Плітки?
-
Білокура Бєстія
Re: Плітки?
Поясніть, будь-ласка, що означає "середня вага"? Натяк, що ми з вами в різних вагових категоріях?))
Шо, за Пєцю абідно?Білокура Бєстія писав: ↑ Я переказую плітки, яка мені різниця до правдивості?
Тим більше - джерело - відомий журналіст з газєти!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
ББ, ти записався у свідєтєлі термоса?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Білокура Бєстія писав: ↑ Поясніть, будь-ласка, що означає "середня вага"? Натяк, що ми з вами в різних вагових категоріях?))
Чюдова !!!
Тобто, щодо неприйнятності певної поведінки в пристойному товаристві - все ясно, і немає сумнівів !!!
"Середня вага" означає, що екземпляр досить дорослий, і не має побутових, медичних, інших проблем, які могли би перешкоджати йому зконцентруватися, при потребі, на інтелектуальному зусиллі.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
- Pestilence
- Чефхелфер
-
Білокура Бєстія
Бонусами нє бєрьом. 
-
Білокура Бєстія
Мені пох. Я не захищаю пєцика, це не потрібно ні мені, ні йому.
Я вважаю, що томос це добре, і добре, що пєцик здєлав все, що здєлав, щоб він був. А ви вважаєте що томос треба ліквідувати, бо його поміг робити пєцик? То може ви й солодке не їсьте? Що там ще є такого, до чого має відношення пєцик і ви можете відмовитися від цього в знак протесту?
Проєбати країну на зло пєцику?
Я вважаю, що томос це добре, і добре, що пєцик здєлав все, що здєлав, щоб він був. А ви вважаєте що томос треба ліквідувати, бо його поміг робити пєцик? То може ви й солодке не їсьте? Що там ще є такого, до чого має відношення пєцик і ви можете відмовитися від цього в знак протесту?
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
дурний піп, дурна його молитваБілокура Бєстія писав: ↑ Мені пох. Я не захищаю пєцика, це не потрібно ні мені, ні йому.
я раділа Томосу не менше тебе (ми ж були на ти?), але та істерія по усіх тб-каналах нескінченна виглядає смішною і неприйнятною. Напрошується висновок, що все робиться заради піару, набирання балів перед виборами.
Це ми ще не знаємо змісту паперів, які Пєцік понапідписував у Істамбулі з Варфоломеєм. Тобто, чим він розплатився за прискорену процедуру, задля своєї рекламної кампанії. Що Пєцік секретнічає - НМСД, не обіцяє нічого доброго.
-
Білокура Бєстія
Та да,на 10 реклам Порошенко -1 (одна)Юля.І не кажи мене нічого ,бо з утра до вечора в мене ютуб відкритий.
Бо мультіки-це наше .
Де ви іх, ті ролики, знаходите? Я скільки дивлюсь Ютубу - хоч би один попався!
ББ, але єсть вапроз!
Як ти, націоналіст, спромігся працювати на Вальцмана?
Як ти зміг себе переконати, шо - такі да...
http://patrioty.org.ua/society/duzhe-ne ... 59369.htmlДуже несподівано: Ющенку можуть вручити підозру
вівторок, 18 грудень 2018, 21:03
Підозру Віктору Ющенку може бути вручено в рамках розслідування кримінального провадження щодо незаконної передачі земель Сухолуччя Віктору Януковичу.
Віктору Ющенку можуть вручити підозру? Фото: Україна молода.Віктору Ющенку можуть вручити підозру? Фото: Україна молода.
Управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України готує підозру третьому президентові України Віктору Ющенку. Про це повідомили українським ЗМІ власні джерела в правоохоронних органах, передають Патріоти України.
За інформацією співрозмовника агентства, підозру Ющенку може бути вручено в рамках розслідування кримінального провадження щодо незаконної передачі земель Сухолуччя (Межигір'я - ред.) Віктору Януковичу. Йдеться про зловживання службовим становищем при виділенні та передачі цих земель.
У свою чергу, керівник Управління спецрозслідування ГПУ Сергій Горбатюк не підтвердив інформацію про те, що Віктору Ющенку підготовлено підозру в рамках даної справи. За його словами, це провадження їх управління повернуло НАБУ. У ньому фігурують Янукович та інші особи. "Справу знаю. Чи є там навіть допит свідка Ющенка - не знаю. Підозру точно не оголошували", - додав він.
плітки...
Включаю онукові
-
Білокура Бєстія
Останніх днів 10 в мене було 2 клієнти. 2 поверхова хата в Садиґурі і 2-кімнатна квартира по вул АлмаАтинській. Жодного Петра серед власників 
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Фрося, жжош