Володимир Зеленський буде брати участь в президентських виборах

Telecaster

Re: Володимир Зеленський буде брати участь в президентських виборах

Повідомлення Telecaster » 30 грудня 2018, 01:04

от всі сакваралідже і сакашвілі - шо не бачили де вони були і є? не смішіть мій телекастер :lol:
Востаннє редагувалось 30 грудня 2018, 01:10 користувачем Telecaster, всього редагувалось 1 раз.
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 30 грудня 2018, 01:07

asmodey писав: беня игрок таки гениальный. если б зели не было, юльке стоило б его придумать самой - это полностью ломает игру поросенку. теперь ресурсы надо выделять и на нейтрализацию зеленского. а их и так немного. и тут уже перед педрой встает проблема вообще попадания во второй тур.

Це проблема - принципова. Тепер Пєціку, для попадання у другий тур, доведеться знищувати всіх, кожного, хто в рейтингу відділяє його від Юльки.

Перше - дуже велика витрата сил і ресурсів, так. Друге - Пєцік ризикує перегризтися з усіма, а організувати взаємознищення опонентів уже не вдасться, їх занадто багато, різних, всі популярніші за Пєцю, і він при цьому засвітиться сам, як лампочка Ільїча. А ще ж треба колись і вести власну кампанію !!! І шо дєлать бєдному єврєю???

А пєцкоботики по місцевих форумах здатні тільки унило матюкатися і облічати "зраду" за кожним кущем. І вже спілкуються, переважно, між собою. Благоденствують...............
Участь в голосуванні - є формою колаборації

oven
щира українка

Повідомлення oven » 30 грудня 2018, 10:01

Віра писав:
oven писав: Дуже схожі думки і у мене
А шотакоє, пані Овен? ;) Все-таки дивились інтерв'ю з Зеленським майже 3 години? Не дивлячись на "дурацкую ёлку"?

Для мене було б ідеальним, якщо б вони обь'єднали з Юлею зусилля.
Все не додивилася. Але страх, що можуть вибрати Зеленського пройшов. Він серйозно відноситься до цього питання і ще не вирішив про своє кандидатство. У нього є команда. Мізки працюють.
Голосувати за нього не буду і думаю, що його не виберуть.
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека

Амосенко Олег

Повідомлення Амосенко Олег » 30 грудня 2018, 11:42

Якщо раніше опитування показували 1. Юлька, 2. Зеленський, а Порош в десь в дупі, то уже почали застосовувати "фішки" Пепе:
https://zik.ua/news/2018/12/28/novi_pre ... ko_1479209
Щодо електоральних настроїв українців, то серед тих, хто висловив намір прийти на вибори, більшість підтримують Юлію Тимошенко та чинного Президента Петра Порошенка. Замикає трійку лідерів – Володимир Зеленський.

«Серед тих, хто вирішив йти на вибори, 16% готові проголосувати за Юлію Тимошенко, далі йде Петро Порошенко, чий рейтинг за цей час зріс. Думаю, це пояснюється, насамперед, подіями томоса і, якщо подивитися регіонально, це все-таки більше Західний і Центральний регіони», – зазначила Бекешкіна.
Хоча у мене жодного знайомого який би казав що буде за пепе. Жодного.
Взагалі цікаво як виглядає той мудак який збирається за нього голосувати.

Щодо Зеленського: частина люду настільки зневірилася, що каже так: якщо в політиці у нас зараз цирк, то президентом має бути Зеленський, хоч посміємося.

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 30 грудня 2018, 12:01

Амосенко Олег писав: Хоча у мене жодного знайомого який би казав що буде за пепе. Жодного.
И я их встречаю только в интернете...их нет а они есть...гибридный шоколад :lol:

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 30 грудня 2018, 12:27

Vollmer писав:
asmodey писав: беня игрок таки гениальный. если б зели не было, юльке стоило б его придумать самой - это полностью ломает игру поросенку. теперь ресурсы надо выделять и на нейтрализацию зеленского. а их и так немного. и тут уже перед педрой встает проблема вообще попадания во второй тур.

Це проблема - принципова. Тепер Пєціку, для попадання у другий тур, доведеться знищувати всіх, кожного, хто в рейтингу відділяє його від Юльки.

Перше - дуже велика витрата сил і ресурсів, так. Друге - Пєцік ризикує перегризтися з усіма, а організувати взаємознищення опонентів уже не вдасться, їх занадто багато, різних, всі популярніші за Пєцю, і він при цьому засвітиться сам, як лампочка Ільїча. А ще ж треба колись і вести власну кампанію !!! І шо дєлать бєдному єврєю???

А пєцкоботики по місцевих форумах здатні тільки унило матюкатися і облічати "зраду" за кожним кущем. І вже спілкуються, переважно, між собою. Благоденствують...............
а хуже всего для них, что ввязавшись в борьбу со ВСЕМИ поросята вызовут соответствующее противодействие и озлобление. И озлобление не только кандидатов, а и их избирателей. ведь многие, кто собирается голосовать за зелю, грыця или кошулинского до этого были просто недовольны. но когда их начнут называть кремлядями и пидарасами им не понравится. :lol:

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 30 грудня 2018, 13:35

Pestilence писав:
Амосенко Олег писав: Хоча у мене жодного знайомого який би казав що буде за пепе. Жодного.
И я их встречаю только в интернете...их нет а они есть...гибридный шоколад :lol:
Є такі. у мене кум наприклад.
Він кілька років в Європі тусовався, зараз теж на Захід працює, маленький колектив програмерів. Закрився в своєму мірку, гроші якісь є, у нього всі добре і товче про европейські ціни на все і як це добре.
Взагалі непробиваємий.

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 30 грудня 2018, 13:38

Pestilence писав:
до речі аналогічно... в селах принаймні дніпро
там още порося клянуть як тільки можна... :lol:

порося це - посуті гарант тьху концерватор системи (установлених вже на війні схем і т.д)
хто в системі - той за нього
шо тут думати... уж точно не у кого пенсія 50 уе або хто змушений тікати....
якшо рухне порося - це ж все полетить всі наработкі по пижженню бабла... :lol:

Archer

Повідомлення Archer » 30 грудня 2018, 18:30

DSMechanic писав:
Pestilence писав: И я их встречаю только в интернете...их нет а они есть...гибридный шоколад :lol:
Є такі. у мене кум наприклад.
Він кілька років в Європі тусовався, зараз теж на Захід працює, маленький колектив програмерів. Закрився в своєму мірку, гроші якісь є, у нього всі добре і товче про европейські ціни на все і як це добре.
Взагалі непробиваємий.
Это осознанный выбор. У меня есть такой же тип - его устравиает статус кво. У ниго доход в валюте и ему совершенно похъ. Бизнес практически не зависит от того кто в кресле - заказчики в основном иностранцы.

Archer

Повідомлення Archer » 30 грудня 2018, 18:41

Віра писав:
Archer писав: Президентом ему не стать а рупором Беника в раде вполне.
ні
ні президентом (хоча чим чорт не жартує), ні рупором Бені
На итерву Зеленский был сильно недопохмеленый. Тем не менее он четко давал месседжи полуватникам и циникам. Очевидно что как не крутил его Гордон - Зеленский дал понять - дадут бабло - пойдет - не дадут - буду дальше кино с Брежневой снимать. Дадут денег - пойдет и голов 30 собой в зраду заведет.

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 30 грудня 2018, 18:59

если официальная история толмачит тебе с колыбели до могилы о том, что 2-я мировая война была борьбой между хорошими и плохими парнями, Альянс боролся за свободу, а фашисты — за мировое господство — ты уже не открываешь свои глаза, чтобы увидеть бесконечные доказуемые свидетельства того, что обе противоборствующие стороны были фондированы и контролируемы одними и теми же людьми, управлявшими через Уоллстрит и Лондон-сити.
цікаво хто фондує усяких клоунів? і головне з якою метою! :smoke:
думай робот

баби це още - вона подивилася 3 часовий треп де клоун дергався і ерзав на стульчіке і розказував шо він за правду а папа у нього кібернетік

нєєє.. шо цкаво один астро-матетатік шо два слова звязати не може... хрепе в мікрофон заебав вже.... коли вже здохне нарешті... кандідат у папи ректора
інше чмо клоун лізе... да у меня папа!

знаю хто ВАШИЙ ПІДАРАСИ ПАПА!
------
ви шо уже още :dash2:
- вперед на міни! не впервой!
тьху

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 30 грудня 2018, 19:40

Archer писав:
Віра писав: ні
ні президентом (хоча чим чорт не жартує), ні рупором Бені
На итерву Зеленский был сильно недопохмеленый. Тем не менее он четко давал месседжи полуватникам и циникам. Очевидно что как не крутил его Гордон - Зеленский дал понять - дадут бабло - пойдет - не дадут - буду дальше кино с Брежневой снимать. Дадут денег - пойдет и голов 30 собой в зраду заведет.
Зеля абсолютно чёткий (через О), технический кандидат.
Все, кто воспринимкет его в серьёз, как нечто инновационное, не в повнім розумі...
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

главспец

Повідомлення главспец » 31 грудня 2018, 09:15

Clone писав: Зеля абсолютно чёткий (через О), технический кандидат.
т.е., это чистая политтехнология. Чья-то, нехорошая...
А теперь, внимание, вопрос: а есть у нас кандидаты, которые принципиально не пользуются политтехнологиями, ну чтобы впарить биомассе себя?

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 31 грудня 2018, 09:32

А що не є політтехнологією?

главспец

Повідомлення главспец » 31 грудня 2018, 09:45

тогда какие вопросы по Зеленскому? Технология, обычная...
п.с.
однако, технология весьма эффективная, возможно именно это беспокоит кандидатов с менее эффективными технологиями... Отток голосов.

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 31 грудня 2018, 09:56

Да, но если будет 2 тур с шоколадным и Зеленским, если так реально случится, то что останется как не Зеленский? Ну клоун, но что делать-то если будет выбор между клоуном и свыней?

главспец

Повідомлення главспец » 31 грудня 2018, 10:03

Pestilence писав: Да, но если будет 2 тур с шоколадным и Зеленским, если так реально случится, то что останется как не Зеленский? Ну клоун, но что делать-то если будет выбор между клоуном и свыней?
предсказать результат?

Фрося

Повідомлення Фрося » 31 грудня 2018, 10:12

Я не согласна с версией,что Зеленский технический кандидат.Если кто-то уверен-скажите-ЧЕЙ?
Порошенко?Отпадает.Я нигде не читала,что он его поддерживает.
Тимошенко?Нет.Бойко?Это слабенько.Тогда ЧЕЙ?
Ага,Бенин.Только вот беда,из всех олигархов он самый патриотичный.
Я помню 2014.Его добробаты,оружие,топливо.Днепр ему благодарен за то что там не ДНР.
И еще тогда он предлагал отделить бизнес от политики,национализировать стратегические объекты российских олигархов в Украине.Он хотел вести бизнес по закону и предлагал всем олигархам.Но,увы и ах,пришел Порошенко. :pardon:
Я посмотрела интервью по 112 все.Теперь применяю "свою" политехнологию. :lol:
Всех,кто АБЫНЕЮЛЯ и "надо того,кто не был нардепом" я агитирую за Зеленского.
Всех устраивают мои доводы. :gs:

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 31 грудня 2018, 10:13

главспец писав: предсказать результат?
Я его уже знаю - будут фальсификации, будет свыня. Там уже все ясно что свини не отцепятся пока их не прирежешь
Фрося писав: Всех,кто АБЫНЕЮЛЯ и "надо того,кто не был нардепом" я агитирую за Зеленского.
логично, я тоже так делаю. Задача номер 1 убрать свиней от карита

Фрося

Повідомлення Фрося » 31 грудня 2018, 10:14

главспец писав:
Pestilence писав: Да, но если будет 2 тур с шоколадным и Зеленским, если так реально случится, то что останется как не Зеленский? Ну клоун, но что делать-то если будет выбор между клоуном и свыней?
предсказать результат?
По-твоему он очевидный?

Відповісти