Установлены особенности людей, которые верят в теории заговора

Sintez
Єретик

Re: Установлены особенности людей, которые верят в теории заговора

Повідомлення Sintez » 14 січня 2019, 21:36

vkhavr2 писав:
Sintez писав:

І в якому НАУКОВОМУ журналі це опубліковано??? Бо сайти та ютьюб не є науковими виданнями. В наукових виданнях кожна публікація отримує рецензію від, щонайменше, двох рецензентів. Це робиться щоб не публікувати різну туфту. Я сам років 20 таке робив, а зараз робить мій син. Це перше. Друге: майже всі люди мають різні грибкові інфекції. Яким чином розділили грибки, що є "раком" та грибки - звичайні інфекції? І по-третє: одна з головних відмінностей онкоклітин є використання ними виключно гліколізу для отримання енергії, що супроводжується виділенням в оточуюче клітини міжклітинне середовище. Про це також в кіно ні гугу. Тобто, це кіно НЕ Є джерелом інформації що варте довіри.
Ти віддаєш перевагу життю "по ютубу" чи смерті "по науці"?

Однак по порядку. 1. Я ще раз повторю - я не науковець, і ні в яких структурах не записаний, авторитети для мене не грають жодної ролі.
2. Не я вигадав розділ на "добро-" (грибки) й "зло-" (рак). Що ти скажеш про саркому Капоші - котра внєзапно із цілком "добро-" якісної внєзапно стала "зло-"? Бо бач "СНІД" намалювався.
3. Не знаю й не лізу, тому нічого й не напишу.
4. Не вірити - повне твоє право.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Саня

Повідомлення Саня » 15 січня 2019, 04:00

Sintez писав: А яким боком "білі браття" до твого питання про "відповідальність політиків"?
Ти не зіскакуй, питання було про відповідальність за "базар" тих, хто пропагує віру.
Саня писав: Тобто, той, хто пропагує, або просто нав'язливо розпатякує про предмет віри, за "базар" не відповідає? Прєлесно, а які тоді претензії до політиків у сенсі відповідальності за "базар"?

Sintez писав: Я не розумію, що таке "кримінальна відповідальність". Це покарання за порушення писаних законів? Так це розводняк для оленів, бо окрім самих оленів ніхто тих законів додержуватися не збираєцця, вищезгадана зло@буча "зайка" - тому підтвердження.
А яка відповідальність не розводняк для олнів?
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 січня 2019, 07:13

Саня писав:
Sintez писав: А яким боком "білі браття" до твого питання про "відповідальність політиків"?
Ти не зіскакуй, питання було про відповідальність за "базар" тих, хто пропагує віру.
Саня писав: Тобто, той, хто пропагує, або просто нав'язливо розпатякує про предмет віри, за "базар" не відповідає? Прєлесно, а які тоді претензії до політиків у сенсі відповідальності за "базар"?

Sintez писав: Я не розумію, що таке "кримінальна відповідальність". Це покарання за порушення писаних законів? Так це розводняк для оленів, бо окрім самих оленів ніхто тих законів додержуватися не збираєцця, вищезгадана зло@буча "зайка" - тому підтвердження.
А яка відповідальність не розводняк для олнів?
Ти не борзєй, радной. Сам притягнув сюди цю куйню, а я маю розбиратися? "Відповідальність" - це вигадка йуриздів й соціолухів, красиве слово, за яким, якщо почати розбиратися, стоїть одразу все загалом і нічого конкретно.
Відповідальність
Загальносоціологічна категорія, яка виражає свідоме ставлення особи до вимог суспільної необхідності, обов'язків, соціальних завдань, норм і цінностей

Відповіда́льність — загальносоціологічна категорія, яка виражає свідоме ставлення особи до вимог суспільної необхідності ,
обов'язків , соціальних завдань, норм і цінностей. Відповідальність означає усвідомлення суті та значення діяльності, її наслідків для суспільства і соціального розвитку, вчинків особи з погляду інтересів суспільства або певної групи[1]
.
Відповідальність як така — не юридичний термін, а соціологічний. Не можна говорити про відповідальність винятково у негативному значенні. Це поняття напрочуд багатогранне, що демонструється прикладами його вживання:
«почуття відповідальності »;
«відповідальна поведінка»;
«підвищити відповідальність»;
«узяти відповідальність на себе»;
«притягнути до відповідальності»;
«звільнити від відповідальності»;
«вчинити відповідально »;
«посісти відповідальне становище»;
«товариство з обмеженою відповідальністю ».
Соціальна функція відповідальності розкривається у понятті
соціальної відповідальності, державно-обумовленим прикладанням якої є юридична відповідальність.
Відповідальність у психології
У психологічній літературі існує безліч підходів до визначення поняття «відповідальність» та до її основних характеристик. Це пов'язано з тим, що на сучасному етапі розвитку суспільства перед людиною ставляться нові вимоги

блаблаблабла. І я маю коментувати цю маячню, котра посилаєцця на іншу маячню? Щяз.

Єсть люди котрі діють по совісті, єсть інші, котрі її ігнорують. Просто і ясно. Але оскільки бал правлять сатанисти, то категорія "совість" є "ненауковою" й примусово маргіналізованою, а хто проти цього - той, з твоєї баранячої точки зору, "прибічник теорії заговора".
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 січня 2019, 07:43

До речі, а який стрес примусив тебе самого повірити у КОБівсько-сталінісський заговор?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Саня

Повідомлення Саня » 15 січня 2019, 09:10

Що за маячня?
Востаннє редагувалось 15 січня 2019, 14:31 користувачем Саня, всього редагувалось 1 раз.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

M_M

Повідомлення M_M » 15 січня 2019, 12:58

Sintez писав: Єсть люди котрі діють по совісті, єсть інші, котрі її ігнорують.
Ага. Є такі, що по совісті хліб пекуть. А є такі, що по совісті той хліб відбирають. Невже в когось з них совісті нема?

Olegik

Повідомлення Olegik » 15 січня 2019, 14:40

Житель Омска, в квартире которого следователи обнаружили труп его приятеля, заявил, что тело ему подбросили инопланетяне, сообщает следственное управление СК России по региону.
...
https://www.gazeta.ru/social/news/2019/ ... 3945.shtml

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 січня 2019, 16:25

Саня писав: Що за маячня?
Про "відповідальність".
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 січня 2019, 16:27

M_M писав:
Sintez писав: Єсть люди котрі діють по совісті, єсть інші, котрі її ігнорують.
Ага. Є такі, що по совісті хліб пекуть. А є такі, що по совісті той хліб відбирають. Невже в когось з них совісті нема?
Відбирають ті, котрі без совісті. Напримєр, мілліардери, на котрих Ви так сподіваєтеся у справі розбудови щасливого життя в Україні.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 15 січня 2019, 16:33

Sintez писав:
vkhavr2 писав:
І в якому НАУКОВОМУ журналі це опубліковано??? Бо сайти та ютьюб не є науковими виданнями. В наукових виданнях кожна публікація отримує рецензію від, щонайменше, двох рецензентів. Це робиться щоб не публікувати різну туфту. Я сам років 20 таке робив, а зараз робить мій син. Це перше. Друге: майже всі люди мають різні грибкові інфекції. Яким чином розділили грибки, що є "раком" та грибки - звичайні інфекції? І по-третє: одна з головних відмінностей онкоклітин є використання ними виключно гліколізу для отримання енергії, що супроводжується виділенням в оточуюче клітини міжклітинне середовище. Про це також в кіно ні гугу. Тобто, це кіно НЕ Є джерелом інформації що варте довіри.
Ти віддаєш перевагу життю "по ютубу" чи смерті "по науці"?
А чого ти весь час порівнюєш хєр з пальцем?

Однак по порядку. 1. Я ще раз повторю - я не науковець, і ні в яких структурах не записаний, авторитети для мене не грають жодної ролі.
2. Не я вигадав розділ на "добро-" (грибки) й "зло-" (рак). Що ти скажеш про саркому Капоші - котра внєзапно із цілком "добро-" якісної внєзапно стала "зло-"? Бо бач "СНІД" намалювався.
3. Не знаю й не лізу, тому нічого й не напишу.
4. Не вірити - повне твоє право.

Ну, те що ти не науковець видно зразу-ж. Навідь віруючі науковці ніколи не кажуть: "Я вірую в Закон збереження речовини-енергії!".Науковці ДОВІРЯЮТЬ велечезному експериментальному матеріфалу, що підтверджує правильність цього закону та відсутність експериментальних данних що протирічять цьому закону. Тому для мене будь-який релігійний текс є збіркою казок та вигадок людей.
2. А з яких це часів "розділ на "добро-" (грибки) й "зло-" (рак)"? І хто таку дурню видумав? Я ічого не скажу "про саркому Капоші", бо не є онкологом, хоча здеякими теоретичними основами онкології знайомий. Бо наш викладач з хімії в хімічному гуртку був автором хімічної теорії виникнення та розвитку онкохвороб. Я допомогав оформлювати його публікації ще у 1970-1972-х роках. Його теорію визнавати наші "світила" не забажали, але він почав свою практику. Його метода врятувала моюжінку ще у 1979-му році, а пізніше - і мою тещу та її сестру. 1-у та 2-у стадію виліковував завжди, а 3-ю та 4-у люди жили ще роками. І без вірунства! Тільки розуміння хімії та біохімії клітини! Знання вищі за вірунство!

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 15 січня 2019, 16:37

Sintez писав:
M_M писав: Ага. Є такі, що по совісті хліб пекуть. А є такі, що по совісті той хліб відбирають. Невже в когось з них совісті нема?
Відбирають ті, котрі без совісті. Напримєр, мілліардери, на котрих Ви так сподіваєтеся у справі розбудови щасливого життя в Україні.

А звідки взятий цей брєд про " мілліардери, на котрих Ви так сподіваєтеся у справі розбудови щасливого життя в Україні."???

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 15 січня 2019, 16:41

Sintez писав:
M_M писав: Ага. Є такі, що по совісті хліб пекуть. А є такі, що по совісті той хліб відбирають. Невже в когось з них совісті нема?

А що таке "совість"? І чи по-совісті ходити чоловікові в юбці, а жінці - в штанях?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 січня 2019, 16:55

Його теорію визнавати наші "світила" не забажали, але він почав свою практику. Його метода врятувала моюжінку ще у 1979-му році, а пізніше - і мою тещу та її сестру. 1-у та 2-у стадію виліковував завжди, а 3-ю та 4-у люди жили ще роками. І без вірунства! Тільки розуміння хімії та біохімії клітини! Знання вищі за вірунство!
І що то за теорія й де вона тепер?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 січня 2019, 16:57

vkhavr2 писав:
Sintez писав: Відбирають ті, котрі без совісті. Напримєр, мілліардери, на котрих Ви так сподіваєтеся у справі розбудови щасливого життя в Україні.

А звідки взятий цей брєд про " мілліардери, на котрих Ви так сподіваєтеся у справі розбудови щасливого життя в Україні."???
Ти - другий нік М_М? Чи погано бачиш?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 15 січня 2019, 19:23

Sintez писав:
Його теорію визнавати наші "світила" не забажали, але він почав свою практику. Його метода врятувала моюжінку ще у 1979-му році, а пізніше - і мою тещу та її сестру. 1-у та 2-у стадію виліковував завжди, а 3-ю та 4-у люди жили ще роками. І без вірунства! Тільки розуміння хімії та біохімії клітини! Знання вищі за вірунство!

У наукових публікаціях та у практиці тих, хто вчився у мого вчителя Яворського, який, на жиль, дожив тільки до 2000-го року. Деякі методики є і в мене і при потребі, я їх використовую. А особливо моя жінка яка таким чином лікувалася у 1979-му та зараз, бо почався рецидив з-за нервового перенапруження коли наші "правники" намагалися шляхом підробки документів вкрасти житло, яке побудували для брата жінки.

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 15 січня 2019, 19:25

Sintez писав:
vkhavr2 писав:
Ти - другий нік М_М? Чи погано бачиш?

А поки що нема чого бачити. Нема посилання на пост з: " мілліардери, на котрих Ви так сподіваєтеся у справі розбудови щасливого життя в Україні."

M_M

Повідомлення M_M » 15 січня 2019, 19:36

Sintez писав: Відбирають ті, котрі без совісті. Напримєр, мілліардери
Ага. По селах їздили типові міл'ярдери. На бричках. Ну то таке...
Але відбирали по совісті, бо в буржуїв та кулаків. В них можна. По совісті.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 16 січня 2019, 02:18

vkhavr2 писав:
Sintez писав: Відбирають ті, котрі без совісті. Напримєр, мілліардери, на котрих Ви так сподіваєтеся у справі розбудови щасливого життя в Україні.

А що таке "совість"? І чи по-совісті ходити чоловікові в юбці, а жінці - в штанях?
Знакове запитання. Ти не знаєш, що воно таке, совість, і береш це слово в лапки?
Ну спробую пояснити, хоча й не знаю, чи варто. Совість - це вроджене людське почуття, яке дозволяє відрізняти добро від зла. Всі люди, без виключення, розуміють, коли творять добре, а коли зле діло.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 16 січня 2019, 02:29

vkhavr2 писав:
15 січня 2019, 19:23
Sintez писав:

У наукових публікаціях та у практиці тих, хто вчився у мого вчителя Яворського, який, на жиль, дожив тільки до 2000-го року. Деякі методики є і в мене і при потребі, я їх використовую. А особливо моя жінка яка таким чином лікувалася у 1979-му та зараз, бо почався рецидив з-за нервового перенапруження коли наші "правники" намагалися шляхом підробки документів вкрасти житло, яке побудували для брата жінки.
Оце про нього пишуть?
Автору не известна подлинная сущность метода лечения рака, применяемого Я. 3. Яворским. Это его «ноу-хау», и никаких претензий к нему не может быть. Теоретические основания метода никуда не годятся, и они совершенно не соответствуют его практическим результатам. Но практика Яворского хороша. Автор долго пытался понять, что же на самом деле привело Яворского к практическим успехам, причем осталось не осознано самим Яворским. Некоторые мои предположения были получены из приложений к письму Яворского. По моему мнению, его успехи основаны на применении антимитотических растительных ядов в оптимальных дозах (по типу основной методики В. В. Тищенко).
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 16 січня 2019, 02:32

vkhavr2 писав:
Sintez писав: Ти - другий нік М_М? Чи погано бачиш?

А поки що нема чого бачити. Нема посилання на пост з: " мілліардери, на котрих Ви так сподіваєтеся у справі розбудови щасливого життя в Україні."
Ще раз для особо одарьонних - пост адресований не тобі, М_М знає про кого мова.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти