Установлены особенности людей, которые верят в теории заговора

Sintez
Єретик

Re: Установлены особенности людей, которые верят в теории заговора

Повідомлення Sintez » 16 січня 2019, 02:39

M_M писав:
Sintez писав: Відбирають ті, котрі без совісті. Напримєр, мілліардери
Ага. По селах їздили типові міл'ярдери. На бричках. Ну то таке...
Але відбирали по совісті, бо в буржуїв та кулаків. В них можна. По совісті.
А Ви можете й зараз подивитися на тих, хто тоді їздив і відбирав. Он вони, риюцця у сміттєвих баках. Тоді їх теж ніхто за людей не вважав і в розрахунок не брав. А більшовики зробили на низ ставку, й видали їм зброю й спорядили відповідною ідеологією... Можливо, історія ще повторицця. Зараз же відбирають міліардери руками зомбі-служників за допомогою системи, котру зтворили при нашому одобрямсі.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 16 січня 2019, 03:38

Sintez писав: хто тоді їздив і відбирав. Он вони, риюцця у сміттєвих баках
Ні, не так. Хто погано відбирав - того на Соловки. А тих, хто план перевиконував, по лінії кпрс тягнули нагору, щоб мав більше можливостей грабувати боротися з капіталістами . Оце й є "ум, чєсть і совєсть" ленінсько-сталінського укладу.

главспец

Повідомлення главспец » 16 січня 2019, 09:01

Sintez писав: Совість - це вроджене людське почуття, яке дозволяє відрізняти добро від зла. Всі люди, без виключення, розуміють, коли творять добре, а коли зле діло.
допустим, что это так. Но имеется явное противоречие: именно то, что для одного плохо, для другого - хорошо! При небесконечном количестве материальных благ, распределение оных не может быть осуществлено «по совисти».

хотя алгоритм предлагался: "отобрать и поделить!"(с)

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 16 січня 2019, 09:13

vkhavr2 писав:
Clone писав: По ситуации с древними мирами, как я понял, мы пришли е пониманию базового тезиса.
Деградация форева.
Да?

Ну, якщо ти дішов до ручки, то закінчуй бухати!
Зображення
Клеить дурачка, сопротивляться очевидному, и ради чего?
Ради спора?
Твоё дело.
.......

Насчёт хитина в вешенке мне и самому не всё понятно)
Я знаю, что сколько краба не вари, панцирь не растворится... но длительная варка, возможно, немного разрушает структуру клеток и вода вымывает какоето количество этого вищества, по крайней мере есть такие рекомендации.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 16 січня 2019, 09:26

M_M писав:
Sintez писав: хто тоді їздив і відбирав. Он вони, риюцця у сміттєвих баках
Ні, не так. Хто погано відбирав - того на Соловки. А тих, хто план перевиконував, по лінії кпрс тягнули нагору, щоб мав більше можливостей грабувати боротися з капіталістами . Оце й є "ум, чєсть і совєсть" ленінсько-сталінського укладу.
Організаторів голодомору Косіора, Постишева, Чубаря було знищено. Винокавців - частково. Але я не про те. Люди, викинуті з життя на смітник обожнюваними деким мільярдерами, все одно хочуть штаточок щастя. Їм ще ніхто не роздав нагани. Але може роздати. Ви знаєте, що сьогодні у них в головах? Я не апелюю до совісті, ібо розумію що ця категорія досить далека від вас. Але інстинкт самозбереження хоча б не підказує, що людей не можна зводити до рівня бродячої собаки, тупо існує небезпека що вони раптом "сказяцця", тим більше що їх може тим "сказом" хтось заразити, як тих "жовтих жилетів"?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 16 січня 2019, 09:34

Sintez писав: Організаторів голодомору Косіора, Постишева, Чубаря було знищено. Винокавців - частково. Але я не про те.
а они как «организовывали голодомор»? Просто для развлечения, по собственной инициативе, или по команде сверху?

п.с.
возможно, они были не «знищены», а технично «зачищены», по обвинению в экзотических контрревзаговорах, не?

M_M

Повідомлення M_M » 16 січня 2019, 11:26

Sintez писав: Люди, викинуті з життя на смітник обожнюваними деким мільярдерами, все одно хочуть штаточок щастя. Їм ще ніхто не роздав нагани.
Шматочок щастя хоче навіть безхатня кішка. А нагани періодично з'являються у совістливих бідних. Але чомусь мало допомагає. І Ви помиляєтесь, я не обожнюю мільярдерів. Просто знаю різницю поміж олігархом та мільярдером. І вважаю, що апеляції до совісті трапляються коли немає справжніх аргументів. Або в деяких випадках - для наїзду на опонента. Така собі завуальована образа.

главспец

Повідомлення главспец » 16 січня 2019, 11:47

M_M писав: І вважаю, що апеляції до совісті трапляються коли немає справжніх аргументів. Або в деяких випадках - для наїзду на опонента.
есть ещё одна деталь - оценивающий «наличие совести» у других должен быть априори эталоном оной. Эдаким самовыдвиженцем...

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 16 січня 2019, 11:49

Clone писав: Клеить дурачка, сопротивляться очевидному, и ради чего?
Ради спора?
Людина яка сидить перед компьютером де застосовані технології на нанометри розказує про деградацію коли спостерігає більш-менш рівне каміння. Ви грецькі і римські статуї і храми бачили? Причому відомо що як систематизуюча дисціпліна історія фактично тільки пару сотен років, а масові "наукові відкриття" прийшлись на 19-е століття, причому багато фактів коли тупо робили підробки для власної слави "першовідкривача" або просто посміятись. Крім того як в 19-м столітті, так і на початку 20-го ніхто не переймався збереженням пам'яток. Ви впевненні що самі ці пропили зроблені тисячі років назад? Якщо відомо що піраміда втратила слої зверху? її реставрували для туристів.
Ви ще сучасні Золоті Ворота сфотографуте прямо зараз і робіть теорії на базі цих фото.

M_M

Повідомлення M_M » 16 січня 2019, 12:52

DSMechanic писав: розказує про деградацію
Таємниці, змови, зради, інопланетяни, дракони, пригоди... романтика! Інакше жити не цікаво :lol:

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 16 січня 2019, 13:12

Змови, сода. Треба вміти монетизувати все це, деякі вміють.
Ось що побачив.
"Катушка Мишина, Вихревая медицина, Генератор синуса, 150 лет технологии"
https://vortex-medicine.com.ua/ :patient:

і як це у них виходить заговор обходити?

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 16 січня 2019, 14:08

Sintez писав:
vkhavr2 писав:
А що таке "совість"? І чи по-совісті ходити чоловікові в юбці, а жінці - в штанях?
Знакове запитання. Ти не знаєш, що воно таке, совість, і береш це слово в лапки?
Ну спробую пояснити, хоча й не знаю, чи варто. Совість - це вроджене людське почуття, яке дозволяє відрізняти добро від зла. Всі люди, без виключення, розуміють, коли творять добре, а коли зле діло.

Саме тому і питаю, бо дуже добре знаю, що КОЖНА людина вкладає у це слово ВЛАСНЕ його розуміння. І як приклад знову питаю: це по-совісті буде коли чоловік носить юбку, а жінка - штані? Та ще й не закриває своє обличя чадрою! Відповіді залежать від людської спільноти, тобто совість - це продукт виховання людини певною культурою. І ніяк не може бути "вроджене людське почуття". Будеш вступати у суперечку?

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 16 січня 2019, 14:13

хароша гілка :lol:
я подивлюся на "разумних" хомосапієнсів коли вам покажуть все шо ховають
ні! воплі типа ісус прийди не допоможуть... та по суті вам вже показують - звідки ці технології пруть... в фільмах там і т.п.
ога! 40 000 років (почнемо з цього) ніхера не знали окромя колеса потім бац! прорив.. квантовий скачек ...особливо після 2 світової... ога! 40 000 років сиділи в бочці і тут кампютер внезапно! ога!
... жаль нема в мене можливості відео ті шо я знайшов на торентах навіть на ютюб викласти - по-перше вони непонашому... по-друге ютюб не хоче приймати... а інфа там дуже цікава... це вам не РЕН-ТВ... прішельци в скафандрах - то німби :lol:

"дехто сміявся, дехто плакав, інші мовчали...
я памятаю... я читав в індійськый книзі бгахават-гіта... Вішну намагався переконати принца шо той має виконати свій обов"язок і шоб вразити його Віншу прийняв свою багаторуку форму і сказав: Тепер я став Смертю - руйнівником світів! я думаю ми всі тоді це подумали так чи інакше"...

пс
да атлантіда це не контенент як всі думають а СТОЛИЦЯ ... місто центральне.... було ... ну і діла там витворялися над людями.... читай книгу як його Book of Enoch - Книга Еноха... цікаві моменти.... там є... про падших ангелів
Востаннє редагувалось 16 січня 2019, 14:28 користувачем Telecaster, всього редагувалось 1 раз.
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 16 січня 2019, 14:22

Sintez писав:
vkhavr2 писав:
15 січня 2019, 19:23

У наукових публікаціях та у практиці тих, хто вчився у мого вчителя Яворського, який, на жиль, дожив тільки до 2000-го року. Деякі методики є і в мене і при потребі, я їх використовую. А особливо моя жінка яка таким чином лікувалася у 1979-му та зараз, бо почався рецидив з-за нервового перенапруження коли наші "правники" намагалися шляхом підробки документів вкрасти житло, яке побудували для брата жінки.
Оце про нього пишуть?
Автору не известна подлинная сущность метода лечения рака, применяемого Я. 3. Яворским. Это его «ноу-хау», и никаких претензий к нему не может быть. Теоретические основания метода никуда не годятся, и они совершенно не соответствуют его практическим результатам. Но практика Яворского хороша. Автор долго пытался понять, что же на самом деле привело Яворского к практическим успехам, причем осталось не осознано самим Яворским. Некоторые мои предположения были получены из приложений к письму Яворского. По моему мнению, его успехи основаны на применении антимитотических растительных ядов в оптимальных дозах (по типу основной методики В. В. Тищенко).

Так, Ярослав Захарович Яворський - мій вчитель в хімічному гуртку Палацу Піонерів в 1967-1969-х роках, а потім - мій старший товариш аж до його смерті у 2000-му. І базова ідея його теорії - це "повернення" клітини до анаеробного отримання енергії, що було характерно для первісних одноклітинних організмів. Наші гени містять ВСЮ інформацію для синтезу ферментів, що забезпечують анаеробне отримання енергії. Але, оскільки це пам"ять одноклітинних організмів, то вимикаються системи, що забезпечують взаємодію клітин в єдиному організмі, що й призводить до неконтрольованого ділення онкоклітин та утворення метастазів. Я не буду писати всю хімію цих процесів, бо це вимагає знання органічної хімії на рівні хімфаку Універа. А базовим ліками є проста неорганічна сполука, вартість якої зараз близько 150 грн за 1 кг. На курс лікування потрібно 50-100 г цієї сполуки. А всілякі лікарські рослини додавалися вже ПОТІМ, при накопичені досвіду з 1975-го року і до 2000-го. Теорія Яворського пояснювала утворення онкоклітин при механічних ушкодженнях м"яких тканин та кісток, особливо у з"єднувальних тканинах. Медичний офіціоз визнавати теорію відмовився категорично чи вимагав щоб авторство було віддане "світилам". Результат ми бачимо...

M_M

Повідомлення M_M » 16 січня 2019, 14:23

Telecaster писав: я подивлюся на "разумних" хомосапієнсів коли вам покажуть все шо ховають
Такого не станеться, бо не покажуть :lol:

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 16 січня 2019, 14:24

Sintez писав:
vkhavr2 писав:
А поки що нема чого бачити. Нема посилання на пост з: " мілліардери, на котрих Ви так сподіваєтеся у справі розбудови щасливого життя в Україні."
Ще раз для особо одарьонних - пост адресований не тобі, М_М знає про кого мова.

Ну, то пиши так, щоб це було зрозуміло для людей, а не тільки для "особо одарьонних"!

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 16 січня 2019, 14:29

главспец писав:
Sintez писав: Організаторів голодомору Косіора, Постишева, Чубаря було знищено. Винокавців - частково. Але я не про те.
а они как «организовывали голодомор»? Просто для развлечения, по собственной инициативе, или по команде сверху?

п.с.
возможно, они были не «знищены», а технично «зачищены», по обвинению в экзотических контрревзаговорах, не?

По команді "зверху". Бо коли восени 1932-гого до мого діда приходили комсомолісти відбирати ВСЕ їстівне, то вони так і казали: " Мьі действуем по приказу из Москвьі от тов.Сталина!". Правда, доля цих комсомолістів та їх родин була погана - в селі з ними перестали спілкуватися та допомогати. В зиму 1932-1033-х років всі вони вимерли...

Саня

Повідомлення Саня » 16 січня 2019, 14:33

Sintez писав:
Саня писав: Що за маячня?
Про "відповідальність".
Сам якусь фігню притяг, сам же її розкритикував. А де власна думка про те, що таке відповідальність? Може це слід розаміти, що відповідальності не існує?
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 16 січня 2019, 15:03

M_M писав:
Telecaster писав: я подивлюся на "разумних" хомосапієнсів коли вам покажуть все шо ховають
Такого не станеться, бо не покажуть :lol:
покажуть... це називаеться апокаліпсіс (подивись значення слова апокаліпсіс)
олух ти
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019

Відповісти