Я про ОЕ почула десь після 2000 року, не раніше.
партия "ГОЛОС"
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Re: "Я в деле"- Вакарчук
Выиграл

Миха Чаплыга
1 ч. ·
ЯКЕ ХУДОЖНЄ САМОГУБСТВО! )))
Солист группы “Океан Эльзы” Святослав Вакарчук может поддержать президента Петра Порошенко на выборах главы государства. Эту информацию сообщили “Стране” три независимых источника, которые в последние недели общались с певцом.
“Слава склоняется к тому, чтобы объявить о поддержке кандидатуры президента Порошенко на выборах. В данный момент обсуждается, когда именно он публично объявит об этом.
... источник, лично знакомый с Вакарчуком, говорит, что его друзья теряются в догадках о причине такого решения. Он считает, что тут либо меркантильный интерес (то есть Порошенко просто заплатит Вакарчуку денег), либо обещание политической перспективы...
Ну, на правах тоже "источника" и тоже "лично" и даже "школьно" знакомого скажу - все проще. Об этом знают все, кто хоть как-то пересекался с Банковой...
И них якобы есть видео на Славу. Не уверен, что фанаты такое переживут (по мотивам обсуждения видео с теми, кто в АП им хвалилсо). Хотя в любой цивилизованной стране это была бы мелочь. Ну и трошки по мелочам - вещества разные...
Бизнес, коим Славик и есть, очень дорожит доходами - там нет места мыслям о стране. Там есть лишь инвестиции, прибыль и риски.
Видимо вариантов у Славы мало.
АМИНЬ.
https://www.facebook.com/miha.anarchyst ... 2603752118
еще один несостоявшийся мессия и "новое лицо", обернувшееся старым рылом. 

ЄвроМайдан
@EuroMaydan
Читать Читать @EuroMaydan
Прес-служба Вакарчука спростувала чутки про його підтримку Порошенка на виборах Президента.
"Це не відповідає дійсності. Навколо імені Святослава останнім часом багато пліток, маніпуляцій, слів, вирваних з контексту або відвертої брехні. Ця "інформація" - саме з такої категорії""

@EuroMaydan
Читать Читать @EuroMaydan
Прес-служба Вакарчука спростувала чутки про його підтримку Порошенка на виборах Президента.
"Це не відповідає дійсності. Навколо імені Святослава останнім часом багато пліток, маніпуляцій, слів, вирваних з контексту або відвертої брехні. Ця "інформація" - саме з такої категорії""

- Віра
сам собі кум?
І Вовік теж.Бизнес, коим Славик... и есть, очень дорожит доходами - там нет места мыслям о стране. Там есть лишь инвестиции, прибыль и риски.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Бобік сдох.
Протягом року мені задають запитання чи буду я балотуватись на посаду Президента України у 2019 році.
Перш за все, дозвольте подякувати усім, хто мені довіряє – для мене це справді велика честь. І я обіцяю – таку довіру обов’язково виправдаю.
Я неодноразово заявляв, влада як така, президентський пост як такий – мені не цікаві. Мене цікавлять справжні зміни в країні.
І щоб розставити всі крапки над «і», зняти всі питання, офіційно заявляю:
я, Святослав Вакарчук, НЕ БРАТИМУ участь в президентських виборах 2019 року.
Я добре усвідомлюю, що зараз, в джинсах можу зробити більше для країни, ніж вдягнувши краватку. І я не збираюся стояти осторонь.
Кожного дня, спілкуючись з людьми, я відчуваю їх розчарування і зневіру.
Я бачу, як корупція і несправедливість роз’їдають нашу країну зсередини.
Я бачу, як безпринципність політиків і жадібність чиновників роблять нашу країну слабшою.
Так не має бути! І нам під силу це змінити.
Разом з моєю командою, я працюватиму над тим, щоб проєвропейські сили перемогли. Я працюватиму над тим, щоб привести у владу якомога більше молодих професіоналів – людей майбутнього, тих, для кого справедливість і державні інтереси – понад усе.
Я вірю – справжні зміни можливі!
І не важливо, у піснях чи в політиці, я завжди буду з вами на цьому шляху – шляху справжніх змін.
- Віра
А ви зараз слухаєте по ЗІКу славіка?
Я такий увесь правильний чистий-непорочний, мені в списку претендентів з іншими робити нічого - ніхто до мене не доріс. Але я весь час так сильно-пресильно переймаюсь долею українців, мені так болить, так болить!!
Це я, звичайно, утрирую, але що воно високопарно меле? Якимись завченими красівими пустопорожніми фразами хоче сказати: який же я, .ука, увесь правильний... але балотуватись і нікого підтримувати не буду. Якась неправильна месія. Аж матюхатись хочеться.
Я такий увесь правильний чистий-непорочний, мені в списку претендентів з іншими робити нічого - ніхто до мене не доріс. Але я весь час так сильно-пресильно переймаюсь долею українців, мені так болить, так болить!!
Це я, звичайно, утрирую, але що воно високопарно меле? Якимись завченими красівими пустопорожніми фразами хоче сказати: який же я, .ука, увесь правильний... але балотуватись і нікого підтримувати не буду. Якась неправильна месія. Аж матюхатись хочеться.

а кого, собственно говоря, интересует его мнение? Если речь идёт о пустоголовых фанах, которые проголосуют так, как певец велит, то надеюсь их не так уж много...Віра писав: ↑ А ви зараз слухаєте по ЗІКу славіка?
Це я, звичайно, утрирую, але що воно високопарно меле? Якимись завченими красівими пустопорожніми фразами хоче сказати: який же я, .ука, увесь правильний... але балотуватись і нікого підтримувати не буду. Якась неправильна месія. Аж матюхатись хочеться.![]()
- Віра
мене цікавить, чому рейтинг тримається на рівні 4-5-6 відсотків. І деякі політологи (не чіпляйтеся до слова) в один голос заявляють. що славкОва підтримка будь-якого кандидата значно додасть тому голосів.
я в публикуемые рейтинги не верю. От слова «совсем». Это элемент манипулирования биомассой.
Есть закрытые, которые делаются «для себя». И доступны они даже не всем штабным.
- Віра
Справді, це так.
Один політолог висловився - "соціологія массового пораженія".
Це застосування американських методик 50 - 80-хх років, "формуюча соціологія". Нічого більше.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
я не допущен.
Да и не важно как проголосуют, важно как посчитают (с).
В принципе, топовые кандидаты, объединившись в части защиты результатов, могли бы полностью исключить фальсификации. Но они этого не сделают.