партия "ГОЛОС"

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Re: "Я в деле"- Вакарчук

Повідомлення Віра » 24 січня 2019, 12:24

Sarmat писав:
Віра писав: Нє, про пісні не треба. Пісні що треба. МОлоді дуже подобаються(лись). Але він їх намагається помножити на нуль.
Для політики у нього немає внутрішньої сили, впевненості, він нікчема.

Випадок за який мені було соромно . В 2000 році працював в Урєнгої , товариш з Чечні Артур Алєроєв запитав мене - тобі подобається Океан Ельзи ? -А хто це ??? Він -ну як не знати ,це дуже крута ваша українська група .
Мені було соромно ...
Я про ОЕ почула десь після 2000 року, не раніше.

Фрося

Повідомлення Фрося » 24 січня 2019, 18:31

Sarmat писав:
Фрося писав:
Да тут непонятно. :pardon: он не сказал в "президенты",а "иду в политику".
А так да,опИздал. :lol:
Надумав комусь продатись , я так зрозумів ... Хто тут приймає ставки ??? Я думаю порошенку...
Выиграл :pardon:

Миха Чаплыга

1 ч. ·
ЯКЕ ХУДОЖНЄ САМОГУБСТВО! )))

Солист группы “Океан Эльзы” Святослав Вакарчук может поддержать президента Петра Порошенко на выборах главы государства. Эту информацию сообщили “Стране” три независимых источника, которые в последние недели общались с певцом.

“Слава склоняется к тому, чтобы объявить о поддержке кандидатуры президента Порошенко на выборах. В данный момент обсуждается, когда именно он публично объявит об этом.

... источник, лично знакомый с Вакарчуком, говорит, что его друзья теряются в догадках о причине такого решения. Он считает, что тут либо меркантильный интерес (то есть Порошенко просто заплатит Вакарчуку денег), либо обещание политической перспективы...

Ну, на правах тоже "источника" и тоже "лично" и даже "школьно" знакомого скажу - все проще. Об этом знают все, кто хоть как-то пересекался с Банковой...

И них якобы есть видео на Славу. Не уверен, что фанаты такое переживут (по мотивам обсуждения видео с теми, кто в АП им хвалилсо). Хотя в любой цивилизованной стране это была бы мелочь. Ну и трошки по мелочам - вещества разные...

Бизнес, коим Славик и есть, очень дорожит доходами - там нет места мыслям о стране. Там есть лишь инвестиции, прибыль и риски.

Видимо вариантов у Славы мало.
АМИНЬ.
https://www.facebook.com/miha.anarchyst ... 2603752118

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 24 січня 2019, 19:55

еще один несостоявшийся мессия и "новое лицо", обернувшееся старым рылом. :lol:

Фрося

Повідомлення Фрося » 24 січня 2019, 20:41

ЄвроМайдан
@EuroMaydan
Читать Читать @EuroMaydan
Прес-служба Вакарчука спростувала чутки про його підтримку Порошенка на виборах Президента.
"Це не відповідає дійсності. Навколо імені Святослава останнім часом багато пліток, маніпуляцій, слів, вирваних з контексту або відвертої брехні. Ця "інформація" - саме з такої категорії""

Зображення

Sarmat

Повідомлення Sarmat » 24 січня 2019, 20:50

Що в нього написано на майці ???
Смерть російським окупантам !!

Віра

Повідомлення Віра » 24 січня 2019, 20:59

сам собі кум?

Фрося

Повідомлення Фрося » 24 січня 2019, 21:02

Sarmat писав: Що в нього написано на майці ???
Віра писав: сам собі кум?
Я десь бачила напис, начебто "Сам собі кумир". :pardon:

M_M

Повідомлення M_M » 24 січня 2019, 21:04

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 січня 2019, 08:29

Бизнес, коим Славик... и есть, очень дорожит доходами - там нет места мыслям о стране. Там есть лишь инвестиции, прибыль и риски.
І Вовік теж.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 25 січня 2019, 09:41

Sintez писав:
Бизнес, коим Славик... и есть, очень дорожит доходами - там нет места мыслям о стране. Там есть лишь инвестиции, прибыль и риски.
І Вовік теж.
а у кого не так? И чем, кроме слов фигуранта, это можно подтвердить?
Или надо просто «верить»...

M_M

Повідомлення M_M » 28 січня 2019, 09:31

Бобік сдох.
Протягом року мені задають запитання чи буду я балотуватись на посаду Президента України у 2019 році.
Перш за все, дозвольте подякувати усім, хто мені довіряє – для мене це справді велика честь. І я обіцяю – таку довіру обов’язково виправдаю.

Я неодноразово заявляв, влада як така, президентський пост як такий – мені не цікаві. Мене цікавлять справжні зміни в країні.
І щоб розставити всі крапки над «і», зняти всі питання, офіційно заявляю:

я, Святослав Вакарчук, НЕ БРАТИМУ участь в президентських виборах 2019 року.

Я добре усвідомлюю, що зараз, в джинсах можу зробити більше для країни, ніж вдягнувши краватку. І я не збираюся стояти осторонь.

Кожного дня, спілкуючись з людьми, я відчуваю їх розчарування і зневіру.
Я бачу, як корупція і несправедливість роз’їдають нашу країну зсередини.
Я бачу, як безпринципність політиків і жадібність чиновників роблять нашу країну слабшою.

Так не має бути! І нам під силу це змінити.
Разом з моєю командою, я працюватиму над тим, щоб проєвропейські сили перемогли. Я працюватиму над тим, щоб привести у владу якомога більше молодих професіоналів – людей майбутнього, тих, для кого справедливість і державні інтереси – понад усе.

Я вірю – справжні зміни можливі!
І не важливо, у піснях чи в політиці, я завжди буду з вами на цьому шляху – шляху справжніх змін.

Фрося

Повідомлення Фрося » 28 січня 2019, 12:31

Зображення
Зображення
Зображення

Фрося

Повідомлення Фрося » 28 січня 2019, 21:24

Віра

Повідомлення Віра » 28 січня 2019, 23:21

А ви зараз слухаєте по ЗІКу славіка?
Я такий увесь правильний чистий-непорочний, мені в списку претендентів з іншими робити нічого - ніхто до мене не доріс. Але я весь час так сильно-пресильно переймаюсь долею українців, мені так болить, так болить!!

Це я, звичайно, утрирую, але що воно високопарно меле? Якимись завченими красівими пустопорожніми фразами хоче сказати: який же я, .ука, увесь правильний... але балотуватись і нікого підтримувати не буду. Якась неправильна месія. Аж матюхатись хочеться. :bad:

главспец

Повідомлення главспец » 29 січня 2019, 12:17

Віра писав: А ви зараз слухаєте по ЗІКу славіка?
Я такий увесь правильний чистий-непорочний, мені в списку претендентів з іншими робити нічого - ніхто до мене не доріс. Але я весь час так сильно-пресильно переймаюсь долею українців, мені так болить, так болить!!

Це я, звичайно, утрирую, але що воно високопарно меле? Якимись завченими красівими пустопорожніми фразами хоче сказати: який же я, .ука, увесь правильний... але балотуватись і нікого підтримувати не буду. Якась неправильна месія. Аж матюхатись хочеться. :bad:
а кого, собственно говоря, интересует его мнение? Если речь идёт о пустоголовых фанах, которые проголосуют так, как певец велит, то надеюсь их не так уж много...

Віра

Повідомлення Віра » 29 січня 2019, 12:36

мене цікавить, чому рейтинг тримається на рівні 4-5-6 відсотків. І деякі політологи (не чіпляйтеся до слова) в один голос заявляють. що славкОва підтримка будь-якого кандидата значно додасть тому голосів.

главспец

Повідомлення главспец » 29 січня 2019, 12:52

Віра писав: мене цікавить, чому рейтинг тримається на рівні 4-5-6 відсотків. І деякі політологи (не чіпляйтеся до слова) в один голос заявляють. що славкОва підтримка будь-якого кандидата значно додасть тому голосів.
я в публикуемые рейтинги не верю. От слова «совсем». Это элемент манипулирования биомассой.
Есть закрытые, которые делаются «для себя». И доступны они даже не всем штабным.

Віра

Повідомлення Віра » 29 січня 2019, 13:18

главспец писав:
Віра писав: мене цікавить, чому рейтинг тримається на рівні 4-5-6 відсотків. І деякі політологи (не чіпляйтеся до слова) в один голос заявляють. що славкОва підтримка будь-якого кандидата значно додасть тому голосів.
я в публикуемые рейтинги не верю. От слова «совсем». Это элемент манипулирования биомассой.
Есть закрытые, которые делаются «для себя». И доступны они даже не всем штабным.
но вам-то известні? шепните на ушко

предполагаю, что у Юли больше 20-тим, а у петі меньше 5-6

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 29 січня 2019, 13:20

главспец писав: ......................

Справді, це так.
Один політолог висловився - "соціологія массового пораженія".
Це застосування американських методик 50 - 80-хх років, "формуюча соціологія". Нічого більше.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

главспец

Повідомлення главспец » 29 січня 2019, 13:35

Віра писав:
главспец писав: я в публикуемые рейтинги не верю. От слова «совсем». Это элемент манипулирования биомассой.
но вам-то известні? шепните на ушко

предполагаю, что у Юли больше 20-тим, а у петі меньше 5-6
я не допущен.
Да и не важно как проголосуют, важно как посчитают (с).
В принципе, топовые кандидаты, объединившись в части защиты результатов, могли бы полностью исключить фальсификации. Но они этого не сделают.

Відповісти