А чим та ким ти пропонуєш замінити ції "закордонні глобальні клани, котрі гризуцця між собою за володіння Україною"? Вірунство, як прояв дебілізму, не пропонувати.
"Кустари клавиатуры"
Re: "Кустари клавиатуры"
А чим та ким ти пропонуєш замінити ції "закордонні глобальні клани, котрі гризуцця між собою за володіння Україною"? Вірунство, як прояв дебілізму, не пропонувати.
Мао дофіга чого казав. І дофіга чого породив, да. Досі китайці не розхльобали до кінця.
От біда тільки, що ума гвинтівка не породжує...
От біда тільки, що ума гвинтівка не породжує...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Пропоную замінити власним управлінням. Не тобі, звичайно. Тебе, схоже, зовнішнє управління цілком влаштовує.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Співчуваю. Буває.
Скажи, а людский розум - вищий? Ну по-вашому, по-Пригожинськи?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Відносно інших розумів/інтелектів. Чи окрім людського інших не існує?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Тобто Всесвіт в цілому інтелекту не має? Теж варіант. Але бачиш яка штука - от взяти приміром смітники. Чому в "дикій", "безінтелектуальній" природі їх не існує, все безвідходне, і лише "вєнєц творєнія" засерає горами смття все, до чого дотягнецця? І, знову ж таки, куди тоді дівати Вернацького і отого француза, ім"я забув, котрі про "Ноосферу" вели мову? Дебіли, нє? Куди їм до Пригожина, еге?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez писав: ↑Тобто Всесвіт в цілому інтелекту не має? Теж варіант. Але бачиш яка штука - от взяти приміром смітники. Чому в "дикій", "безінтелектуальній" природі їх не існує, все безвідходне, і лише "вєнєц творєнія" засерає горами смття все, до чого дотягнецця? І, знову ж таки, куди тоді дівати Вернацького і отого француза, ім"я забув, котрі про "Ноосферу" вели мову? Дебіли, нє? Куди їм до Пригожина, еге?
Бо ти, дебільний, не знаєш наук. А ще Менделєєв сказав: "Сміття - це хімічна сировина, що не знаходиться в потрібному місті!". А поняття "ноосфера" органічно входить в нестабільний світ Пригожина. Бо ти так і не здатний відповісти на пряме питання: "За якою шкалою, з якими реперами і чим міряти інтелект?"
І на завершення - ще цитата:
Огонь, это т.н. диссипативная система со сложной структурой автоколебаний. Такие системы открыли в XX веке, когда возникла идея неравновесной термодинамики и наука всерьез занялась нелинейными моделями, необратимыми процессами и псевдо-хаосом. Это была настоящая революция в естественных науках, причем во всех сразу.
- Крушение физического детерминизма Лейбница.
- И появление философии нестабильного мира Пригожина.
- Торнадо - смерч с явно наблюдаемой структурой, который формируется и существует за счет энергии турбулентного воздушного потока. Торнадо втягивает мелкие вихри, утилизирует их энергию и рассеивает ее, чтобы поддержать свое вращение. Язык пламени устроен сложнее, он в несколько этапов утилизируют и химическую энергию сгорания топлива.
- Похожим образом работает живой организм, он преобразует химическую энергию пищи в поддержание своей структуры.
Ти ще до Лейбница не доріс, а намагаєшся гавкати на Пригожина.
Мені начхати на твоїх релігійних істуканів, я запитую ТВОЮ думку, ти ж мені замість прямих відповідей сунеш їхні цитати, які ні к селу ні к городу. Пригожинці всі такі?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Якщо простого тексту не розумієш, то нащо тобі писати? Якщо і відповіді нездатен написати на прості запитання: хто керує світом, хто керує кристалізацією льоду? Гавкаєш на Пригожина, а світова наука йде його шляхом. І жодної спроби спростувати Пригожина Бо нездатний!
Ну і йди слідом за нею, попутного вітру.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
За версією Sintez, пригожинці ідіоти, тому Пригожин ідіот.
За версією того ж Sintez, сталіністи ідіоти, тому Сталін геній.
Я правильно зрозумів?
За версією того ж Sintez, сталіністи ідіоти, тому Сталін геній.
Я правильно зрозумів?
Ідіот, зокрема, - це той, хто не бачить управління там, де воно є, виправдовуючи власну сліпоту "хаосом" і "ентропією". Такого легко поставити раком тим, хто "зрячий".
Щодо "версій" - Ви б краще відповідали на мої прямі й прості питання, а не видумували ізмишлізми й намагалися впарювати від мого імені. Дешево якось виходить.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez писав: ↑Ідіот, зокрема, - це той, хто не бачить управління там, де воно є, виправдовуючи власну сліпоту "хаосом" і "ентропією". Такого легко поставити раком тим, хто "зрячий".
Щодо "версій" - Ви б краще відповідали на мої прямі й прості питання, а не видумували ізмишлізми й намагалися впарювати від мого імені. Дешево якось виходить.
Ще раз прості та прямі питання: хто керує молекулами води при кристалізації? Хто керує молекулами води при її закипанні? Хто керує ядром урану при його розпаді? Хто керує дифракцією одного електрона на двох дифракційних щілинах? Що скаже найбільш "зрячий" керувач?
vkhavr2 писав: ↑ ..................................................................................
Ще раз прості та прямі питання: хто керує молекулами води при кристалізації? Хто керує молекулами води при її закипанні? Хто керує ядром урану при його розпаді? Хто керує дифракцією одного електрона на двох дифракційних щілинах? Що скаже найбільш "зрячий" керувач?
Що Ви, дядьку - анархіст.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Vollmer писав: ↑vkhavr2 писав: ↑ ..................................................................................
Що Ви, дядьку - анархіст.
А що, заборонено? Я трошки глянув про так звані"теорії управління" і знайшов там такий релігійний брєд:
«Вседержитель не ошибается, и жизнь человека должна протекать в ладу с Ним в русле Его Промысла» и осознание этого факта должно вызывать внутреннюю умиротворённость и желание благодетельствовать Миру с открытой душой.
Всякий разум — индивидуальный или соборный — в иерархии взаимной вложенности структур Мироздания решает прежде всего задачи управления[1] по отношению к иерархически низшим системам и задачи самоуправления в пределах возможностей, предоставленных иерархически высшим объемлющим по отношению к нему управлением.
Наявність такого брєду показує що віруни принципово не здатні відповісти на прості та прямі питання, що я задавав. У них шиза як на верхній ганглій, що на плечах, так і на нижній, на якому вони сидять.