vkhavr2 писав: ↑
..................................................
Сралін сам був великою проблемою. Бо саме за його активної підтримки Гітлер прийшов до влади: сралін ЗАБОРОНИВ німецьким комуністам створити коаліційний уряд з соціал-демократами. Після цього Гітлер і отримав владу, хоча був у Рейстазі у меншині. Що трапилося потім - ми добре знаємо.
А грабують Україну прями нащадки поплічників сраліна - вся иліта совка виросла із сралінських "назначенцев". Які, щоб зробити свою илітність спадковою, грабували та грабують країну. Я прожив в совку 40 років і повертатися взад не хочу. Бо тую систему підрихтувати вже було неможливо. Здох совок - ну і хєр з ним!
Ну, совок ще дихає, зараза.
Щодо Сталіна. Японський імператор був кращий? Чи Чемберлен? Даладьє? Рузвельт? Пілсудський?
Спробуй більше узнати про розклад в ті часи. Там питання стояло, хто кого на кого вдало нацькує. Після війни поховали кінці, засудили, сховали по тюрмах. Гессу так і не дали вийти із Шпандау, вдавили, щоб не почав говорити. Всі архіви досі засекречені, щоб скелети не повипадали. Євреїв намалювали головними жертвами, щоб ніхто більше не вякав. І зафіксували такий міф голлівудщиною Шпільберга.
Смисл війни звівся до того, що Штати дождалися клінчу суперників, забрали колоніальну торгівлю у Британії, знищили незалежність Європи, років на 40 - 50, прибарахлилися науковими і технічними новинками, нав'язали всьому світу доллар, вискочили з кризи, і рвонули розвиватися. Аж тільки у 2000-х почали гальмувати.
Так що, я би не погодився, що ми "добре знаємо" все, що було дальше.