Конституційний суд визнав неконституційною статтю , яка передбачає покарання за незаконне збагачення

vkhavr2

Re: Конституційний суд визнав неконституційною статтю , яка передбачає покарання за незаконне збагачення

Повідомлення vkhavr2 » 02 березня 2019, 17:47

Sintez писав:
vkhavr2 писав:
Ти маєш практику ІТ-бізнесу? Я свої перші угоди з продажу моїх програм та послуг уклав ще у 1990-му. І продовжував цю практику аж до виходу на пенсію. А мої сини продовжують мою справу. При відсутності будь-якого зовнішнього управління. Тому не треба мені триндіти про "неявне управляння".
Як це? Ти продаєш (припустимо, я вірю) що тобі заманецця, а не те, що замовнику треба? Чи як?

Дуже просто: я зробив те, що йому було потрібно.

Sintez
Єретик

Re: Конституційний суд визнав неконституційною статтю , яка передбачає покарання за незаконне збагачення

Повідомлення Sintez » 02 березня 2019, 17:51

А справжні "ідіоцькі" системи не виживають. "Геніальні" системи теж іноді можуть зникнути завдяки обставинам. Таке життя.
"Ідіоцькі" системи можуть існувати необмежено довго, якщо це вигідно "геніальним". Напримєр, Афганістан. "Геніальні" ж здихають виключно з причини деградації/дегенерації. Яка нерідко підштовхуєцця іншими, ворожими системами.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 березня 2019, 17:55

vkhavr2 писав:
Нечай писав: Ну то. шо ви балабол, як і положено справжнім українським поцреотам-то вже знає весь світ. Ви можете як завгодно називати Сталіна і надувати щоки, але це не відміняє того факту, що Сталін був людиною, яка вирішувала проблеми, а ви-та, яка їх тільки створює. Він зробив з гівна конфету. а ви з конфети-гівно. Ви отримали нормальну країну, в якій МОЖНА були жити і яка потребувала невеличкої модернізації. Ви, з вашим "розумом", перетворили її в Руїну, в уйобіще. з якого тікають нормальні люди, де розвалене все, що можна і яка навіть вже власні території не може втримати. Нинішня влада-то є мародери, які з агонуючої держави тягнуть все, що можна, зосталось продати тільки землю і Україна як держава просто зникне. От вам і зосталось тільки гавкати на людину. яка померла ще за 40 років до початку вашого "правління", бо більше ви ні на що не здатні.

Сралін сам був великою проблемою. Бо саме за його активної підтримки Гітлер прийшов до влади: сралін ЗАБОРОНИВ німецьким комуністам створити коаліційний уряд з соціал-демократами. Після цього Гітлер і отримав владу, хоча був у Рейстазі у меншині. Що трапилося потім - ми добре знаємо.
А грабують Україну прями нащадки поплічників сраліна - вся иліта совка виросла із сралінських "назначенцев". Які, щоб зробити свою илітність спадковою, грабували та грабують країну. Я прожив в совку 40 років і повертатися взад не хочу. Бо тую систему підрихтувати вже було неможливо. Здох совок - ну і хєр з ним!
Може й Мюнхенську змову фігурантів примусив укласти Сталін? А чьо?!
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 березня 2019, 17:56

Так про "некухарок" питання залишаєцця неясним. Хто ж вони?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 02 березня 2019, 17:56

Sintez писав:
Ваш особистий простір, з Вашою особистою системою виміру добра та зла. Я тільки вивчаю системи вимірів, колекціоную аргументи. Надії на те, що хоча б хтось змінить кут зору завдяки якомусь діалогу на форумі, в мене нема. Для зміни світогляду потрібні реальні потрясіння, зіткнення з реаліями. Або хоча б бажання зрозуміти опонентів, після чого порівняння світоглядів може спричинити деякі зміни у власному баченні світу. Намагання зробити це з іншим силоміць викличе тільки протидію.
Для зміни світогляду мені достатньо всього-навсього нової інформації, котра краще пояснює реальність, аніж попередня "система координат", З усім іншим загалом згоден - силоміць неможливо змінити світогляд.

"Вибору" ніякого нема. Ібо реальність одна, і досконале її знання не може бути у кількох різних варіантах. У кого кілька реальностей - то вже в основному до психіатрів, і то навряд чи допоможе.

Ну, то чого ти виставляєш власне уявлення про реальність як єдине правильне??? Скільки людей - стільки й уявлень про реальність. І стверджувати що твоє є єдине правильне - то є дебілізм вищого гатунку!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 березня 2019, 18:02

сралін ЗАБОРОНИВ німецьким комуністам створити коаліційний уряд з соціал-демократами. Після цього Гітлер і отримав владу, хоча був у Рейстазі у меншині.
Евон воно як було... Отак от викликав, сцуко, і як гаркне: "Забороняю, суки!.." А вони зразу задрожали, в обиморок упали, деякі от іспуга скушалі друг друга...
Блін, от же, щоразу думаю собі, всьо, більшої фігні вигадати не зможуть. І кожного разу радують новими перлами!
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 02 березня 2019, 18:03

vkhavr2 писав: ..................................................
Сралін сам був великою проблемою. Бо саме за його активної підтримки Гітлер прийшов до влади: сралін ЗАБОРОНИВ німецьким комуністам створити коаліційний уряд з соціал-демократами. Після цього Гітлер і отримав владу, хоча був у Рейстазі у меншині. Що трапилося потім - ми добре знаємо.
А грабують Україну прями нащадки поплічників сраліна - вся иліта совка виросла із сралінських "назначенцев". Які, щоб зробити свою илітність спадковою, грабували та грабують країну. Я прожив в совку 40 років і повертатися взад не хочу. Бо тую систему підрихтувати вже було неможливо. Здох совок - ну і хєр з ним!

Ну, совок ще дихає, зараза.

Щодо Сталіна. Японський імператор був кращий? Чи Чемберлен? Даладьє? Рузвельт? Пілсудський?

Спробуй більше узнати про розклад в ті часи. Там питання стояло, хто кого на кого вдало нацькує. Після війни поховали кінці, засудили, сховали по тюрмах. Гессу так і не дали вийти із Шпандау, вдавили, щоб не почав говорити. Всі архіви досі засекречені, щоб скелети не повипадали. Євреїв намалювали головними жертвами, щоб ніхто більше не вякав. І зафіксували такий міф голлівудщиною Шпільберга.

Смисл війни звівся до того, що Штати дождалися клінчу суперників, забрали колоніальну торгівлю у Британії, знищили незалежність Європи, років на 40 - 50, прибарахлилися науковими і технічними новинками, нав'язали всьому світу доллар, вискочили з кризи, і рвонули розвиватися. Аж тільки у 2000-х почали гальмувати.

Так що, я би не погодився, що ми "добре знаємо" все, що було дальше.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 березня 2019, 18:04

vkhavr2 писав:
Sintez писав:

Для зміни світогляду мені достатньо всього-навсього нової інформації, котра краще пояснює реальність, аніж попередня "система координат", З усім іншим загалом згоден - силоміць неможливо змінити світогляд.

"Вибору" ніякого нема. Ібо реальність одна, і досконале її знання не може бути у кількох різних варіантах. У кого кілька реальностей - то вже в основному до психіатрів, і то навряд чи допоможе.

Ну, то чого ти виставляєш власне уявлення про реальність як єдине правильне??? Скільки людей - стільки й уявлень про реальність. І стверджувати що твоє є єдине правильне - то є дебілізм вищого гатунку!
Я виставляю як єдино правильне? Цитатку?..
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 02 березня 2019, 18:19

Sintez писав: ]
M_M писав:
Обидві "доктрини" дуже поширені в природі. Наявність обох в межах однієї популяції теж не є привілеєм хомо сапієнс. Обидві мають свої плюси, мінуси та логіку. Як правило, друга притаманна більш розвинутим системам, хоча існують виключення. По змісту близько до конкуренції кількість vs якість.
А справжні "ідіоцькі" системи не виживають. "Геніальні" системи теж іноді можуть зникнути завдяки обставинам. Таке життя.
А у якого роду/виду "в природі" настільки ж ррзвинений обмін інформацією так, як у людей? Може, я неправильно висловився - декларуввння верховенства одного над іншим і ПРОТИСТАВЛЕННЯ одного іншому є ідіотизмом. І реально розвинуті суспільства вміють гармонійно розвивати й поєднувати як "країну", так і "родину". Ібо, нагадаю, ще давні греки називали того, кому "сім'я понад усе", просто ідіотом.

Ну, і де тії греки зараз? Зникли!
Людство прожило 95% свого життя без держав та тержавного існування. Десь 5-7 тисяч років назад держави виникли як один із методів організації людей, тобто держава була створена людьми для обслуговування потреб людей. Через що держава не меже бути вище інтересів людей.
А зараз час існування держав закінчується. Бо об"єм ресурсів, яких вимагає держава для свого існування, зростає по експоненті, а науково-технічний прогрес, єдине, що може забезпечити таке зростання ресурсів, майже зупинений державною илітою, бо подальший розвиток НТП робить дердавну організацію просто непотрібною. А це означає ліквідацію иліти під корінь. Тому при зупиненому НТП держбюрократія з"їсть всі державні ресурси, а при вільному НТП потреба в державі зникає. Ось иліти й скаче між цими двома граничними умовами, намагаючись вижити. І, схоже, все більш схиляється до загальної війни щоб відкинути людство в початкове середновіччя де смерд мав знати своє місце.
По-суті заперечення будуть?

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 02 березня 2019, 18:24

Sintez писав:
vkhavr2 писав:
Наводь докази такого управління. Бо неможливо доказати відсутність чогось - аксіома, відома ще з древніх греків. Немає доказів - це однозначний доказ 3.14здежу!
Управління айтішниками - це видача їм замовлень і оплата їх. Ти нвстільки тупий, що цього не розумієш? "Некерованим" ти був би, якби САМ ставив собі задачі й САМ же їх вирішував.

Довбень! Я сам розробляв методи та програми, а потім на наукових конференціях показував як за їх допомогою вирішувати конкретні проблеми. Тобто, замовлення та оплата - це були результати нашої спільної із замовником роботи. Якщо ти бажаєш називати це зовнішнім керуванням, то хто тобі доктор Гільотен? В усьому світі це має назва: робота бізнесмена.

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 02 березня 2019, 18:27

Vollmer писав:
vkhavr2 писав: ............................................
Буду. Бо маю більш ніж 20-тирічну власну практику, І вже більше 20-ти років практики синів. Зовнішнього керування нема, Тільки власне.

І дарма.

Бо розробник програми, як правило, виконує якийсь клаптик більшого, ширшого, розгалуженого проекту, в заданих часових рамках, в межах технічного завдання, в якомусь діапазоні параметрів. Хтось ті більші проекти має розпланувати, координувати, фінансувати, узгоджувати стикові характеристики, гасити скандали і здавати всю велику марчеллу замовнику.

Це ж загальновідомі речі. Так можна дійти до заперечення піфагорових штанів і таблиці множення.

Все це я вирішував самостійно. А зараз роблять мої сини. Без зовнішнього керування.

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 02 березня 2019, 18:28

Sintez писав:
vkhavr2 писав:
Може й Мюнхенську змову фігурантів примусив укласти Сталін? А чьо?!

Бреши брехло та не забріхуйся!

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 02 березня 2019, 18:31

Sintez писав:
сралін ЗАБОРОНИВ німецьким комуністам створити коаліційний уряд з соціал-демократами. Після цього Гітлер і отримав владу, хоча був у Рейстазі у меншині.
Евон воно як було... Отак от викликав, сцуко, і як гаркне: "Забороняю, суки!.." А вони зразу задрожали, в обиморок упали, деякі от іспуга скушалі друг друга...
Блін, от же, щоразу думаю собі, всьо, більшої фігні вигадати не зможуть. І кожного разу радують новими перлами!

Зняв через інтернаціонал попереднього очільника комуністів і поставив Тельмана. Ось і все! Тельман виконав вказівку сраліна і одразу-ж був заарештований і розстріляний у 1944-му.

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 02 березня 2019, 18:32

Vollmer писав:
vkhavr2 писав: ..................................................

Ну, совок ще дихає, зараза.

Щодо Сталіна. Японський імператор був кращий? Чи Чемберлен? Даладьє? Рузвельт? Пілсудський?

Спробуй більше узнати про розклад в ті часи. Там питання стояло, хто кого на кого вдало нацькує. Після війни поховали кінці, засудили, сховали по тюрмах. Гессу так і не дали вийти із Шпандау, вдавили, щоб не почав говорити. Всі архіви досі засекречені, щоб скелети не повипадали. Євреїв намалювали головними жертвами, щоб ніхто більше не вякав. І зафіксували такий міф голлівудщиною Шпільберга.

Смисл війни звівся до того, що Штати дождалися клінчу суперників, забрали колоніальну торгівлю у Британії, знищили незалежність Європи, років на 40 - 50, прибарахлилися науковими і технічними новинками, нав'язали всьому світу доллар, вискочили з кризи, і рвонули розвиватися. Аж тільки у 2000-х почали гальмувати.

Так що, я би не погодився, що ми "добре знаємо" все, що було дальше.

Усяка держава є зло. І ми маємо мінімізувати це зло.

M_M

Повідомлення M_M » 02 березня 2019, 18:34

Sintez писав: Ібо, нагадаю, ще давні греки називали того, кому "сім'я понад усе", просто ідіотом.
Такого формулювання у греків не було, це вигадка.

Звісно, сім'ю якось підтримує азіатчина, та західні країни якось досі не розвалились на поодинокі сім'ї. Мова про пріоритети. Права поодинокого громадянина, поодинокої сім'ї або цінуються, або ні.
Чи можна собі уявити Єлізавету II, що хапає за носа свого підданого,чи зриває з нього шапку?

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 02 березня 2019, 18:36

Sintez писав:
vkhavr2 писав:
Я виставляю як єдино правильне? Цитатку?..

А весь час лаєшся на Пригожина і жодним чином не спростовуєш його. Ось це і є проштовхування "єдино вірного" власного уявлення про реальність.

M_M

Повідомлення M_M » 02 березня 2019, 18:47

vkhavr2 писав: Усяка держава є зло
Ні, хтось все ж таки має координувати багато чого у суспільстві. До анархії ще треба дозріти, наявний стан освіти цього не дозволяє. Та навіть у анархістів повної рівності нема.

Нечай

Повідомлення Нечай » 02 березня 2019, 18:55

vkhavr2 писав:
Та невже? А хто фінансував партія Гітлера, хто фінансував вибори? Невже теж Сталін? І яким чином Сталін міг заборонити щось німецьким комуністам? Тим більше, в 1932-33-му роках, коли в нього своїх проблем вистачало. Ернст Тельман був не з тих людей, кому навіть Сталін міг щось заборонити. Комуністи не пішли на блок з сексуал-демократами по банальній причині-ті до того вже не один раз їх "кидали". Саме уряд соціалістів вбив Лібкнехта і Розу Люксембург. А от Мюнхен-такі да, дав Гітлеру військові заводи "Шкода", після чого пацан вирішив, що може все.

І до якої сталінської еліти відноситься Бєня Коломойський? В якому обкомі сидів Пінчук? Яким райкомом завідував Фірташ? До якої "еліти" відносився двічі судимий завгар Янукович? Чи Пєтя Порошенко, батя якого, як кажуть злі язики, в радянський час строк мотав? Так, совкова еліта виродилась і розвалила СРСР, але нинішня Україна-то вже ВАША еліта, новостворена, демократично-ліберальна.

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 02 березня 2019, 19:46

M_M писав:
vkhavr2 писав: Усяка держава є зло
Ні, хтось все ж таки має координувати багато чого у суспільстві. До анархії ще треба дозріти, наявний стан освіти цього не дозволяє. Та навіть у анархістів повної рівності нема.

Координатор - так, уряд, як організація координаторів - так, держава, як стркутура, яка ставить головною задачею самозбереження та експансію і що базується на узурпації права на насильство - ні! Право на насильство заради самозахисту - це природнє невід"ємне право кожної живої істоти. Людина МОЖЕ делегувати частину своїх прав на насильство суспільній структурі заради колективного, більш ефективного захисту своїх прав.

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 02 березня 2019, 19:52

Vollmer писав:
vkhavr2 писав: ............................................
Буду. Бо маю більш ніж 20-тирічну власну практику, І вже більше 20-ти років практики синів. Зовнішнього керування нема, Тільки власне.

І дарма.

Бо розробник програми, як правило, виконує якийсь клаптик більшого, ширшого, розгалуженого проекту, в заданих часових рамках, в межах технічного завдання, в якомусь діапазоні параметрів. Хтось ті більші проекти має розпланувати, координувати, фінансувати, узгоджувати стикові характеристики, гасити скандали і здавати всю велику марчеллу замовнику.

Це ж загальновідомі речі. Так можна дійти до заперечення піфагорових штанів і таблиці множення.

І ще: не плутайте кодера та розробника. Це різні види діяльності.
Востаннє редагувалось 02 березня 2019, 19:58 користувачем vkhavr2, всього редагувалось 1 раз.

Відповісти