Євробачення-2019

ingvar
5-я колонна

Re: Євробачення-2019

Повідомлення ingvar » 02 березня 2019, 19:46

Vollmer писав:
Тут цікаво інше.
Що серед комплекту кандидатів стільки їздунів - гастролерів до Росії, кримського походження, т.д.
Враження, що продовження мало бути безальтернативне, незалежно від вибору.
А потім, після шкандалю, скасовано було все загалом, бо з таким гандикапом - неможливо було продовжувати спецоперацію, вже не мало сенсу.
А тепер пропоную розвагу, уважно спостерігати, хто з фіналістів куди поїде на заробітки до 8-го березня. І, я думаю, дещо стане зрозумілішим. НМСД, не просто так вони колективно застрайкували, демонструючи солідарність замість конкуренції.
Там ще Аня Корсун щось натякала про неприйнятні умови. В принципі, я би не здивувався, якби конкурсантам запропонували фотосесію передвиборчого характеру, зрозуміло, з ким, але це - здогадка, і потребує підтверджень.
Да просто основная часть публики этих исполнителей,кроме самой Украины, находится в России или Белоруссии. А где ещё можно заработать?
Самое главное это то, что результатом зрительского голосования вытерли ноги. Сперва дали возможность честно победить, а потом устроили странный допрос, в результате чего опозорились сами.

Нечай

Повідомлення Нечай » 02 березня 2019, 19:58

Vollmer писав: Тут цікаво інше.
Що серед комплекту кандидатів стільки їздунів - гастролерів до Росії, кримського походження, т.д.
Враження, що продовження мало бути безальтернативне, незалежно від вибору.
А потім, після шкандалю, скасовано було все загалом, бо з таким гандикапом - неможливо було продовжувати спецоперацію, вже не мало сенсу.
А тепер пропоную розвагу, уважно спостерігати, хто з фіналістів куди поїде на заробітки до 8-го березня. І, я думаю, дещо стане зрозумілішим. НМСД, не просто так вони колективно застрайкували, демонструючи солідарність замість конкуренції.
Там ще Аня Корсун щось натякала про неприйнятні умови. В принципі, я би не здивувався, якби конкурсантам запропонували фотосесію передвиборчого характеру, зрозуміло, з ким, але це - здогадка, і потребує підтверджень.
Я вас умоляю! Шо ви херньой страдаєте! Прочитайте правило Окама-нєхєр шукати змову там, де є просто банальна вигода! Заробляти вони туди їдуть, бо там і ринок більший, і зарплати. Хулі тут не ясно? Бо після Пєтіних рехформ на Україні практично одні жебраки зостались, яким не до пісень, на хліб би вистачило.

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 03 березня 2019, 11:47

Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 03 березня 2019, 12:48

Clone писав:

Ну, от, власне, про що і говорилося. Quot erat demonstrandum.
Я думаю, це готувалася закладка, потім ці пєвуни мали вилізти з проповідями про мир мєжду народами, і взяти участь у парламентській виборчій кампанії. То, що вони, замість конкуренції продемонстрували солідарність - для мене означає високу вірогідність зовнішнього впливу на пул фіналістів. Тим більше, що я не бачу серед них твердих проукраїнських артистів. А СТБ - мутна конторка.

Ще побачимо розвиток цього сюжету. СТБ, зверніть увагу, набрало навколосєпаришеських півунів, і народ змушений був голосувати, вибираючи між ними, що зараз вже подається, маніпулятивно, як "вибір народу". Скрипін підірвав провокацію, не давши можливість її довести до логічного завершення. І тепер для продовження використовуватимуться її рештки, уламки.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Нечай

Повідомлення Нечай » 03 березня 2019, 12:55

Vollmer писав:
Clone писав:

Я думаю, це готувалася закладка, потім ці пєвуни мали вилізти з проповідями про мир мєжду народами, і взяти участь у парламентській виборчій кампанії. То, що вони, замість конкуренції продемонстрували солідарність - для мене означає високу вірогідність зовнішнього впливу на пул фіналістів. Тим більше, що я не бачу серед них твердих проукраїнських артистів. А СТБ - мутна конторка.

Ще побачимо розвиток цього сюжету. СТБ, зверніть увагу, набрало навколосєпаришеських півунів, і народ змушений був голосувати, вибираючи між ними, що зараз вже подається, маніпулятивно, як "вибір народу". Скрипін підірвав провокацію, не давши можливість її довести до логічного завершення. І тепер для продовження використовуватимуться її рештки, уламки.
:suicide_fool-edit:

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 03 березня 2019, 12:57

Нечай писав: ..................................................
Я вас умоляю! Шо ви херньой страдаєте! Прочитайте правило Окама-нєхєр шукати змову там, де є просто банальна вигода! Заробляти вони туди їдуть, бо там і ринок більший, і зарплати. Хулі тут не ясно? Бо після Пєтіних рехформ на Україні практично одні жебраки зостались, яким не до пісень, на хліб би вистачило.

Пояснюю. Який би не був ринок, а підсилювати ворога, під час війни - не можна. Нехарашо. Гастролювати можна по Європі, Африці, Канаді, Китаю, Австралії. Плюнути на все це різноманіття, і попхатися пєсні пєть до ворога - то є очевидне порушення моральної гігієни. І ще, одночасно, поїхати на конкурс від України, і ще й на цьому підзаробити грошенят. Якби їм це дозволили, то було би ударом по моральному стану суспільства, армії.
Зайвим ударом.

Нечай

Повідомлення Нечай » 03 березня 2019, 13:12

Vollmer писав:
Нечай писав: ..................................................

Пояснюю. Який би не був ринок, а підсилювати ворога, під час війни - не можна. Нехарашо. Гастролювати можна по Європі, Африці, Канаді, Китаю, Австралії. Плюнути на все це різноманіття, і попхатися пєсні пєть до ворога - то є очевидне порушення моральної гігієни. І ще, одночасно, поїхати на конкурс від України, і ще й на цьому підзаробити грошенят. Якби їм це дозволили, то було би ударом по моральному стану суспільства, армії.
Зайвим ударом.
Ви мені нагадали того руського Ваньку з анекдоту, який в цирку з'їдає одне відро гівна, потім друге. а третє відмовляється. Бо там плаває муха, а він, бачте, гидує. Ще раз повторюю-що ви до артистів доїпались? П'ять років в окупований Крим йде електроенергія і харчі з України. П'ять років, Карл!!! П'ять років українська влада торгує з Рашкою, аж майка завертається! Ваша Юлєчка на РНБО зробила все, щоб Хуйло взяло Крим без шуму і пилі! Ви в курсі, що у "зелених чоловіячків" був наказ-якщо на протязі доби щось піде не так, все звертається?! Та якже ж може бути не так, коли ВСІ, блять, українські партії в Раді навипередки здавали Крим Хуйлу! Вони навіть в той час НА КАНІКУЛИ пішли, щоб не заважати! На канікули, Карл! Свободівець Тенюх, який був тоді в/о міністра оборони, хіба що з квітами Хуйла не зустрічав. Тільки начштаба Замана був тоді за спротив, за що зараз сів в тюрму, і не російську, а українську.
Яка, нахєр, війна? Війни немає, є знищення пасіонаріїв з обох сторін і торгівля на крові. Все!!!

То якого хєра ви до артистів доїпались? Їм заробляти треба, а на Україні зараз хєр шо заробиш, одні жебраки. Хулі не ясно?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 03 березня 2019, 13:20

Нечай писав:
Ви мені нагадали того руського Ваньку з анекдоту, який в цирку з'їдає одне відро гівна, потім друге. а третє відмовляється. Бо там плаває муха, а він, бачте, гидує. Ще раз повторюю-що ви до артистів доїпались? П'ять років в окупований Крим йде електроенергія і харчі з України. П'ять років, Карл!!! П'ять років українська влада торгує з Рашкою, аж майка завертається! Ваша Юлєчка на РНБО зробила все, щоб Хуйло взяло Крим без шуму і пилі! Ви в курсі, що у "зелених чоловіячків" був наказ-якщо на протязі доби щось піде не так, все звертається! Та якже ж може бути не так, коли ВСІ, блять, українські партії в Раді навипередки здавали Крим Хуйлу! Вони навіть в той час НА КАНІКУЛИ пішли, щоб не заважати! На канікули, Карл! Свободівець Тенюх, який був тоді в/о міністра оборони, хіба що з квітами Хуйла не зустрічав. Тільки начштаба Замана був тоді за спротив, за що зараз сів в тюрму, і не російську, а українську.
Яка, нахєр, війна? Війни немає, є знищення пасіонаріїв з обох сторін і торгівля на крові. Все!!!

То якого хєра ви до артистів доїпались? Їм заробляти треба, а на україні зараз хєр шо заробиш, одні жебраки. Хулі не ясно?

Підбірка перекручень і перебільшень. :olen: :olen: :olen:
І, як би погано не виглядали справи, свідомо їх погіршувати - то є дурість. Україньський народ виступив проти дурості, що доводить наявність цілком здорових інстинктів. Ретельно заплановану провокацію було зірвано, так само і Заману буде вирвано із рученят пєціків. :ukraine2: :ukraine2: :ukraine2:

Нечай

Повідомлення Нечай » 03 березня 2019, 14:15

Vollmer писав:
І, як би погано не виглядали справи, свідомо їх погіршувати - то є дурість. Україньський народ виступив проти дурості, що доводить наявність цілком здорових інстинктів. Ретельно заплановану провокацію було зірвано, так само і Заману буде вирвано із рученят пєціків. :ukraine2: :ukraine2: :ukraine2:
М-да, тут медицина безсила. Тому й просив Синтеза мене забанити на "ніколи". Бо все таки 9 років на форумі, вже звик, піти важко, а дивитись на безкінечні танці на граблях немає ні сил, ні бажання. Коли черговий ідіотизм видається за нев'їпєнну перемогу.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 03 березня 2019, 14:20

ingvar
5-я колонна

Повідомлення ingvar » 03 березня 2019, 21:36

Vollmer писав:
:dash2:
Украинский народ проголосовал за то,чтобы Марув представляла нашу страну на Евровидении. О какой "провокации,которую вовремя сорвали" идёт речь? В чём именно состояла провокация?

M_M

Повідомлення M_M » 03 березня 2019, 23:17

Як вони страждають на публіку, ці підкацапники. :cray:
:lol:
Переважна більшість українців цю пародію на конкурс просто не дивилась. Тобто казати про вибір українців некоректно. Нерепрезентативна вибірка, лімітована аудиторією СТБ.

Нечай

Повідомлення Нечай » 03 березня 2019, 23:22

M_M писав: Як вони страждають на публіку, ці підкацапники. :cray:
Переважна більшість українців цю пародію на конкурс просто не дивилась. Тобто казати про вибір українців некоректно. Нерепрезентативна вибірка, лімітована аудиторією СТБ.
Та мені похєр оте Євробачення. Просто ви в черговий раз перед Європою виставили себе дурнями і кугутами.

M_M

Повідомлення M_M » 03 березня 2019, 23:30

Знову миші, кактус та ненав'язлива реклама абсолютної нецікавості

Нечай

Повідомлення Нечай » 04 березня 2019, 00:26

M_M писав: Знову миші, кактус та ненав'язлива реклама абсолютної нецікавості
Бережи себе. А то так ти скоро з Наполеоном плани італійської кампанії перетиратимеш, зі Спінозою про смисл життя базаритимеш. Манєчка-вона така! :lol:

M_M

Повідомлення M_M » 04 березня 2019, 01:09

Зображення

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 04 березня 2019, 05:48

Vollmer писав:
03 березня 2019, 12:48
Clone писав:

Ситуація як і в інших "виборах". Тільки замість мутного СТБ там мутний ЦВК.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 04 березня 2019, 05:55

Нечай писав:
03 березня 2019, 14:15
Vollmer писав:
М-да, тут медицина безсила. Тому й просив Синтеза мене забанити на "ніколи". Бо все таки 9 років на форумі, вже звик, піти важко, а дивитись на безкінечні танці на граблях немає ні сил, ні бажання. Коли черговий ідіотизм видається за нев'їпєнну перемогу.
Так, справи не айс. Але не треба зображувати таку собі "святу невинність" і ставити себе "над процесом". Ібо Ви теж приклали руку до розвалу, зваливши у ту ж кацапію на такі ж заробітки, і нині так же працюєте на ворога, допомагаючи кацапкам народжувати наступних іхтамнєтов.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 04 березня 2019, 06:02

До артистів можливо й справді доколупалися дарма, вимагати від них якоїсь "моральності" - це все 'дно, що від повій - цнотливості.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

ingvar
5-я колонна

Повідомлення ingvar » 04 березня 2019, 09:35

M_M писав: Як вони страждають на публіку, ці підкацапники. :cray:
Вот именно! "Переважна більшість",в числе которой и я, не будет смотреть этот конкурс. Но те, кого он интересует, проголосовали за Марув. Как быть с этим?
Да и о "подавляющем большинстве" я бы с такой уверенностью не говорил. Евровидение достаточно популярный конкурс.

Відповісти