Да просто основная часть публики этих исполнителей,кроме самой Украины, находится в России или Белоруссии. А где ещё можно заработать?Vollmer писав: ↑
Тут цікаво інше.
Що серед комплекту кандидатів стільки їздунів - гастролерів до Росії, кримського походження, т.д.
Враження, що продовження мало бути безальтернативне, незалежно від вибору.
А потім, після шкандалю, скасовано було все загалом, бо з таким гандикапом - неможливо було продовжувати спецоперацію, вже не мало сенсу.
А тепер пропоную розвагу, уважно спостерігати, хто з фіналістів куди поїде на заробітки до 8-го березня. І, я думаю, дещо стане зрозумілішим. НМСД, не просто так вони колективно застрайкували, демонструючи солідарність замість конкуренції.
Там ще Аня Корсун щось натякала про неприйнятні умови. В принципі, я би не здивувався, якби конкурсантам запропонували фотосесію передвиборчого характеру, зрозуміло, з ким, але це - здогадка, і потребує підтверджень.
Самое главное это то, что результатом зрительского голосования вытерли ноги. Сперва дали возможность честно победить, а потом устроили странный допрос, в результате чего опозорились сами.