Нечай писав: ↑Та невже? А хто фінансував партія Гітлера, хто фінансував вибори? Невже теж Сталін? І яким чином Сталін міг заборонити щось німецьким комуністам? Тим більше, в 1932-33-му роках, коли в нього своїх проблем вистачало. Ернст Тельман був не з тих людей, кому навіть Сталін міг щось заборонити. Комуністи не пішли на блок з сексуал-демократами по банальній причині-ті до того вже не один раз їх "кидали". Саме уряд соціалістів вбив Лібкнехта і Розу Люксембург. А от Мюнхен-такі да, дав Гітлеру військові заводи "Шкода", після чого пацан вирішив, що може все.vkhavr2 писав: ↑
Сралін сам був великою проблемою. Бо саме за його активної підтримки Гітлер прийшов до влади: сралін ЗАБОРОНИВ німецьким комуністам створити коаліційний уряд з соціал-демократами. Після цього Гітлер і отримав владу, хоча був у Рейстазі у меншині. Що трапилося потім - ми добре знаємо.
А грабують Україну прями нащадки поплічників сраліна - вся иліта совка виросла із сралінських "назначенцев". Які, щоб зробити свою илітність спадковою, грабували та грабують країну. Я прожив в совку 40 років і повертатися взад не хочу. Бо тую систему підрихтувати вже було неможливо. Здох совок - ну і хєр з ним!
І до якої сталінської еліти відноситься Бєня Коломойський? В якому обкомі сидів Пінчук? Яким райкомом завідував Фірташ? До якої "еліти" відносився двічі судимий завгар Янукович? Чи Пєтя Порошенко, батя якого, як кажуть злі язики, в радянський час строк мотав? Так, совкова еліта виродилась і розвалила СРСР, але нинішня Україна-то вже ВАША еліта, новостворена, демократично-ліберальна.
А при чому тут В"єтнам??? Мова йшла лише про те, як сралін допоміг Гітлеру прийти до влади. Інші питання не піднімалися.
Не подобається наявна иліта? Мені теж! Тому вважаю що наявна иліта підлягає знищенню. Без винятків!