А ти й твої знайомі знаєте, напримєр, що таке "бюджет" і для чого взагалі він існує?vkhavr2 писав: ↑03 березня 2019, 00:32
Маю багато знайомих американців-науковців і жодних заперечень моя фраза "держава - це зло" не викликала. Бо продуктивність праці з 1’960-го виросла десь в 5 разів, а рівень життя - тільки в півтора. Хто вкрав різницю? Ось після цього американці, як і німці, французи, норвеги, іспанці питають: "А що ж робити?". Переходити до бездержавної самоорганізації! Але для цього треба підняти технологічно-науковий рівень щонайменше на один щабель. Л юдина має мати можливість жити автономно від держави, тобто самозабезпечувати себе їдлом, енергією та здоров"ям. Я, як науковець, цим і займаюсь - розробляю електричний акумулятор, який можна зробити на кухні і який не містить дорогих, дефіцитних та токсичних речовин. Дослідні екземпляри вже працюють.
Конституційний суд визнав неконституційною статтю , яка передбачає покарання за незаконне збагачення
Re: Конституційний суд визнав неконституційною статтю , яка передбачає покарання за незаконне збагачення

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Re: Конституційний суд визнав неконституційною статтю , яка передбачає покарання за незаконне збагачення
Україна має відновити відповідальність за незаконне збагачення, - G7 і Світовий банк
https://day.kyiv.ua/uk/news/040319-ukra ... tovyy-bank
https://day.kyiv.ua/uk/news/040319-ukra ... tovyy-bank
Sintez писав: ↑А ти й твої знайомі знаєте, напримєр, що таке "бюджет" і для чого взагалі він існує?vkhavr2 писав: ↑03 березня 2019, 00:32
Маю багато знайомих американців-науковців і жодних заперечень моя фраза "держава - це зло" не викликала. Бо продуктивність праці з 1’960-го виросла десь в 5 разів, а рівень життя - тільки в півтора. Хто вкрав різницю? Ось після цього американці, як і німці, французи, норвеги, іспанці питають: "А що ж робити?". Переходити до бездержавної самоорганізації! Але для цього треба підняти технологічно-науковий рівень щонайменше на один щабель. Л юдина має мати можливість жити автономно від держави, тобто самозабезпечувати себе їдлом, енергією та здоров"ям. Я, як науковець, цим і займаюсь - розробляю електричний акумулятор, який можна зробити на кухні і який не містить дорогих, дефіцитних та токсичних речовин. Дослідні екземпляри вже працюють.
Не хвилюйся, знаємо. Бо без цього не отримати грант чи провести власну наукову роботу. Цьому науковці вчаться з першого дня наукової роботи. І позатойбічні сили для цього не потрібні. А ти на назку моїх прямих та простих запитань відповідь даси? Чи знову "забудеш"???
А хто ж тобі призначатиме гранти, якщо ти ліквідуєш державу? На основі чого? Чи ти сам будеш безплатно розробляти щось для загального блага, за власний кошт? Ага, щяз, по тобі видно.
Оце і є сферична у ваккумі мрія ідіота (у давньогрецькому розумінні слова). Та й в інших розуміннях теж, якщо розібратися.Л юдина має мати можливість жити автономно від держави, тобто самозабезпечувати себе їдлом, енергією та здоров"ям.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Интриги нет, есть вопрос-такой ли вы "спец", каким хотите казаться, раз не можете ответить на такой элементарный вопрос.
я не хочу никем казаться и Вы никак не экзаменатор.
И, весьма вероятно, что тот таинственный «ответ», всего-навсего Ваша личная версия, т.с. - плод воображения, не?
Sintez писав: ↑А хто ж тобі призначатиме гранти, якщо ти ліквідуєш державу? На основі чого? Чи ти сам будеш безплатно розробляти щось для загального блага, за власний кошт? Ага, щяз, по тобі видно.
Оце і є сферична у ваккумі мрія ідіота (у давньогрецькому розумінні слова). Та й в інших розуміннях теж, якщо розібратися.Л юдина має мати можливість жити автономно від держави, тобто самозабезпечувати себе їдлом, енергією та здоров"ям.
Дебільне! А хто тобі сказав що брав державні гранти? Віруни не здатні жити без зовнішньої зверхньої "надприродної сили". Ну, дебільні, що з ними робить. Хіба що прикопати на добриво.
Сферична у вакумі мрія дебіла-віруна - щоб всі поголовно визнавали керування верховного жреця як єдиного представника надприродньої керуючої сили. І працювали б на нього та віддавали б йому своє майно, своїх жінок та дітей.
А люди бажають жити вільно, без зовнішніх керуючих сил, тобто - без рабства. Якщо твій ідеал - це рабство, то таких нищитиму як ворогів моїх та людей.
Старий урод, ще раз прочитаю з-під твоїх брудних пальців криве слово - полетиш в бан білим лебедем. Я не брезгливий, але всякому терпінню є край. Зрозумів? Можеш жити й далі без управління, без ума, без совісті - це твоє діло, й судячи з усього тобі не звикати. Але відсутність ума й виховання не дає тобі індульгенції на хамство. Всьому є край. Усьок?vkhavr2 писав: ↑Sintez писав: ↑ А хто ж тобі призначатиме гранти, якщо ти ліквідуєш державу? На основі чого? Чи ти сам будеш безплатно розробляти щось для загального блага, за власний кошт? Ага, щяз, по тобі видно.
Оце і є сферична у ваккумі мрія ідіота (у давньогрецькому розумінні слова). Та й в інших розуміннях теж, якщо розібратися.
Дебільне! А хто тобі сказав що брав державні гранти? Віруни не здатні жити без зовнішньої зверхньої "надприродної сили". Ну, дебільні, що з ними робить. Хіба що прикопати на добриво.
Сферична у вакумі мрія дебіла-віруна - щоб всі поголовно визнавали керування верховного жреця як єдиного представника надприродньої керуючої сили. І працювали б на нього та віддавали б йому своє майно, своїх жінок та дітей.
А люди бажають жити вільно, без зовнішніх керуючих сил, тобто - без рабства. Якщо твій ідеал - це рабство, то таких нищитиму як ворогів моїх та людей.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez писав: ↑Старий урод, ще раз прочитаю з-під твоїх брудних пальців криве слово - полетиш в бан білим лебедем. Я не брезгливий, але всякому терпінню є край. Зрозумів? Можеш жити й далі без управління, без ума, без совісті - це твоє діло, й судячи з усього тобі не звикати. Але відсутність ума й виховання не дає тобі індульгенції на хамство. Всьому є край. Усьок?vkhavr2 писав: ↑
Дебільний вірунчик! у якого, за визначенням, відсутні розум честь та совість, бо їх замінює тупа віра! Будеш гавкати - отримаєш кулю. Вороги України мають бути знищеними! Ти - не перший!
Шість годин бану.
Да, до речі. На старому ДД був подібний тобі, називався "парус-32". Я попервах думав, що ти - це він, але кажуть, той вже ласти зклеїв. Подумай над цим. Відпочивай.
Да, до речі. На старому ДД був подібний тобі, називався "парус-32". Я попервах думав, що ти - це він, але кажуть, той вже ласти зклеїв. Подумай над цим. Відпочивай.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Pestilence
- Чефхелфер
Шо ж вы так разошлись
Хотя я сам знаю, как это - доказывать что кто-то не прав, когда я уверен шо прав я
То може помиритесь трошки
Хотя я сам знаю, как это - доказывать что кто-то не прав, когда я уверен шо прав я
То може помиритесь трошки
Я з ним і не сварився. Просто дістав дебільним і тупим хамством. Видно, вирішив що раз я модер, то терпітиму цю куйню безконечно.Pestilence писав: ↑ Шо ж вы так разошлись![]()
Хотя я сам знаю, как это - доказывать что кто-то не прав, когда я уверен шо прав я![]()
То може помиритесь трошки![]()

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Востаннє редагувалось 04 березня 2019, 23:13 користувачем Фрося, всього редагувалось 1 раз.
- Babasha
- Штучний інтелект
"Поймите нас это достало!" 
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
Не уникнуть.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!