Конституційний суд визнав неконституційною статтю , яка передбачає покарання за незаконне збагачення

Sintez
Єретик

Re: Конституційний суд визнав неконституційною статтю , яка передбачає покарання за незаконне збагачення

Повідомлення Sintez » 04 березня 2019, 05:39

vkhavr2 писав:
03 березня 2019, 00:32
Sintez писав:

Розкажи це американцям, дбл.

Маю багато знайомих американців-науковців і жодних заперечень моя фраза "держава - це зло" не викликала. Бо продуктивність праці з 1’960-го виросла десь в 5 разів, а рівень життя - тільки в півтора. Хто вкрав різницю? Ось після цього американці, як і німці, французи, норвеги, іспанці питають: "А що ж робити?". Переходити до бездержавної самоорганізації! Але для цього треба підняти технологічно-науковий рівень щонайменше на один щабель. Л юдина має мати можливість жити автономно від держави, тобто самозабезпечувати себе їдлом, енергією та здоров"ям. Я, як науковець, цим і займаюсь - розробляю електричний акумулятор, який можна зробити на кухні і який не містить дорогих, дефіцитних та токсичних речовин. Дослідні екземпляри вже працюють.
А ти й твої знайомі знаєте, напримєр, що таке "бюджет" і для чого взагалі він існує?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Re: Конституційний суд визнав неконституційною статтю , яка передбачає покарання за незаконне збагачення

Повідомлення главспец » 04 березня 2019, 11:58

Нечай писав: А я подожду пока. Может, кто другой ответит, ну тот же Синтез. если нет-отвечу сам.
и как? Интрига про пропажу мед.карты т.Сталина, но сохранившийся протокол его неправильного лечения пиявками, будет закручена далее?

Olegik

Повідомлення Olegik » 04 березня 2019, 12:29

Україна має відновити відповідальність за незаконне збагачення, - G7 і Світовий банк
https://day.kyiv.ua/uk/news/040319-ukra ... tovyy-bank

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 04 березня 2019, 12:52

Sintez писав:
vkhavr2 писав:
03 березня 2019, 00:32

Маю багато знайомих американців-науковців і жодних заперечень моя фраза "держава - це зло" не викликала. Бо продуктивність праці з 1’960-го виросла десь в 5 разів, а рівень життя - тільки в півтора. Хто вкрав різницю? Ось після цього американці, як і німці, французи, норвеги, іспанці питають: "А що ж робити?". Переходити до бездержавної самоорганізації! Але для цього треба підняти технологічно-науковий рівень щонайменше на один щабель. Л юдина має мати можливість жити автономно від держави, тобто самозабезпечувати себе їдлом, енергією та здоров"ям. Я, як науковець, цим і займаюсь - розробляю електричний акумулятор, який можна зробити на кухні і який не містить дорогих, дефіцитних та токсичних речовин. Дослідні екземпляри вже працюють.
А ти й твої знайомі знаєте, напримєр, що таке "бюджет" і для чого взагалі він існує?

Не хвилюйся, знаємо. Бо без цього не отримати грант чи провести власну наукову роботу. Цьому науковці вчаться з першого дня наукової роботи. І позатойбічні сили для цього не потрібні. А ти на назку моїх прямих та простих запитань відповідь даси? Чи знову "забудеш"??? :sarcastic:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 04 березня 2019, 18:53

vkhavr2 писав:
Sintez писав: А ти й твої знайомі знаєте, напримєр, що таке "бюджет" і для чого взагалі він існує?

Не хвилюйся, знаємо. Бо без цього не отримати грант чи провести власну наукову роботу. Цьому науковці вчаться з першого дня наукової роботи. І позатойбічні сили для цього не потрібні. А ти на назку моїх прямих та простих запитань відповідь даси? Чи знову "забудеш"??? :sarcastic:
А хто ж тобі призначатиме гранти, якщо ти ліквідуєш державу? На основі чого? Чи ти сам будеш безплатно розробляти щось для загального блага, за власний кошт? Ага, щяз, по тобі видно.
Л юдина має мати можливість жити автономно від держави, тобто самозабезпечувати себе їдлом, енергією та здоров"ям.
Оце і є сферична у ваккумі мрія ідіота (у давньогрецькому розумінні слова). Та й в інших розуміннях теж, якщо розібратися.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Нечай

Повідомлення Нечай » 04 березня 2019, 19:33

главспец писав:
Нечай писав: А я подожду пока. Может, кто другой ответит, ну тот же Синтез. если нет-отвечу сам.
и как? Интрига про пропажу мед.карты т.Сталина, но сохранившийся протокол его неправильного лечения пиявками, будет закручена далее?
Интриги нет, есть вопрос-такой ли вы "спец", каким хотите казаться, раз не можете ответить на такой элементарный вопрос.

главспец

Повідомлення главспец » 04 березня 2019, 19:44

Нечай писав:
главспец писав: и как? Интрига про пропажу мед.карты т.Сталина, но сохранившийся протокол его неправильного лечения пиявками, будет закручена далее?
Интриги нет, есть вопрос-такой ли вы "спец", каким хотите казаться, раз не можете ответить на такой элементарный вопрос.

я не хочу никем казаться и Вы никак не экзаменатор.
И, весьма вероятно, что тот таинственный «ответ», всего-навсего Ваша личная версия, т.с. - плод воображения, не?

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 04 березня 2019, 20:55

Sintez писав:
vkhavr2 писав:
А хто ж тобі призначатиме гранти, якщо ти ліквідуєш державу? На основі чого? Чи ти сам будеш безплатно розробляти щось для загального блага, за власний кошт? Ага, щяз, по тобі видно.
Л юдина має мати можливість жити автономно від держави, тобто самозабезпечувати себе їдлом, енергією та здоров"ям.
Оце і є сферична у ваккумі мрія ідіота (у давньогрецькому розумінні слова). Та й в інших розуміннях теж, якщо розібратися.

Дебільне! А хто тобі сказав що брав державні гранти? Віруни не здатні жити без зовнішньої зверхньої "надприродної сили". Ну, дебільні, що з ними робить. Хіба що прикопати на добриво.

Сферична у вакумі мрія дебіла-віруна - щоб всі поголовно визнавали керування верховного жреця як єдиного представника надприродньої керуючої сили. І працювали б на нього та віддавали б йому своє майно, своїх жінок та дітей.

А люди бажають жити вільно, без зовнішніх керуючих сил, тобто - без рабства. Якщо твій ідеал - це рабство, то таких нищитиму як ворогів моїх та людей.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 04 березня 2019, 21:09

vkhavr2 писав:
Sintez писав: А хто ж тобі призначатиме гранти, якщо ти ліквідуєш державу? На основі чого? Чи ти сам будеш безплатно розробляти щось для загального блага, за власний кошт? Ага, щяз, по тобі видно.

Дебільне! А хто тобі сказав що брав державні гранти? Віруни не здатні жити без зовнішньої зверхньої "надприродної сили". Ну, дебільні, що з ними робить. Хіба що прикопати на добриво.

Сферична у вакумі мрія дебіла-віруна - щоб всі поголовно визнавали керування верховного жреця як єдиного представника надприродньої керуючої сили. І працювали б на нього та віддавали б йому своє майно, своїх жінок та дітей.

А люди бажають жити вільно, без зовнішніх керуючих сил, тобто - без рабства. Якщо твій ідеал - це рабство, то таких нищитиму як ворогів моїх та людей.
Старий урод, ще раз прочитаю з-під твоїх брудних пальців криве слово - полетиш в бан білим лебедем. Я не брезгливий, але всякому терпінню є край. Зрозумів? Можеш жити й далі без управління, без ума, без совісті - це твоє діло, й судячи з усього тобі не звикати. Але відсутність ума й виховання не дає тобі індульгенції на хамство. Всьому є край. Усьок?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 04 березня 2019, 21:23

Sintez писав:
vkhavr2 писав:

Старий урод, ще раз прочитаю з-під твоїх брудних пальців криве слово - полетиш в бан білим лебедем. Я не брезгливий, але всякому терпінню є край. Зрозумів? Можеш жити й далі без управління, без ума, без совісті - це твоє діло, й судячи з усього тобі не звикати. Але відсутність ума й виховання не дає тобі індульгенції на хамство. Всьому є край. Усьок?

Дебільний вірунчик! у якого, за визначенням, відсутні розум честь та совість, бо їх замінює тупа віра! Будеш гавкати - отримаєш кулю. Вороги України мають бути знищеними! Ти - не перший!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 04 березня 2019, 21:30

Шість годин бану.

Да, до речі. На старому ДД був подібний тобі, називався "парус-32". Я попервах думав, що ти - це він, але кажуть, той вже ласти зклеїв. Подумай над цим. Відпочивай.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 04 березня 2019, 21:34

Шо ж вы так разошлись :shock:
Хотя я сам знаю, как это - доказывать что кто-то не прав, когда я уверен шо прав я :lol:
То може помиритесь трошки :friends:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 04 березня 2019, 22:29

Pestilence писав: Шо ж вы так разошлись :shock:
Хотя я сам знаю, как это - доказывать что кто-то не прав, когда я уверен шо прав я :lol:
То може помиритесь трошки :friends:
Я з ним і не сварився. Просто дістав дебільним і тупим хамством. Видно, вирішив що раз я модер, то терпітиму цю куйню безконечно.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 04 березня 2019, 22:30

Фрося писав:
Щяз Пєтя відкотить все взад і скаже, шовінасніправільнапонялі.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Фрося

Повідомлення Фрося » 04 березня 2019, 22:49

Востаннє редагувалось 04 березня 2019, 23:13 користувачем Фрося, всього редагувалось 1 раз.

Babasha
Штучний інтелект

Повідомлення Babasha » 04 березня 2019, 22:51

"Поймите нас это достало!" :ukraine2:
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 06 березня 2019, 16:30

Не уникнуть.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

slit_ok

Повідомлення slit_ok » 06 березня 2019, 21:01

Sintez писав:
Фрося писав:
Щяз Пєтя відкотить все взад і скаже, шовінасніправільнапонялі.
і ШО?
справу закрито - акт підписано...

Відповісти