А ЭТО из каких политических помоек...

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Re: А ЭТО из каких политических помоек...

Повідомлення Vollmer » 07 серпня 2018, 19:20

Мавка писав:
--------------------------
для меня эти вопросы закрыты...

достаточно вспомнить 2004, последние недели перед голосование, напряжение достигает апогея и тут Олежка разродился гневной речью в адрес "жидов"... ага.. самое время... свобода как раз поддерживает в это самое время Ющенко...

видео на трубе... регионал в очереди за зарплатой узнает тягныбока.... тягныбок подает в суд и... проигрывает...

длиннохвостый мирошниченко заявляет о жидовке миле кунис...

про фарион рассказать ?)))
****************************************************************************************************
Гнівну промову про жидів від 2004 року зараз важко буде знайти, я такого не пам'ятаю, можливо, йдеться про виступ на горі Яворина, але, якщо так, то цей виступ був не зроблений під час апогея, а, скоріше, витягнутий з шухляди якраз для апогею.

Регіонал, для того, щоб вимазати брудом, впізнає в черзі кого завгодно, хоч би й Івана Павла ІІ, чи самого Будду. А суд то підтвердить. Олежка, може, і недостатньо ловкий, але - точно не в тім'я битий, стояти в черзі за грошима, разом із ригами.

Міла Куніс - калірована жидівка, це свята правда, і що ??? І Мірошниченко не сказав про цей хфакт нічого сумнівного, контраверсійного, двозначного, т.д.

Розказуйте про Фаріон !!! :lol: :lol: :lol: Мені цікаво !!!
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 07 серпня 2018, 20:24

Vollmer писав: Гнівну промову про жидів від 2004 року зараз важко буде знайти, я такого не пам'ятаю
Я помню.
Я помню, как Фарион детей за лица хватала... на камеру.

Она дела всё, и ей никто не мешал....

Цирк на дроти...
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

главспец

Повідомлення главспец » 08 серпня 2018, 08:43

Мавка писав:
главспец писав: мля...
ок, обсудим, «витренчика пока была в вр обзавелась и накупилась нужных связей»!
Ага, впрок, про запас? На несколько созывов вперёд, ну чтобы сынка пристроить?
---------------------
ну вот зачем писать херню ?

столько лет просидеть на политическом форуме... то есть более менее знать что представляют из себя кланы.... и утверждать что сынок витренчихи всего добился собственным умом...и деньги на заграничное учение мама заработала... и вот приехал малчик и пошел в нафтогаз по открытой вакансии, предварительно прочитав объявление на одном из сайтов.... ну прям талантливые дети...отпрыски януковича стали депутатами и миллионерами исключительно благодаря собственным возможностям.. как и отпрыски порошенко... и прочие остальные...

вот знаю я лично одного депутата зщапорожского.. из регионалов ... уже кышнули его на фиг....

но в киеве до сих умудряется пристраивать людей в нужные министерства... с чего бы ? и как ему удается.. ? есть ответ ?
1.вы читать умеете? Я не оценивал качеств сынка, я писал, что сегодня влияние мамаши -0, да и раньше, в её звёздный час, не особо.
2. есть ответ - реальное влияние.
Например, Медведчук, давно без должностей, а влияния валом. Или Мороз, тот бедняга рад, если его раз в год пригласят на ТВ, и так трогательно щебечет банальности, просто слеза наворачивается.
А были примерно равны по классу...

главспец

Повідомлення главспец » 08 серпня 2018, 08:54

Мавка писав:

вот знаю я лично одного депутата зщапорожского.. из регионалов ... уже кышнули его на фиг....

но в киеве до сих умудряется пристраивать людей в нужные министерства... с чего бы ? и как ему удается.. ?
Этот пассаж хотелось бы рассмотреть отдельно. Можно пример, безфамильно ,
так на какую должность можно в «нужное министерство» заслать казачка запорожского?!
Нач. отдела? Директора департамент? Допустим. А для чего, ну чего тот должен сделать? «Нужную бумагу» выписать, так не выпишет, ибо функционал не там...

п.с.
не, ну если просто осчастливить провинциала переездом в столицу, то - да.

DiDUS

Повідомлення DiDUS » 08 серпня 2018, 09:03

Vollmer писав:
Мавка писав:

достаточно вспомнить 2004, последние недели перед голосование, напряжение достигает апогея и тут Олежка разродился гневной речью в адрес "жидов"... ага.. самое время... свобода как раз поддерживает в это самое время Ющенко...

видео на трубе... регионал в очереди за зарплатой узнает тягныбока.... тягныбок подает в суд и... проигрывает...

****************************************************************************************************
Гнівну промову про жидів від 2004 року зараз важко буде знайти, я такого не пам'ятаю, можливо, йдеться про виступ на горі Яворина, але, якщо так, то цей виступ був не зроблений під час апогея, а, скоріше, витягнутий з шухляди якраз для апогею.

Регіонал, для того, щоб вимазати брудом, впізнає в черзі кого завгодно, хоч би й Івана Павла ІІ, чи самого Будду. А суд то підтвердить. Олежка, може, і недостатньо ловкий, але - точно не в тім'я битий, стояти в черзі за грошима, разом із ригами.

Міла Куніс - калірована жидівка, це свята правда, і що ??? І Мірошниченко не сказав про цей хфакт нічого сумнівного, контраверсійного, двозначного, т.д.

Про регіонала, я теж пам'ятаю.
Це хтось з одіозних західняків.
Причому це він казав ригоаналам на якомусь їх сходняку.
І його зашикали.

Мавка
Ей рано нравились романы...

Повідомлення Мавка » 08 серпня 2018, 13:35

Vollmer писав:
Мавка писав:

------------------------
кем вытянутый с шухляды ?

ну да.. ну да...

кругом одни враги... :lol:
свобода ну просто белая пушистая и как та галя нэзаймана...

а как быть с этим ? -

"«Я втомився бути найманцем для виконання брудної роботи, посміховиськом та хлопчиком для биття. Втомився займатись здирництвом, бігати по будмайданчиках та очолювати бунтівні акції за вказівкою Олега Ярославовича. Втомився розриватися між авторитаризмом та здоровим глуздом» – зазначив Мірошниченко.

по поводу жидовки кунис...

вы знаете, мне всегда казалось что в 21 веке такая лексика неприемлема для цивилизованного человека...
даже объяснять не хочется почему... .. это все равно что украинца обозвать хохлом..
судя по вашим допысам, мне всегда думалось что вы того же мнения....

видать ошиблась..

про Фарион...
оказывается я и мой сын например, если верить Фарион - большая проблема для Украины... именно мы русскоязычные притащили войну в Украину...

продолжать ?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 08 серпня 2018, 18:32

Мавка писав:
СпойлерРозкрити
Vollmer писав:

------------------------
кем вытянутый с шухляды ?

ну да.. ну да...

кругом одни враги... :lol:
свобода ну просто белая пушистая и как та галя нэзаймана...

а как быть с этим ? -

"«Я втомився бути найманцем для виконання брудної роботи, посміховиськом та хлопчиком для биття. Втомився займатись здирництвом, бігати по будмайданчиках та очолювати бунтівні акції за вказівкою Олега Ярославовича. Втомився розриватися між авторитаризмом та здоровим глуздом» – зазначив Мірошниченко.

по поводу жидовки кунис...

вы знаете, мне всегда казалось что в 21 веке такая лексика неприемлема для цивилизованного человека...
даже объяснять не хочется почему... .. это все равно что украинца обозвать хохлом..
судя по вашим допысам, мне всегда думалось что вы того же мнения....

видать ошиблась..

про Фарион...
оказывается я и мой сын например, если верить Фарион - большая проблема для Украины... именно мы русскоязычные притащили войну в Украину...

продолжать ?
******************************************************************************************************
З оцим - " "«Я втомився бути найманцем для виконання брудної роботи, посміховиськом та хлопчиком для биття. Втомився займатись здирництвом, бігати по будмайданчиках та очолювати бунтівні акції за вказівкою Олега Ярославовича. Втомився розриватися між авторитаризмом та здоровим глуздом» – зазначив Мірошниченко." - дуже просто. Це просто фейк, забудовники не вибачають нічого тим, хто проти них реально воює. Ви ж не бачили відео, такого, щоб Мірошниченко сам таке говорив? І не побачите. Це той самий фінт, із ложечками і осадом, це він.

З Мілою Куніс - також, нескладний випадок. Якщо Вам не важко, знайдіть, реакцією іменно на що, на яку заяву, були слова Мірошниченка. І Ви переконаєтеся, що то таки, калірована жидівка. Тобто, навіть не "громадянка світу".

Що стосується Ірини Фаріон, то вона не вміє, і не хоче бути м'якою, теплою і прохолодною. Тому, що в боротьбі нема сенсу бути м'яким і теплим, так не вдасться порушити термодинамічну рівновагу. І так вона викликає вогонь на себе, має купу неприємностей, і т.д. Але вона веде цю боротьбу, результативно, змушує сумніватися, заново щось обдумувати, виправдовуватися, змінювати позиції. Можна знищити Фаріон, але тоді - що далі ???

Фрося

Повідомлення Фрося » 03 листопада 2018, 09:35

Alex Gord
@xrigorxri
1 ч.1 час назад

Ігор Мірошниченко виходить з «Свободи» через зраду Тягнибока

Тягнибок вдало співпрацює з бандо-олігархами вдаючи боротьбу з ними, її представниками і, отримуючи чималі гроші, виконує їхні замовлення всупереч інтересам держави та українців.
http://politica.com.ua/igor-miroshniche ... a-u-zradi/
Зображення

Фрося

Повідомлення Фрося » 09 листопада 2018, 12:12

Фрося

Повідомлення Фрося » 05 березня 2019, 14:19

Фрося

Повідомлення Фрося » 05 березня 2019, 14:31

Нечай

Повідомлення Нечай » 05 березня 2019, 20:10

Полный выпуск.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 05 березня 2019, 20:31

Відповісти