Орден для Жванецкого

Фрося

Re: Орден для Жванецкого

Повідомлення Фрося » 11 березня 2019, 00:02

Александр Ройтбурд: Мог ли Жванецкий отказать Путину?

"Мне говорят, что Жванецкий мог бы отказаться от этого ордена. И это стало бы главным поступком его жизни. Наверное, мог бы. Но это был бы поступок не его жизни"

https://inforesist.org/mog-li-zhvanetsk ... at-putinu/

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 11 березня 2019, 00:22

главспец писав: ................................................................
Как раз Жванецкий вовсе не массово популярен, его продукт широкой публике непонятен и неинтересен.
Пару тысяч слушателей на единственном концерте в Киеве, при цене билетов от 800грн. явно не аудитория для идеологической диверсии.

Між атомною бомбою і гвинтівкою є різниця. Бомба вражає більш масово. Але це не робить гвинтівку в руках ворога більш симпатичною, приємною, прийнятною для постійного вживання, і більше того - питання про роботу такої гвинтівки залишати виключно на індивідуальний розсуд.

Якщо так хочете індивідуально для себе залишати право на таке рішення, повеселитися під Жванецького, то можете просто зараз зробити це в Ютубі. Жодних проблем, правда? А оця лінія поведінки, "моє право слухати Жванецького, тому він має право виступати публічно в Україні під час війни, після ордену від Путіна" - це трохи нагадує методу ЛГБТ двіжу, коли у них є право бути такими, як є, і на цій підставі вони вважають можливим пертися в школу, влаштовувати демонстрації з побиттям недовольних, змінювати законодавство під свої потреби, і всиновлювати дітей.

Справді не розумієте різниці, між слуханням чого завгодно з інтернету, і публічними гастролями ???

Іпонуцця можна. Війна іде, люди гинуть, влада цілеспрямовано атомізує суспільство, і знаходяться готові побути не громадянами, а протоплазмою. Хтось воюватиме, а ми тут трохи посміємося, публічно, з афішами, з медійним розголосом, телевізійними промо-роликами, з коментами про неукраїнську Одесу, якраз літо підходить, Путіну треба підготувати продовження федералізації і поглинання України.

Це, власне, те, що треба знати про наше чиновництво. Аеліта нема, він би порадувався.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 11 березня 2019, 00:45

Екземпл

🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 11 березня 2019, 09:25

Vollmer писав: Справді не розумієте різниці, між слуханням чого завгодно з інтернету, і публічними гастролями ???

Іпонуцця можна. Війна іде, люди гинуть, влада цілеспрямовано атомізує суспільство, і знаходяться готові побути не громадянами, а протоплазмою. Хтось воюватиме, а ми тут трохи посміємося, публічно, з афішами, з медійним розголосом, телевізійними промо-роликами, з коментами про неукраїнську Одесу, якраз літо підходить, Путіну треба підготувати продовження федералізації і поглинання України.
ето точно!
Это ж как моментально изменился Жванецкий, ну ментально, ну тексты миниатюр, после ордена от Путина! Т.е., за день до ордена он был вполне ничего, а на следующий день стал злостным врагом?! Или это он «показал гнилое нутро»? А до 85-ти лет, как искусно притворялся...

п.с.
кста, заглянул на билетный сайт, практически - аншлаг. Думаю, что подвывания на предмет ордена, стали доп.рекламой.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 11 березня 2019, 09:50

В тему терміново запрошуіться Аеліт,, бо моїх нервів на це не вистачить.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 11 березня 2019, 18:34

главспец писав:
Sintez писав: Хз.
А ти можеш пояснити, що воно таке, "право"? Я розумію, що єсть МОЖЛИВІСТЬ і НЕМОЖЛИВІСТЬ зробити щось. А "право" - це якась дуже слизька категорія, і про них дуже часто кричать ті, хто НЕ МАЄ МОЖЛИВОСТІ, але хоче її якось видурити.
в моём понимании у каждого есть некое личное пространство, в которое он может никого не пускать. Ты имеешь право сколько угодно меня убеждать, но не имеешь права заставлять меня изменить мнение или симпатии. Именно это случай с Жванецким.
Как-то так.
Не можу не погодитися. Ти можеш запросити його до себе на кухню, дивитися його в ютубі, ніхто не заважає. Але публічні виступи-концерти - це вже ніфіга не "лічьноє", це справа суспільна.

Ну, це так би мовити "теоретично", якби суспільство було таки суспільством, а не стадом.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 11 березня 2019, 18:39

Vollmer писав: В тему терміново запрошуіться Аеліт,, бо моїх нервів на це не вистачить.
Чому? Главспєц цілком обгрунтовано й закономірно захищає Жванецького, бо той є його однодумцем в цілому. І світогляд їхній однаковий у багатьох аспектах.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 11 березня 2019, 19:16

Sintez писав: Але публічні виступи-концерти - це вже ніфіга не "лічьноє", це справа суспільна.
тогда объясни мне, что собственно говоря, произошло? За день до награждения Жванецкий был вполне нормальным персонажем, а на следующий день стал воплощением зла? Заметь, он никогда не позволял себе оскорбительных шуток в наш адрес!
п.с.
или это так ловко тобою манипулирует Путин? Типа, "безструктурно"...

Archer

Повідомлення Archer » 11 березня 2019, 20:35

главспец писав: А до 85-ти лет, как искусно притворялся...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ingvar
5-я колонна

Повідомлення ingvar » 11 березня 2019, 21:19

Сколько можно перетирать?
Подводим итог. Рагульё, пришедшее к власти на волне майдана, теперь за всех решает, кого пускать на сцену, а кого нет. Оно же, не беря в расчет результаты голосования, решает, кому представлять Украину на международных конкурсах. Ну, и т.д.
:pop:

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 11 березня 2019, 21:57

ingvar писав: Сколько можно перетирать?
Подводим итог. Рагульё, пришедшее к власти на волне майдана, теперь за всех решает, кого пускать на сцену, а кого нет. Оно же, не беря в расчет результаты голосования, решает, кому представлять Украину на международных конкурсах. Ну, и т.д.
:pop:

А голосувало за колаборантських пєвунів - не рагульйо?
А хто буде визначати, хто саме є рагульйо? Ти, шолє?

Перехожий

Повідомлення Перехожий » 11 березня 2019, 21:59

Когда хозяин дает тебе возможность хорошо питаться, то нет ничего зазорного в удовлетворении его просьбы предложения публично отсосать (пардон за мой хранцузский). Вот такое мировоззрение.
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! :blush2:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 11 березня 2019, 22:25

главспец писав:
Sintez писав: Але публічні виступи-концерти - це вже ніфіга не "лічьноє", це справа суспільна.
тогда объясни мне, что собственно говоря, произошло? За день до награждения Жванецкий был вполне нормальным персонажем, а на следующий день стал воплощением зла? Заметь, он никогда не позволял себе оскорбительных шуток в наш адрес!
п.с.
или это так ловко тобою манипулирует Путин? Типа, "безструктурно"...
Не був він нормальним ніколи. Як не були нормальними напримєр шустери -кисельови. Або напримєр спарцмни - футболісти чи баксьори. ЧИ зеленнські або задорнови. Вони - "солдати" системи, система їх рекрутує, і якщо вони добре служать, нагороджує. Великими рошима, медальками. Що проізошло? Надіюся, що до толпи потрошку починає доходити, хто вони такі. Хоча певності такої не маю.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 12 березня 2019, 07:04

Sintez писав: Не був він нормальним ніколи. Як не були нормальними напримєр шустери -кисельови. Або напримєр спарцмни - футболісти чи баксьори.
не, ну «шустери -кисельови» - я согласен, как и журналюги, тупо отрабатывают полит.заказ.
Но эти-то «футболісти чи баксьори.» - причем? Чистая коммерция на рекламе (у хозяев), а спортсменам, тем начхать на идеологию, политику и флаг, под которым они выступают, если надо, то и гражданство меняют, ради карьеры, т.е.- гонорара, не?
Да и интеллектом, обычно, они не блещут...

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 12 березня 2019, 07:17

Де була б "чиста комерція", якби система не вгачувала скажені ресурси у арени, стадіони, алєньпіади і єври2012? Чи зимову алєньпіаду в жаркому Сочі? Спарцмени без мозгів - так, заичайно, але їхні хазяї з мозгами. Толпу треба "обробляти", й разом із шустерами/зєлєнскими спарцмени грають важливу роль. Хоча й без мозгів.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Фрося

Повідомлення Фрося » 12 березня 2019, 08:48

ingvar
5-я колонна

Повідомлення ingvar » 12 березня 2019, 08:57

Vollmer писав:
А голосувало за колаборантських пєвунів - не рагульйо?
А хто буде визначати, хто саме є рагульйо? Ти, шолє?
Посмотри на вице-премьера Кириленко - типичное рагульё.

А есть нерагульё. Это финалисты отборочного конкурса, которые отказались от участия в Евровидении(Freedom Jazz и Казка),что вызвало у запретителей ожидаемый зубовный скрежет. К слову, поведение обоих групп можно назвать настоящей Революцией Достоинства.
В результате, провластные мрази(НТКУ,Джамала и пр.),делающие карьеру на патриотизме, а также те,кто обливал грязью Марув в социальных сетях и на форумах, получили достойный плевок в рожу.

главспец

Повідомлення главспец » 12 березня 2019, 09:21

Sintez писав: Де була б "чиста комерція", якби система не вгачувала скажені ресурси у арени, стадіони, алєньпіади і єври2012? Чи зимову алєньпіаду в жаркому Сочі? Спарцмени без мозгів - так, заичайно, але їхні хазяї з мозгами. Толпу треба "обробляти", й разом із шустерами/зєлєнскими спарцмени грають важливу роль. Хоча й без мозгів.
ок, объясни как именно «толпа обробляеться», какой должен быть результат обробки? Есть фаны, у которых мозгов ещё меньше чем у их кумиров и они готовы умереть за футболку или носок звезды, есть полудурки-болельщики, которые покупают билеты и атрибутику, есть огромные доходы от рекламы, телетрансляции, договорняков, букмекеров... Чего ещё надо-то?
п.с.
и как вся эта лабуда может повлиять на меня?!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 12 березня 2019, 10:41

главспец писав: .....................................................

Так уже все. Все "повліяно".
А перебуваючи всередині системи, стану, оцінити цю систему (поглядів) - неможливо.

главспец

Повідомлення главспец » 12 березня 2019, 11:05

Vollmer писав:
главспец писав: .....................................................

Так уже все. Все "повліяно".
А перебуваючи всередині системи, стану, оцінити цю систему (поглядів) - неможливо.

в самом деле?!
т.е., врач из районной поликлиники априори «не может» оценить реальную эффективность системы здравоохранения, только потому, что он «внутри неё»?
Занавес...

Відповісти