Орден для Жванецкого
Re: Орден для Жванецкого
Александр Ройтбурд: Мог ли Жванецкий отказать Путину?
"Мне говорят, что Жванецкий мог бы отказаться от этого ордена. И это стало бы главным поступком его жизни. Наверное, мог бы. Но это был бы поступок не его жизни"
https://inforesist.org/mog-li-zhvanetsk ... at-putinu/ …
"Мне говорят, что Жванецкий мог бы отказаться от этого ордена. И это стало бы главным поступком его жизни. Наверное, мог бы. Но это был бы поступок не его жизни"
https://inforesist.org/mog-li-zhvanetsk ... at-putinu/ …
главспец писав: ↑ ................................................................
Как раз Жванецкий вовсе не массово популярен, его продукт широкой публике непонятен и неинтересен.
Пару тысяч слушателей на единственном концерте в Киеве, при цене билетов от 800грн. явно не аудитория для идеологической диверсии.
Між атомною бомбою і гвинтівкою є різниця. Бомба вражає більш масово. Але це не робить гвинтівку в руках ворога більш симпатичною, приємною, прийнятною для постійного вживання, і більше того - питання про роботу такої гвинтівки залишати виключно на індивідуальний розсуд.
Якщо так хочете індивідуально для себе залишати право на таке рішення, повеселитися під Жванецького, то можете просто зараз зробити це в Ютубі. Жодних проблем, правда? А оця лінія поведінки, "моє право слухати Жванецького, тому він має право виступати публічно в Україні під час війни, після ордену від Путіна" - це трохи нагадує методу ЛГБТ двіжу, коли у них є право бути такими, як є, і на цій підставі вони вважають можливим пертися в школу, влаштовувати демонстрації з побиттям недовольних, змінювати законодавство під свої потреби, і всиновлювати дітей.
Справді не розумієте різниці, між слуханням чого завгодно з інтернету, і публічними гастролями ???
Іпонуцця можна. Війна іде, люди гинуть, влада цілеспрямовано атомізує суспільство, і знаходяться готові побути не громадянами, а протоплазмою. Хтось воюватиме, а ми тут трохи посміємося, публічно, з афішами, з медійним розголосом, телевізійними промо-роликами, з коментами про неукраїнську Одесу, якраз літо підходить, Путіну треба підготувати продовження федералізації і поглинання України.
Це, власне, те, що треба знати про наше чиновництво. Аеліта нема, він би порадувався.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
ето точно!Vollmer писав: ↑ Справді не розумієте різниці, між слуханням чого завгодно з інтернету, і публічними гастролями ???
Іпонуцця можна. Війна іде, люди гинуть, влада цілеспрямовано атомізує суспільство, і знаходяться готові побути не громадянами, а протоплазмою. Хтось воюватиме, а ми тут трохи посміємося, публічно, з афішами, з медійним розголосом, телевізійними промо-роликами, з коментами про неукраїнську Одесу, якраз літо підходить, Путіну треба підготувати продовження федералізації і поглинання України.
Это ж как моментально изменился Жванецкий, ну ментально, ну тексты миниатюр, после ордена от Путина! Т.е., за день до ордена он был вполне ничего, а на следующий день стал злостным врагом?! Или это он «показал гнилое нутро»? А до 85-ти лет, как искусно притворялся...
п.с.
кста, заглянул на билетный сайт, практически - аншлаг. Думаю, что подвывания на предмет ордена, стали доп.рекламой.
В тему терміново запрошуіться Аеліт,, бо моїх нервів на це не вистачить.
Не можу не погодитися. Ти можеш запросити його до себе на кухню, дивитися його в ютубі, ніхто не заважає. Але публічні виступи-концерти - це вже ніфіга не "лічьноє", це справа суспільна.
Ну, це так би мовити "теоретично", якби суспільство було таки суспільством, а не стадом.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Чому? Главспєц цілком обгрунтовано й закономірно захищає Жванецького, бо той є його однодумцем в цілому. І світогляд їхній однаковий у багатьох аспектах.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
тогда объясни мне, что собственно говоря, произошло? За день до награждения Жванецкий был вполне нормальным персонажем, а на следующий день стал воплощением зла? Заметь, он никогда не позволял себе оскорбительных шуток в наш адрес!
п.с.
или это так ловко тобою манипулирует Путин? Типа, "безструктурно"...
Сколько можно перетирать?
Подводим итог. Рагульё, пришедшее к власти на волне майдана, теперь за всех решает, кого пускать на сцену, а кого нет. Оно же, не беря в расчет результаты голосования, решает, кому представлять Украину на международных конкурсах. Ну, и т.д.

Подводим итог. Рагульё, пришедшее к власти на волне майдана, теперь за всех решает, кого пускать на сцену, а кого нет. Оно же, не беря в расчет результаты голосования, решает, кому представлять Украину на международных конкурсах. Ну, и т.д.
А голосувало за колаборантських пєвунів - не рагульйо?
А хто буде визначати, хто саме є рагульйо? Ти, шолє?
- Перехожий
Когда хозяин дает тебе возможность хорошо питаться, то нет ничего зазорного в удовлетворении его просьбы предложения публично отсосать (пардон за мой хранцузский). Вот такое мировоззрение.
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! 
Не був він нормальним ніколи. Як не були нормальними напримєр шустери -кисельови. Або напримєр спарцмни - футболісти чи баксьори. ЧИ зеленнські або задорнови. Вони - "солдати" системи, система їх рекрутує, і якщо вони добре служать, нагороджує. Великими рошима, медальками. Що проізошло? Надіюся, що до толпи потрошку починає доходити, хто вони такі. Хоча певності такої не маю.главспец писав: ↑тогда объясни мне, что собственно говоря, произошло? За день до награждения Жванецкий был вполне нормальным персонажем, а на следующий день стал воплощением зла? Заметь, он никогда не позволял себе оскорбительных шуток в наш адрес!
п.с.
или это так ловко тобою манипулирует Путин? Типа, "безструктурно"...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
не, ну «шустери -кисельови» - я согласен, как и журналюги, тупо отрабатывают полит.заказ.
Но эти-то «футболісти чи баксьори.» - причем? Чистая коммерция на рекламе (у хозяев), а спортсменам, тем начхать на идеологию, политику и флаг, под которым они выступают, если надо, то и гражданство меняют, ради карьеры, т.е.- гонорара, не?
Да и интеллектом, обычно, они не блещут...
Де була б "чиста комерція", якби система не вгачувала скажені ресурси у арени, стадіони, алєньпіади і єври2012? Чи зимову алєньпіаду в жаркому Сочі? Спарцмени без мозгів - так, заичайно, але їхні хазяї з мозгами. Толпу треба "обробляти", й разом із шустерами/зєлєнскими спарцмени грають важливу роль. Хоча й без мозгів.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Посмотри на вице-премьера Кириленко - типичное рагульё.
А есть нерагульё. Это финалисты отборочного конкурса, которые отказались от участия в Евровидении(Freedom Jazz и Казка),что вызвало у запретителей ожидаемый зубовный скрежет. К слову, поведение обоих групп можно назвать настоящей Революцией Достоинства.
В результате, провластные мрази(НТКУ,Джамала и пр.),делающие карьеру на патриотизме, а также те,кто обливал грязью Марув в социальных сетях и на форумах, получили достойный плевок в рожу.
ок, объясни как именно «толпа обробляеться», какой должен быть результат обробки? Есть фаны, у которых мозгов ещё меньше чем у их кумиров и они готовы умереть за футболку или носок звезды, есть полудурки-болельщики, которые покупают билеты и атрибутику, есть огромные доходы от рекламы, телетрансляции, договорняков, букмекеров... Чего ещё надо-то?Sintez писав: ↑ Де була б "чиста комерція", якби система не вгачувала скажені ресурси у арени, стадіони, алєньпіади і єври2012? Чи зимову алєньпіаду в жаркому Сочі? Спарцмени без мозгів - так, заичайно, але їхні хазяї з мозгами. Толпу треба "обробляти", й разом із шустерами/зєлєнскими спарцмени грають важливу роль. Хоча й без мозгів.
п.с.
и как вся эта лабуда может повлиять на меня?!
Так уже все. Все "повліяно".
А перебуваючи всередині системи, стану, оцінити цю систему (поглядів) - неможливо.
в самом деле?!
т.е., врач из районной поликлиники априори «не может» оценить реальную эффективность системы здравоохранения, только потому, что он «внутри неё»?
Занавес...