ДТП.Зайцева.Дронов.
Re: ДТП.Зайцева.Дронов.
Я хз, у чому Гена розкаюєцця.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
-
xobserverx
-
xobserverx
А, тобто рухатися на зелене перехрестям не можна? Тоді таки да, не знаю. Зате вже досить непогано вивчив "правила" жидівського кривосудія.xobserverx писав: ↑Ясно одно, Синтез.
Ты правил дорожного движения не знаешь.
Поэтому: учиться, учиться и еще раз учиться.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
-
xobserverx
-
xobserverx
Сінтез, коли я вчив ПДР, то мені добре втлумачили, що якщо бачишь світлофор, то ти повинен перед ним зупинитися таким чином, щоби бачити - "якого він кольору?"
Це основи основ...
Але ти та Гєна цього, зрозуміло, не знаєте.
Тому і 10 років. Нє будь як Гєна, Сінтезе.
Це основи основ...
-
xobserverx
Додам.
Навіть якщо світлофор стоїть у полі, у лісі, у рівчаку, чи на горі - все одно треба зупинитися.
Запам'ятай це, Сінтезе.
Навіть якщо світлофор стоїть у полі, у лісі, у рівчаку, чи на горі - все одно треба зупинитися.
Запам'ятай це, Сінтезе.
Тема та пішла в смітник, слідом за подібними висерами ранішими.xobserverx писав: ↑І який же жид примусив Гєну проїхати під червоним світлофором на перехрестя?
P.S.
Ти навіщо мою тему стер?
Чи я не можу спитати - "За кого буде голосувати Фрося?"
Так, особисто тобі заборонено згадувати нік "Фрося". Забув?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ну-ну. Ізди здоровий. Тільки коли що, не дивуйся. Бо єсть така штука, як карма, котру жодна зайка ще купити не змогла. "Зайку" то може Диявол і прикриває своїми ресурсами, йому такі потрібні, а от таких як ти валом.xobserverx писав: ↑ Сінтез, коли я вчив ПДР, то мені добре втлумачили, що якщо бачишь світлофор, то ти повинен перед ним зупинитися таким чином, щоби бачити - "якого він кольору?"
Це основи основ...
Удачі тобі.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Всі все розуміють. Але грають у дурну гру, не помічаючи, що король голий.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Це брехня.xobserverx писав: ↑ примусив Гєну проїхати під червоним світлофором
Доречі, мене дивує, чому пропорція вини не встановлюється відповідно до швидкості авта. У Гєни було кілометрів 15 - 20, Зайку чорти несли 110. От, навіть, якщо обоє поїхали на заборонюючий знак, чого бути не може, то зайка має сидіти, приміром, 11 років, а Гєна - 1,5 роки. Як варіант, можна використовівати імпульс машини, маса на квадрат швидкості, поділена на два. Власники важких джипів мають нести пропорційну до небезпеки відповідальність, а не відбуватися на рівних з двомістними мікролітражками.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Так, брехня. Але брехня у суспільстві вважаєцця допустимою, пам"ятаєте нашу розмову на цю тему? Тому в суспільстві цілком собі сито існує величезна купа професійних брехунів, серед них мусори-судєйські - в перших рядах.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
У момент аварії зл@їбуча "зайка" мала СТОЯТИ перед стоп-лінією. Крапка. Гена мав їхати на зелене світло, що він і робив. Крапка. Яке в біса "відношення швидкостей"? Зайка має сидіти, хоча по уму її слід шльопнути в назіданіє, а перед тим все її майно і майно папіка має піти на компенсації жертвам ДТП, у тому числі Гєні.Vollmer писав: ↑ Доречі, мене дивує, чому пропорція вини не встановлюється відповідно до швидкості авта. У Гєни було кілометрів 15 - 20, Зайку чорти несли 110. От, навіть, якщо обоє поїхали на заборонюючий знак, чого бути не може, то зайка має сидіти, приміром, 11 років, а Гєна - 1,5 роки. Як варіант, можна використовівати імпульс машини, маса на квадрат швидкості, поділена на два. Власники важких джипів мають нести пропорційну до небезпеки відповідальність, а не відбуватися на рівних з двомістними мікролітражками.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Брехня!
Якщо у суспільстві існує нетерпимість до брехні, брехні й не буде. Хто ж брехатиме, якщо, піймавши на брехні, з ним перестануть за руку здоровкатися й спілкуватися? А у нас норм, брехуни брехунами поганяють.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ага, "жопа есть, а слова нет" (с).
Нема брехні - відповідно не потрібні й суди? Є приклад такого нормального суспільства?
Нема брехні - відповідно не потрібні й суди? Є приклад такого нормального суспільства?