Другий тур

oven
щира українка

Re: Другий тур

Повідомлення oven » 04 квітня 2019, 00:01

Мавка писав: Йибала жаба гадюку... но сцуко, красиво :rofl:
:lol:
Сьогодні мені симпатик ПОПа сказав, що так себе вести після виборів як дипломат Петро, так ображати опонента - це ницо. Буде голосувати за ЗЕ))))
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека

Archer

Повідомлення Archer » 04 квітня 2019, 00:04

Петра можна понять. Березенко закрысил 4 ярда гривень и не дал результата. :lol: Тут не только матюкатся тут и до рукоприкладства недалеко.

Нечай

Повідомлення Нечай » 04 квітня 2019, 00:08

Віра писав: Дуже великий відсоток людей вирішить: розрив між кандидатами настільки високий, що обійдуться і без мене.
Може статися фатальне.

Моя сім'я буде голосувати не як за менше зло, а як за президента-надію.
Тобто за Бєню Коломойського? За поца, що крав, брехав, вбивав, ніячого доброго ні на копійку для країни не зробив-і це ваша "надія"? М-да...

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 04 квітня 2019, 00:09

Clone писав:
Мавка писав:

--------------------------------
полагаю "меньшее зло" обойдётся своими силами.... без нас... :friends:
Помни, выбирая из двух зол, ты вибираешь зло. (С)
Ну это как посмотреть. Я пойду голосовать обязательно. и выбирать буду не уже вполне сформировашееся, доказанное ЗЛО, а просто шанс на изменения.

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 04 квітня 2019, 00:10

Нечай писав:
Віра писав: Дуже великий відсоток людей вирішить: розрив між кандидатами настільки високий, що обійдуться і без мене.
Може статися фатальне.

Моя сім'я буде голосувати не як за менше зло, а як за президента-надію.
Тобто за Бєню Коломойського? За поца, що крав, брехав, вбивав, ніячого доброго ні на копійку для країни не зробив-і це ваша "надія"? М-да...
А ты предлагаешь за Педро Вальцмана? Однако и привередливость у тебя. :lol:

Нечай

Повідомлення Нечай » 04 квітня 2019, 00:14

asmodey писав:
Нечай писав: Тобто за Бєню Коломойського? За поца, що крав, брехав, вбивав, ніячого доброго ні на копійку для країни не зробив-і це ваша "надія"? М-да...
А ты предлагаешь за Педро Вальцмана? Однако и привередливость у тебя. :lol:
Я в сортах гавна не разбираюсь, поэтому в эти кошерные игры давно не играю.

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 04 квітня 2019, 00:18

Да вдали от Украины можно и не играть. А нам вот приходится. И выбор очень простой - дать Кнуру окопаться и доесть страну за следующие пять лет, или выбрать возможность еще хоть что-то изменить.

Нечай

Повідомлення Нечай » 04 квітня 2019, 00:27

asmodey писав: Да вдали от Украины можно и не играть. А нам вот приходится. И выбор очень простой - дать Кнуру окопаться и доесть страну за следующие пять лет, или выбрать возможность еще хоть что-то изменить.
А я в Рашке тоже не играю, потом как учил Ленина и Маркса и знаю, что всё решает форма собственности и никакие выборы её не сменят. Вы всерьёз думаете, что такой рафинированный подонок как Беня Коломойский изменит страну к лучшему? Разница между ними только в том, что Петя хоть старается выглядеть приличным человек, а Беня даже и не скрывает, что он подонок. До такого даже кацапы не додумались-верить конченому подонку.

Archer

Повідомлення Archer » 04 квітня 2019, 01:27

asmodey писав: И выбор очень простой - дать Кнуру окопаться и доесть страну за следующие пять лет, или выбрать возможность еще хоть что-то изменить.
Кроме как устранить Зе у По нет вариантов победить. Грубо говоря По надо добрать до 50% аж 35%, а Зе чуть меньше 20% и ... это из всех кто против него... :1:

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 04 квітня 2019, 01:49

Нечай писав:
asmodey писав: Да вдали от Украины можно и не играть. А нам вот приходится. И выбор очень простой - дать Кнуру окопаться и доесть страну за следующие пять лет, или выбрать возможность еще хоть что-то изменить.
А я в Рашке тоже не играю, потом как учил Ленина и Маркса и знаю, что всё решает форма собственности и никакие выборы её не сменят. Вы всерьёз думаете, что такой рафинированный подонок как Беня Коломойский изменит страну к лучшему? Разница между ними только в том, что Петя хоть старается выглядеть приличным человек, а Беня даже и не скрывает, что он подонок. До такого даже кацапы не додумались-верить конченому подонку.
Пока я ПЯТЬ ЛЕТ наблюдаю одного КОНЧЕННОГО уебка - кнура. а беня пока никто и чтоб стать кем-то одного зеленского очень мало. а к осени вовсе стать вторым петруччо шансов не будет. Так шо - при всем обилии выбора, альтернативы "свыня-нах" не существует.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 04 квітня 2019, 02:34

asmodey писав: .......................................................................................................................................................................................
Пока я ПЯТЬ ЛЕТ наблюдаю одного КОНЧЕННОГО уебка - кнура. а беня пока никто и чтоб стать кем-то одного зеленского очень мало. а к осени вовсе стать вторым петруччо шансов не будет. Так шо - при всем обилии выбора, альтернативы "свыня-нах" не существует.
[/quote]
В принципі, це - концепція, обгрунтована теоретично, я, колись, читав, що саме так навчають снайперів, планувати дії, в разі, коли противник викрив засідку. Можуть накривати мінометами, артою, посікти кулеметним вогнем, але найбільшою шопою, чомусь, вважається атака на викриту снайперську льожку підрозділу автоматників. Теоретики пишуть, що, на відміну від арти, кулеметів, мінометів, автоматники - точно не залишать живим, не заспокояться, поки не знайдуть, можуть ще і порозважатися.

Так от, рекомендація - знайти того, хто підбіг найближче, і знімати його. Потім наступного. Простий алгоритм. Найнебезпечніший ворог - найближчий. І жодних роздумів, жодних сумнівів, ніяких спроб змінити тактику.

З такої точки зору - так. Треба без сумнівів кинути всі сили на знищення кнура. Але зробити це без зайвої реклами, і з максимальною ефективністю. Нічого не розповідаючи про свої мотиви, зв'язок із минулими і майбутніми намірами, моральність, творчі плани, вегетаріянство. Стоїть питання гігієни. Небезпечної епідемії.

Щось схоже на дії суворих сибірських мужиків при появі ведмедя - шатуна. Доросле чоловіче населення озброюється, залишає всі інші зайняття на деякий час, і вбиває шатуна. Бо вони знають, що відхилення від цього порядку дій - коштуватиме людських життів, будь-кого з їхніх рідних. Такий є закон тайги.

Але мені, особисто, все одно, гидке це голосування. Я не розумію, як я потім спатиму.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 04 квітня 2019, 06:23

Не забарився....

Віра

Повідомлення Віра » 04 квітня 2019, 06:39

А де про "скорие помощи, бл?" довідку від лікаря?

Віра

Повідомлення Віра » 04 квітня 2019, 06:41

Волмер, не ходіть на вибори, нехай голос дістанеться П. Тоді будете спати крєпко і солодко.

Archer

Повідомлення Archer » 04 квітня 2019, 09:45

asmodey писав: беня пока никто
неверное допущение. медийный ресурс у бени поболе чем у кого-либо, плюс ит-команда привата плюс укрнафта +++ ну жажда наживы. беня на порядок богаче даже сейчас чем порошенко в 2014

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 04 квітня 2019, 10:13

Віра писав: Не забарився....

Soldier Of Fortune

Повідомлення Soldier Of Fortune » 04 квітня 2019, 10:31

Віра писав: Не забарився....

"...моя країна..." йобнутись, він реально вважає Україну своєю фірмою :facepalm2:

Babasha
Штучний інтелект

Повідомлення Babasha » 04 квітня 2019, 12:24

Vollmer писав: Але мені, особисто, все одно, гидке це голосування. Я не розумію, як я потім спатиму.
Легко, как в детстве! Накатишь сорок капель, снимешь кожаные шортики, повесишь их на спинку стула и в люлю - БАИНЬКИ! :sarcastic:
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 04 квітня 2019, 12:35

Babasha писав:
Vollmer писав: Але мені, особисто, все одно, гидке це голосування. Я не розумію, як я потім спатиму.
Легко, как в детстве! Накатишь сорок капель, снимешь кожаные шортики, повесишь их на спинку стула и в люлю - БАИНЬКИ! :sarcastic:

Кстатє, про шортікі. Я там розмістив у "Війні" лекцію Михальчишина про добровольчі рухи. Там він, зокрема, вказує, що лєдерхозе, в якості однострою, носили у фрайкорі "Оберланд". Тобто, це є певна традиція. Ти шо, не ознайомився? Так і житимеш, темним.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Babasha
Штучний інтелект

Повідомлення Babasha » 04 квітня 2019, 12:37

Vollmer писав: Я там розмістив у "Війні"
Молодец! Ты еще в новостях футбола и в "Смачного" размести ;)
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.

Відповісти