Торнадо. Крик души.

Sintez
Єретик

Re: Торнадо. Крик души.

Повідомлення Sintez » 06 квітня 2019, 00:39

Нечай писав:
05 квітня 2019, 19:31
Pestilence писав: У вас логика вообще какая-то кацапская. Во первых сравниваете теплое с мягким, а во вторых, если не получилось убрать кланы от управления страной, то их стоит хотя бы заставить конкурировать. Так было в некоторых странах, без конкуренции один клан превратится в диктатуру и будет еще хуже.
Пусть будет кацапская, но она у меня хоть есть, а у вас она отсутствует вообще. О чём вы? Кто за всю историю незалежной Украины хотя бы РАЗ пытался убрать кланы от управления страной? Только не говорите мне за Тимошенко, она только ПОПЫТАЛАСЬ заставить их ХОТЬ ЧТО-ТО делать для страны. И чем это для неё закончилось? Тюрьмой. Заставит "конкурировать" в чём? В разграблении страны? В геноциде украинцев? В офшоризации Украины? Так они и так всё это это время делали это ударными темпами, без всякой конкуренции. Или вы думаете. что они, в силу "конкуренции" вдруг снимут деньги с офшорных счётов и наперегонки бросятся строить в Украине школы, больницы, повышать пенсии, восстанавливать ими же уничтоженные заводы. Тогда вам, батенька, прямиком к психиатру, а я не по этой части.
А якщо залишицця свиня й здасть країну кацапам, то конкуренція з'явицця?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Нечай

Повідомлення Нечай » 06 квітня 2019, 01:14

Sintez писав:
Нечай писав:
05 квітня 2019, 19:31
Пусть будет кацапская, но она у меня хоть есть, а у вас она отсутствует вообще. О чём вы? Кто за всю историю незалежной Украины хотя бы РАЗ пытался убрать кланы от управления страной? Только не говорите мне за Тимошенко, она только ПОПЫТАЛАСЬ заставить их ХОТЬ ЧТО-ТО делать для страны. И чем это для неё закончилось? Тюрьмой. Заставит "конкурировать" в чём? В разграблении страны? В геноциде украинцев? В офшоризации Украины? Так они и так всё это это время делали это ударными темпами, без всякой конкуренции. Или вы думаете. что они, в силу "конкуренции" вдруг снимут деньги с офшорных счётов и наперегонки бросятся строить в Украине школы, больницы, повышать пенсии, восстанавливать ими же уничтоженные заводы. Тогда вам, батенька, прямиком к психиатру, а я не по этой части.
А якщо залишицця свиня й здасть країну кацапам, то конкуренція з'явицця?
А Бєня не здасть? У вас вибори без вибору, просто вам страшно самим собі в цьому признатися.

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 06 квітня 2019, 06:14

Нечай писав: А Бєня не здасть?
він би здав їх ще в 2014-му. Принаймні, якщо би не ворухнув пальцем, то відомо, чим би все закінчилося.
Нечай писав: У вас вибори без вибору, просто вам страшно самим собі в цьому признатися.
Нечай, от ти себе навіть асоціюєш неукраїнцем, чужинцем. То що ти хочеш від України, наче вона тобі щось винна?

Нечай

Повідомлення Нечай » 06 квітня 2019, 17:07

Віра писав:
Нечай писав: А Бєня не здасть?
він би здав їх ще в 2014-му. Принаймні, якщо би не ворухнув пальцем, то відомо, чим би все закінчилося.
Нечай писав: У вас вибори без вибору, просто вам страшно самим собі в цьому признатися.
Нечай, от ти себе навіть асоціюєш неукраїнцем, чужинцем. То що ти хочеш від України, наче вона тобі щось винна?
Віро, облиште ваші фантазії. Я себе ні з чим не асоціюю і нічого від України не хочу. Все, що я отримав, я отримав від радянської України, яка вам усім неначе кістка в горлі. А ця Україна в мене тільки брала і нічого не давала взамін. Все, що я пишу-я пишу як лікар, який просто констатує діагноз. А подобається він хворому чи ні-це його проблеми, не мої. Можу й помилитися, хоча до цього ще не помилявся.

Фрося

Повідомлення Фрося » 11 квітня 2019, 15:26

#ТОРНАДО#Всім доброго дня
Хлопці з Торнадо знали і знають дуже багато інформації із за якої влада України боїться розголосу і понесення покарання за свої діяння
#СВОБОДУ І ЗВІЛЬНЕННЯ ТОРНАДО#
ІЛОВАЙСЬКИЙ КОТЕЛ
Прошу Підтримки для Торнадо!

Зображення

Фрося

Повідомлення Фрося » 17 квітня 2019, 10:48

Фрося

Повідомлення Фрося » 15 травня 2019, 13:56

ЖГУТ: мене примусили підписати чисті аркуші протоколу допиту.

Жах.. :facepalm:

Фрося

Повідомлення Фрося » 26 травня 2019, 12:21

Адвокат ув’язнених добровольців «Торнадівців» називає суми, які Матіос заробляв на контрабанді з «ДНР/ЛНР» (ВІДЕО)
Головний військовий прокурор Анатолій Матіос є організатором фальсифікації справи проти бійців роти «Торнадо», що стало помстою за викриття «торнадівцями» контрабандних потоків з окупованих територій,

– заявляє адвокат ув’язнених добровольців і називає суми, які Матіос заробляв на контрабанді з «ДНР/ЛНР».
http://bbcccnn.org/advokat-uv-yaznenih- ... lnr-video/

Фрося

Повідомлення Фрося » 27 травня 2019, 20:33

Лилия Сулейманова
З залу суду Торнадо 27.05.2019
Видео
Торнадовцы попросили отправить видео президенту Зеленскому

Фрося

Повідомлення Фрося » 13 червня 2019, 09:42

Лилия Сулейманова
1 ч. ·
В мене весь час якесь дивне відчуття... Просто нерозуміння того, що коіться. Коли на суді Руслан Оніщенко сказав, що навіть в росіі, своіх "героів", хоча зщрозуміло, що то не героі... В клітку не саджають. А навіть пісні складають. Добре, залишимо покидькив... Не будемо іх обговорювати. Згодаємо коли сиділа Савченко... В неі все було. І телевізор і холодильник і продукти і адвокати. І ліки, за рахунок яких вона вижила, тримаючи довгострокову голодовку. Не дешеві ліки! Розумію, що до цього і украінці були причетні. Але навіть російська опозиція докладала руки для того, щоб Савченко вижила! Чому до Торнадо таке відношення? За рік перший відкритий суд - майже нікого! Люди, яких врятували Торнадівці - забули про них! Ні, навіть не забули, а займаються кормушкою в політиці! І це головне направлення іх діяльності! Я, здається забагато знаю! І не все можу нарисати саме в Фейсбуці! Але від ціх познань в мене відчуття огиди! І думка - якіж засранці!!!!! Зрадливі засранці! Є невеличка кількість людей справжніх, хто з останніх сил допомогає! А ти, хто вижив за рахунок Торнадо - зайняті зовсім іншими справами! Бо лоханка для них поки у відкритосу доступі!!!!! Совісті там ніякоі! Чотири роки героі ув'язнени! Матіос на волі! По югіку питання - чи залишити, чи пересадити на інше доходне крісло! Що за краіна?! А в мене вже ні сили, ні нервів, ні здоров'я! Посто очи б таке не бачили!!!!! Яке ставлення до тих, хто вступився за всіх разом, туди й піде і вся краіна! Бо так неможна!!!!!!!!
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 0962807850

Фрося

Повідомлення Фрося » 13 червня 2019, 21:38

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 13 червня 2019, 23:40

Я довго намагався знайти відповідь, для себе - нафіга це, практично, демонстративне знищення "Айдару", "Торнадо", "Донбасу". Тупе, силове, якби могли, - то просто повбивали би.

Найрозумніше, що придумав, це згадка про давнє, 2015 - 2016 року, прочитання нєкоєго плану. План я знайшов на сайті нєкоєго стратегічного інституту при президенті, і стосувався він, якраз, механізму повернення окупованих територій Бімбасу в Україну.

Наскільки я пам'ятаю, там, на території двох областей, створювалися, такі собі, поліцейські держави, де голоси громадян не значили взагалі нічого, все мало би відбуватися так, як вирішили великі білі вожді із Європи. А також - сєпариші і їхній босс Вова Путєнг. Але під прапором і за бюджетні гроші України.

Так от, найбільша перешкода всім "Мінськам", якщо їх напідписують ще три рази по стільки - то, нарівні з впертими націоналістами і ветеранами - активні українці Донбасу, які будуть до скону боротися за своє природне право, бути українцями на українській землі, не з чиєїсь милості, без єврогейців, без Путєна, без придуркуватих сєпарських закидонів Пєціка і його мінських братів по разуму. От, за це їх і знищують.

Донбас, окупований і прифронтовий, об'єктивно - зачищають від активних проукраїнських сил, і робиться це синхронно, з двох сторін. Створюється, штучно, спеціальна зона, від імені якої зможуть виступати опридільонні, наперед визначені люди, каліровані сєпариші, призначені Москвою. Ніяким іншим силам там не буде місця, і самих тих сил, станом на визначений час - має не існувати. Ветерани і вперті націоналісти можуть протестувати як завгодно, але право політично представляти Донбас - буде, штучним шляхом, передано московським маріонеткам, які будуть розказувати, що "у народа Бімбаса - другоє мнєніє".

Припустимо, що мені то все - здалося, привиділося, т.д. Тоді, чому досі нема повноцінного українського мовлення на Донбас? Його, правда, і на вільній території не дуже-то і є......... Чому держава, фактично, ігнорує біженців і їх потреби? Чому у ВР нема їхнього представника? Їхніми проблемами не опікується жоден комітет. Держава з бюджету платить за воду і електрику для сєпаришів, але біженці платять з власної кишені, на всю котушку. Іншими словами, фактично, українська держава сприймає окупацію частини Донбасу, як щось природнє, належне, і не збирається ні боротися, ні компенсувати біженцям втрати майна і моральну шкоду від невиконання державою обов'язків.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Фрося

Повідомлення Фрося » 23 червня 2019, 16:02

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 23 червня 2019, 17:03

Фрося писав:
Boris Borisenko
@BorisenkoBoris
Як же ТОРНАДОВЦI СПОДIВАЛИСЬ НА ПРАВДУ ,КОЛИ ДО ВЛАДИ ПРИЙШОВ ЗЕЛЕНСЬКИЙ!!!😰
Віктор Панджакідзе-речник ТОРНАДО
Голодує в Знак Протесту
Проте Новiй владi до ПРАВДИ З ТОРНАДО-ДIЛА НЕМА

Оце і є правда.
Вже не зовсім нова.
Правда про "новийє літса".
Полягаюча в тому, що вони - позбавлені коренів, зв'язків і відповідальності, і сорому перед виборцями.
Вони - найманці без комплексів, призвані виконувати брудну роботу для олігархів.
Змінити структуру державної машини, політикуму і власності в Україні так, щоби надалі - олігархат і його нащадки вже безроздільно господарювали, а керувати політикою української держави - можна було би, навіть не із ООН, ОБСЄ, Штатів, ФРН, Парижа, Кремля, тощо, а вже із офісу якоїсь "Монсанто", "Сіменс", "Юнайтед Фрут", і т.п., поки у парламенті черговий співак Славік співатиме сумних пісень, а в АП Вовік - жартуватиме, із вираженієм своєго літса.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 24 червня 2019, 10:21

Vollmer писав:
13 червня 2019, 23:40
Я довго намагався знайти відповідь, для себе - нафіга це, практично, демонстративне знищення "Айдару", "Торнадо", "Донбасу". Тупе, силове, якби могли, - то просто повбивали би.

Найрозумніше, що придумав, це згадка про давнє, 2015 - 2016 року, прочитання нєкоєго плану. План я знайшов на сайті нєкоєго стратегічного інституту при президенті, і стосувався він, якраз, механізму повернення окупованих територій Бімбасу в Україну.

Наскільки я пам'ятаю, там, на території двох областей, створювалися, такі собі, поліцейські держави, де голоси громадян не значили взагалі нічого, все мало би відбуватися так, як вирішили великі білі вожді із Європи. А також - сєпариші і їхній босс Вова Путєнг. Але під прапором і за бюджетні гроші України.

Так от, найбільша перешкода всім "Мінськам", якщо їх напідписують ще три рази по стільки - то, нарівні з впертими націоналістами і ветеранами - активні українці Донбасу, які будуть до скону боротися за своє природне право, бути українцями на українській землі, не з чиєїсь милості, без єврогейців, без Путєна, без придуркуватих сєпарських закидонів Пєціка і його мінських братів по разуму. От, за це їх і знищують.

Донбас, окупований і прифронтовий, об'єктивно - зачищають від активних проукраїнських сил, і робиться це синхронно, з двох сторін. Створюється, штучно, спеціальна зона, від імені якої зможуть виступати опридільонні, наперед визначені люди, каліровані сєпариші, призначені Москвою. Ніяким іншим силам там не буде місця, і самих тих сил, станом на визначений час - має не існувати. Ветерани і вперті націоналісти можуть протестувати як завгодно, але право політично представляти Донбас - буде, штучним шляхом, передано московським маріонеткам, які будуть розказувати, що "у народа Бімбаса - другоє мнєніє".

Припустимо, що мені то все - здалося, привиділося, т.д. Тоді, чому досі нема повноцінного українського мовлення на Донбас? Його, правда, і на вільній території не дуже-то і є......... Чому держава, фактично, ігнорує біженців і їх потреби? Чому у ВР нема їхнього представника? Їхніми проблемами не опікується жоден комітет. Держава з бюджету платить за воду і електрику для сєпаришів, але біженці платять з власної кишені, на всю котушку. Іншими словами, фактично, українська держава сприймає окупацію частини Донбасу, як щось природнє, належне, і не збирається ні боротися, ні компенсувати біженцям втрати майна і моральну шкоду від невиконання державою обов'язків.
Дик ці питання й плани пишуцця й коригуюцця НАДдержавими утвореннями. Хто не бачить глобальної політики й вважає розмову про неї "конспірологією" - огрібатиме, яким би енергійим борцем не був. Се ля ві.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 24 червня 2019, 10:30

Sintez писав: Дик ці питання й плани пишуцця й коригуюцця НАДдержавими утвореннями. Хто не бачить глобальної політики й вважає розмову про неї "конспірологією" - огрібатиме, яким би енергійим борцем не був. Се ля ві.
а можно перечень тех «утворень»? Ну или хоть одно название...

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 24 червня 2019, 22:30

главспец писав:
Sintez писав: Дик ці питання й плани пишуцця й коригуюцця НАДдержавими утвореннями. Хто не бачить глобальної політики й вважає розмову про неї "конспірологією" - огрібатиме, яким би енергійим борцем не був. Се ля ві.
а можно перечень тех «утворень»? Ну или хоть одно название...
ОБСЄ, напримєр. Або "клуби", типу римського.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 24 червня 2019, 23:03

Про МВФ та "Світовий банк" я вже й не згадую.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 25 червня 2019, 07:18

а ещё ООН и «всемирная лига сексуальных реформ(с)».
шо ж РФ так легко игнорит МВФ и блокирует решения ООН, кладёт с прибором на решения международных судов?
Т.е., т.н. «НАДдержавни утворення» действенны только для слабых и недоразвитых стран?

Фрося

Повідомлення Фрося » 26 червня 2019, 09:07

Відповісти