А якщо залишицця свиня й здасть країну кацапам, то конкуренція з'явицця?Нечай писав: ↑05 квітня 2019, 19:31Пусть будет кацапская, но она у меня хоть есть, а у вас она отсутствует вообще. О чём вы? Кто за всю историю незалежной Украины хотя бы РАЗ пытался убрать кланы от управления страной? Только не говорите мне за Тимошенко, она только ПОПЫТАЛАСЬ заставить их ХОТЬ ЧТО-ТО делать для страны. И чем это для неё закончилось? Тюрьмой. Заставит "конкурировать" в чём? В разграблении страны? В геноциде украинцев? В офшоризации Украины? Так они и так всё это это время делали это ударными темпами, без всякой конкуренции. Или вы думаете. что они, в силу "конкуренции" вдруг снимут деньги с офшорных счётов и наперегонки бросятся строить в Украине школы, больницы, повышать пенсии, восстанавливать ими же уничтоженные заводы. Тогда вам, батенька, прямиком к психиатру, а я не по этой части.Pestilence писав: ↑ У вас логика вообще какая-то кацапская. Во первых сравниваете теплое с мягким, а во вторых, если не получилось убрать кланы от управления страной, то их стоит хотя бы заставить конкурировать. Так было в некоторых странах, без конкуренции один клан превратится в диктатуру и будет еще хуже.
Торнадо. Крик души.
Re: Торнадо. Крик души.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А Бєня не здасть? У вас вибори без вибору, просто вам страшно самим собі в цьому признатися.Sintez писав: ↑А якщо залишицця свиня й здасть країну кацапам, то конкуренція з'явицця?Нечай писав: ↑05 квітня 2019, 19:31Пусть будет кацапская, но она у меня хоть есть, а у вас она отсутствует вообще. О чём вы? Кто за всю историю незалежной Украины хотя бы РАЗ пытался убрать кланы от управления страной? Только не говорите мне за Тимошенко, она только ПОПЫТАЛАСЬ заставить их ХОТЬ ЧТО-ТО делать для страны. И чем это для неё закончилось? Тюрьмой. Заставит "конкурировать" в чём? В разграблении страны? В геноциде украинцев? В офшоризации Украины? Так они и так всё это это время делали это ударными темпами, без всякой конкуренции. Или вы думаете. что они, в силу "конкуренции" вдруг снимут деньги с офшорных счётов и наперегонки бросятся строить в Украине школы, больницы, повышать пенсии, восстанавливать ими же уничтоженные заводы. Тогда вам, батенька, прямиком к психиатру, а я не по этой части.
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
він би здав їх ще в 2014-му. Принаймні, якщо би не ворухнув пальцем, то відомо, чим би все закінчилося.
Нечай, от ти себе навіть асоціюєш неукраїнцем, чужинцем. То що ти хочеш від України, наче вона тобі щось винна?
Віро, облиште ваші фантазії. Я себе ні з чим не асоціюю і нічого від України не хочу. Все, що я отримав, я отримав від радянської України, яка вам усім неначе кістка в горлі. А ця Україна в мене тільки брала і нічого не давала взамін. Все, що я пишу-я пишу як лікар, який просто констатує діагноз. А подобається він хворому чи ні-це його проблеми, не мої. Можу й помилитися, хоча до цього ще не помилявся.
#ТОРНАДО#Всім доброго дня
Хлопці з Торнадо знали і знають дуже багато інформації із за якої влада України боїться розголосу і понесення покарання за свої діяння
#СВОБОДУ І ЗВІЛЬНЕННЯ ТОРНАДО#
ІЛОВАЙСЬКИЙ КОТЕЛ
Прошу Підтримки для Торнадо!
…

Хлопці з Торнадо знали і знають дуже багато інформації із за якої влада України боїться розголосу і понесення покарання за свої діяння
#СВОБОДУ І ЗВІЛЬНЕННЯ ТОРНАДО#
ІЛОВАЙСЬКИЙ КОТЕЛ
Прошу Підтримки для Торнадо!
…

ЖГУТ: мене примусили підписати чисті аркуші протоколу допиту.
Жах..
Жах..
Адвокат ув’язнених добровольців «Торнадівців» називає суми, які Матіос заробляв на контрабанді з «ДНР/ЛНР» (ВІДЕО)
Головний військовий прокурор Анатолій Матіос є організатором фальсифікації справи проти бійців роти «Торнадо», що стало помстою за викриття «торнадівцями» контрабандних потоків з окупованих територій,
– заявляє адвокат ув’язнених добровольців і називає суми, які Матіос заробляв на контрабанді з «ДНР/ЛНР».
http://bbcccnn.org/advokat-uv-yaznenih- ... lnr-video/
Головний військовий прокурор Анатолій Матіос є організатором фальсифікації справи проти бійців роти «Торнадо», що стало помстою за викриття «торнадівцями» контрабандних потоків з окупованих територій,
– заявляє адвокат ув’язнених добровольців і називає суми, які Матіос заробляв на контрабанді з «ДНР/ЛНР».
http://bbcccnn.org/advokat-uv-yaznenih- ... lnr-video/
Лилия Сулейманова
З залу суду Торнадо 27.05.2019
Видео
Торнадовцы попросили отправить видео президенту Зеленскому
…
Лилия Сулейманова
1 ч. ·
В мене весь час якесь дивне відчуття... Просто нерозуміння того, що коіться. Коли на суді Руслан Оніщенко сказав, що навіть в росіі, своіх "героів", хоча зщрозуміло, що то не героі... В клітку не саджають. А навіть пісні складають. Добре, залишимо покидькив... Не будемо іх обговорювати. Згодаємо коли сиділа Савченко... В неі все було. І телевізор і холодильник і продукти і адвокати. І ліки, за рахунок яких вона вижила, тримаючи довгострокову голодовку. Не дешеві ліки! Розумію, що до цього і украінці були причетні. Але навіть російська опозиція докладала руки для того, щоб Савченко вижила! Чому до Торнадо таке відношення? За рік перший відкритий суд - майже нікого! Люди, яких врятували Торнадівці - забули про них! Ні, навіть не забули, а займаються кормушкою в політиці! І це головне направлення іх діяльності! Я, здається забагато знаю! І не все можу нарисати саме в Фейсбуці! Але від ціх познань в мене відчуття огиди! І думка - якіж засранці!!!!! Зрадливі засранці! Є невеличка кількість людей справжніх, хто з останніх сил допомогає! А ти, хто вижив за рахунок Торнадо - зайняті зовсім іншими справами! Бо лоханка для них поки у відкритосу доступі!!!!! Совісті там ніякоі! Чотири роки героі ув'язнени! Матіос на волі! По югіку питання - чи залишити, чи пересадити на інше доходне крісло! Що за краіна?! А в мене вже ні сили, ні нервів, ні здоров'я! Посто очи б таке не бачили!!!!! Яке ставлення до тих, хто вступився за всіх разом, туди й піде і вся краіна! Бо так неможна!!!!!!!!
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 0962807850
1 ч. ·
В мене весь час якесь дивне відчуття... Просто нерозуміння того, що коіться. Коли на суді Руслан Оніщенко сказав, що навіть в росіі, своіх "героів", хоча зщрозуміло, що то не героі... В клітку не саджають. А навіть пісні складають. Добре, залишимо покидькив... Не будемо іх обговорювати. Згодаємо коли сиділа Савченко... В неі все було. І телевізор і холодильник і продукти і адвокати. І ліки, за рахунок яких вона вижила, тримаючи довгострокову голодовку. Не дешеві ліки! Розумію, що до цього і украінці були причетні. Але навіть російська опозиція докладала руки для того, щоб Савченко вижила! Чому до Торнадо таке відношення? За рік перший відкритий суд - майже нікого! Люди, яких врятували Торнадівці - забули про них! Ні, навіть не забули, а займаються кормушкою в політиці! І це головне направлення іх діяльності! Я, здається забагато знаю! І не все можу нарисати саме в Фейсбуці! Але від ціх познань в мене відчуття огиди! І думка - якіж засранці!!!!! Зрадливі засранці! Є невеличка кількість людей справжніх, хто з останніх сил допомогає! А ти, хто вижив за рахунок Торнадо - зайняті зовсім іншими справами! Бо лоханка для них поки у відкритосу доступі!!!!! Совісті там ніякоі! Чотири роки героі ув'язнени! Матіос на волі! По югіку питання - чи залишити, чи пересадити на інше доходне крісло! Що за краіна?! А в мене вже ні сили, ні нервів, ні здоров'я! Посто очи б таке не бачили!!!!! Яке ставлення до тих, хто вступився за всіх разом, туди й піде і вся краіна! Бо так неможна!!!!!!!!
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 0962807850
Я довго намагався знайти відповідь, для себе - нафіга це, практично, демонстративне знищення "Айдару", "Торнадо", "Донбасу". Тупе, силове, якби могли, - то просто повбивали би.
Найрозумніше, що придумав, це згадка про давнє, 2015 - 2016 року, прочитання нєкоєго плану. План я знайшов на сайті нєкоєго стратегічного інституту при президенті, і стосувався він, якраз, механізму повернення окупованих територій Бімбасу в Україну.
Наскільки я пам'ятаю, там, на території двох областей, створювалися, такі собі, поліцейські держави, де голоси громадян не значили взагалі нічого, все мало би відбуватися так, як вирішили великі білі вожді із Європи. А також - сєпариші і їхній босс Вова Путєнг. Але під прапором і за бюджетні гроші України.
Так от, найбільша перешкода всім "Мінськам", якщо їх напідписують ще три рази по стільки - то, нарівні з впертими націоналістами і ветеранами - активні українці Донбасу, які будуть до скону боротися за своє природне право, бути українцями на українській землі, не з чиєїсь милості, без єврогейців, без Путєна, без придуркуватих сєпарських закидонів Пєціка і його мінських братів по разуму. От, за це їх і знищують.
Донбас, окупований і прифронтовий, об'єктивно - зачищають від активних проукраїнських сил, і робиться це синхронно, з двох сторін. Створюється, штучно, спеціальна зона, від імені якої зможуть виступати опридільонні, наперед визначені люди, каліровані сєпариші, призначені Москвою. Ніяким іншим силам там не буде місця, і самих тих сил, станом на визначений час - має не існувати. Ветерани і вперті націоналісти можуть протестувати як завгодно, але право політично представляти Донбас - буде, штучним шляхом, передано московським маріонеткам, які будуть розказувати, що "у народа Бімбаса - другоє мнєніє".
Припустимо, що мені то все - здалося, привиділося, т.д. Тоді, чому досі нема повноцінного українського мовлення на Донбас? Його, правда, і на вільній території не дуже-то і є......... Чому держава, фактично, ігнорує біженців і їх потреби? Чому у ВР нема їхнього представника? Їхніми проблемами не опікується жоден комітет. Держава з бюджету платить за воду і електрику для сєпаришів, але біженці платять з власної кишені, на всю котушку. Іншими словами, фактично, українська держава сприймає окупацію частини Донбасу, як щось природнє, належне, і не збирається ні боротися, ні компенсувати біженцям втрати майна і моральну шкоду від невиконання державою обов'язків.
Найрозумніше, що придумав, це згадка про давнє, 2015 - 2016 року, прочитання нєкоєго плану. План я знайшов на сайті нєкоєго стратегічного інституту при президенті, і стосувався він, якраз, механізму повернення окупованих територій Бімбасу в Україну.
Наскільки я пам'ятаю, там, на території двох областей, створювалися, такі собі, поліцейські держави, де голоси громадян не значили взагалі нічого, все мало би відбуватися так, як вирішили великі білі вожді із Європи. А також - сєпариші і їхній босс Вова Путєнг. Але під прапором і за бюджетні гроші України.
Так от, найбільша перешкода всім "Мінськам", якщо їх напідписують ще три рази по стільки - то, нарівні з впертими націоналістами і ветеранами - активні українці Донбасу, які будуть до скону боротися за своє природне право, бути українцями на українській землі, не з чиєїсь милості, без єврогейців, без Путєна, без придуркуватих сєпарських закидонів Пєціка і його мінських братів по разуму. От, за це їх і знищують.
Донбас, окупований і прифронтовий, об'єктивно - зачищають від активних проукраїнських сил, і робиться це синхронно, з двох сторін. Створюється, штучно, спеціальна зона, від імені якої зможуть виступати опридільонні, наперед визначені люди, каліровані сєпариші, призначені Москвою. Ніяким іншим силам там не буде місця, і самих тих сил, станом на визначений час - має не існувати. Ветерани і вперті націоналісти можуть протестувати як завгодно, але право політично представляти Донбас - буде, штучним шляхом, передано московським маріонеткам, які будуть розказувати, що "у народа Бімбаса - другоє мнєніє".
Припустимо, що мені то все - здалося, привиділося, т.д. Тоді, чому досі нема повноцінного українського мовлення на Донбас? Його, правда, і на вільній території не дуже-то і є......... Чому держава, фактично, ігнорує біженців і їх потреби? Чому у ВР нема їхнього представника? Їхніми проблемами не опікується жоден комітет. Держава з бюджету платить за воду і електрику для сєпаришів, але біженці платять з власної кишені, на всю котушку. Іншими словами, фактично, українська держава сприймає окупацію частини Донбасу, як щось природнє, належне, і не збирається ні боротися, ні компенсувати біженцям втрати майна і моральну шкоду від невиконання державою обов'язків.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Оце і є правда.
Вже не зовсім нова.
Правда про "новийє літса".
Полягаюча в тому, що вони - позбавлені коренів, зв'язків і відповідальності, і сорому перед виборцями.
Вони - найманці без комплексів, призвані виконувати брудну роботу для олігархів.
Змінити структуру державної машини, політикуму і власності в Україні так, щоби надалі - олігархат і його нащадки вже безроздільно господарювали, а керувати політикою української держави - можна було би, навіть не із ООН, ОБСЄ, Штатів, ФРН, Парижа, Кремля, тощо, а вже із офісу якоїсь "Монсанто", "Сіменс", "Юнайтед Фрут", і т.п., поки у парламенті черговий співак Славік співатиме сумних пісень, а в АП Вовік - жартуватиме, із вираженієм своєго літса.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Дик ці питання й плани пишуцця й коригуюцця НАДдержавими утвореннями. Хто не бачить глобальної політики й вважає розмову про неї "конспірологією" - огрібатиме, яким би енергійим борцем не був. Се ля ві.Vollmer писав: ↑13 червня 2019, 23:40Я довго намагався знайти відповідь, для себе - нафіга це, практично, демонстративне знищення "Айдару", "Торнадо", "Донбасу". Тупе, силове, якби могли, - то просто повбивали би.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
ОБСЄ, напримєр. Або "клуби", типу римського.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Про МВФ та "Світовий банк" я вже й не згадую.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
а ещё ООН и «всемирная лига сексуальных реформ(с)».
шо ж РФ так легко игнорит МВФ и блокирует решения ООН, кладёт с прибором на решения международных судов?
Т.е., т.н. «НАДдержавни утворення» действенны только для слабых и недоразвитых стран?
шо ж РФ так легко игнорит МВФ и блокирует решения ООН, кладёт с прибором на решения международных судов?
Т.е., т.н. «НАДдержавни утворення» действенны только для слабых и недоразвитых стран?