Знаю. І нікуди він не дівся, до речі. Тільки перефабувався й перевдягся в шаровари.
Я вам покажу как управлять..
Re: Я вам покажу как управлять..

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Використано, може, і нееффективно. Але, освоєно, і засвоєно організмами - 100%. В діючій системі, це - головне.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Рекламних ботів ми відсікаємо одразу. За кожним же ніком стоїть ЖИВА людина. Тих, хто "просто іщєт общєнія", всмоктав пейспук. Тут - чисто політично озабочєна, цільова публіка. А задачі... Ну у всіх нас якісь задачі... усвідомлені або й ні.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Я не люблю "заминати" нез'ясовані теми. Черевато.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Просто у людей не зпрацьовує воображалка, скільки то - 410 млн..Хоча я теж певен, що вкрадено в рази більше.
Колись у моєму місті ремонтували міст-шляхопровід. Сума названа, я взяв калькулятор і почав рахувати, скільки цементу можна було купити на ті гроші. Десять ешалонів... Виходило так, що насипи до того шляхопроводу можна було б насипати не з землі й навіть не з бетону, а з чистого цементу... Прочитав чос у газетах, які там "чудо-технології", потім подивився вживу - нічого й близько, тяп-ляп залатали, на кілька років... А фіглі, контролювати нікому, спеціалісти вимирають, а гроші "освоюють" "нужниє люді"...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Перехожий
1. Может быть. Но я не о власти, а об эпатаже.
2. Сталинизм - это, например, убийство невинных и случайных людей для пополнение партийной кассы. Или гордость от перевыполнения плана по раскулачиванию. Или сознательное устройство голодомора. И все - бесконтрольно.
свят-свят-свят!!!!!!!!! т.е. тьфу-тьфу-тьфу!!!!!!!!
Не соневаюсь. И уважаю.
Вот кто Вас так напугал словом либерализм? Может Вы путаете с анархией? Либерализм (на всякий случай - в моем понимании) - это свобода личности в пределах закона. Закона как договора между этими личностями. Все нестыковки трактуются в пользу личности. Закон может меняться, но по взаимному согласию общества. А закон должен выполняться неукоснительно.
А то я не чистил!
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! 
- Перехожий
ю
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! 
- Перехожий
Ага. Т.е. Вы не только сталинист, но и шароварист?
СпойлерРозкрити
От не треба додумувати за співрозмовника те, чого він не казав. Сталінські репресії мають мало спільного зі здоровим глуздом. Бо ознака потреби покарання - не злочин, а просто належність до якогось кола людей. За національністю, за місцем проживання, за наявності якогось підозрілого родича чи знайомого, за родом занять, за походженням, іноді - просто не у той час та не в тому місці. Це коли страждають та вмирають НЕВИННІ люди, часто без суду та слідства, іноді - просто за планом. Це не має нічого спільного з покаранням злодіїв різного гатунку. Принцип правосуддя - захист невинних. Краще не покарати винного (якщо є сумнів), ніж покарати невинного. Принцип сталінських репресій - винищити декількох осіб, якщо з них можливо є хоча б один підозрілий.
І все? Тоді, мені здається, Ви не додумали цю мисль до кінця.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Сталинизм єто плохо. Сталиверх тоже нехорошо. Коммунистическая партия осудила подобное явление и те, кто нмкогда ни жил при сталинизме и не жил при компартии при власти, эффективно осуждают вместе с ЦК КПСС это безобразие. 
А ти робиш різницю між людьми? Одному просто достатньо сказати й пристидити - й він не робитиме негідних вчинків, бо соромно. А от Рінатік Ахмєтов. За ним тягнецця кривавий слід із хз скількох вбивств, котрий всима силами засипають піском, вимітають, вичищають, засипають хлоркою... Ти думаєш, його можна "морально перконати"? Я не вірю в таке.Clone писав: ↑однобокое виденье ситуации.Sintez писав: ↑
Без 3,14здюлєй їх зупинити неможливо. Можете мене вважати ким завгодно, але для мене це абсолютно очевидно. Вони вже в кількох поколіннях живуть з "потоків" і "схем", думаєте просто так підуть? На конситуції, закони й інші бумажки просто плюють, бо за порушення ніяких репресивних наслідків не настає.
Розумію, читати це неприємно. Правда часто гірка.
Простіть.
То ронятно, без *пиздюлин* нихто со схеми не пойдёт.
И Зе втом числе.
Шо таке *пиздюлина*?
Растрел?
Юля уровняла кол-во умерших и рождённых.
Сняли.
Сейчас 100х45
Пиздюлина может быть *моральной*, и Юля, женщина, в этом шарит, как никто.
Лагеря и голодоморы плебса...
Это не пиздюлина.
Геноцид.
Юля шаріт? Окрім газу й деякого уявлення про економіку ніфіга вона не шаріт. Це проста й гола правда. Нікого "курсу" немає, як не було й "прориву". Благонамірена Як вона "шаріт", показали роковини Майдану у 2005р, коли вона замість ПРОІЗВОЛОМ заарештувати Іуду, поцілувалася зі зрадником. Ібо звикла грати у шашки, й безпорадна, коли починають грати у "Чапаєва"...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Я уже говорил, и повторюсь, осуждать заблуждения не моё.
Вам нравится сталин?
Ну пожалуйста.
Я не буду об этом спорить.
Это ваше дело.
Я уже извинялся, мне почему-то показалось, что моя точка зрения точнее, но мне это не нужно, я и так давно самодостаточная личность, мне нет необходимости одеживать *верх* на кем либо.
Вам нравится, наслаждайтесь.
Вам нравится сталин?
Ну пожалуйста.
Я не буду об этом спорить.
Это ваше дело.
Я уже извинялся, мне почему-то показалось, что моя точка зрения точнее, но мне это не нужно, я и так давно самодостаточная личность, мне нет необходимости одеживать *верх* на кем либо.
Вам нравится, наслаждайтесь.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

ЭПАТА́Ж
Мужской род КНИЖНОЕ
Скандальная выходка, вызывающее поведение, намеренно нарушающее общепринятые нормы и правила.
Шось не клеїцця у Вас.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Перехожий
У меня как раз клеится. Восхвалять Сталина в стране, потерявшей миллионы под его руководством (и до войны, развязанной им же, и во время этой войны, и после нее), Эпатаж - это самое мягкое, что я могу придумать.
СпойлерРозкрити
Должен, да... Правда, невідомо кому він должен...Перехожий писав: ↑ Вот кто Вас так напугал словом либерализм? Может Вы путаете с анархией? Либерализм (на всякий случай - в моем понимании) - это свобода личности в пределах закона. Закона как договора между этими личностями. Все нестыковки трактуются в пользу личности. Закон может меняться, но по взаимному согласию общества. А закон должен выполняться неукоснительно.
Ну мрійте далі.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!