Я вам покажу как управлять..

M_M

Re: Я вам покажу как управлять..

Повідомлення M_M » 17 квітня 2019, 12:15

Перехожий писав: Я о принципах
Принципы - да, весьма и весьма схожи. Близнецы-братья. Поправка касалась исключительно шкалы времени, т.е. кто у кого заимствовал "эффективный менеджмент".

Перехожий

Повідомлення Перехожий » 17 квітня 2019, 12:34

Для меня это просто две разновидности фашизма: нац-соц и большевистская.
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! :blush2:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 квітня 2019, 12:44

Перехожий писав:
17 квітня 2019, 10:48
Здесь слово "должен" не в активе, а в пассиве. Закон - инструмент.
Sintez писав: Благонамірена Як вона "шаріт", показали роковини Майдану у 2005р, коли вона замість ПРОІЗВОЛОМ заарештувати Іуду, поцілувалася зі зрадником. Ібо звикла грати у шашки, й безпорадна, коли починають грати у "Чапаєва"..
Т.е. претензия к ней, что она не совершила гос. переворот? С, как показала практика, продажной (против нее) милицией или что там тогда было?
У неї був повний Майдан. Із величезними - тоді - ресурсами. Бандво прало зас..ні штани. Досить було СЛОВА. Але СЛОВА не прозвучало, натрмість пролунав поцілунок з Іудою...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 квітня 2019, 12:53

В данном случае - нет. Киллер может свое занятие называть помощью в разрегулировании споров. Типа юрЫста. Но остальные с его классификацией будут не согласны.
Нині "еліти" виконують вбивство України. Ті ж кілери. Але ви не бачите цього.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 17 квітня 2019, 13:07

Перехожий писав: Для меня это просто две разновидности фашизма: нац-соц и большевистская.
да, такое определение сталинизма и гитлеризма как разновидностей фашизма довольно популярно. Гитлеровцев фашистами называл усатый вошдь, видимо считавший себя нефашистом :)
Сам по себе термин "фашизм" в наши дни не является точным, согласия не достигнуто. Фашизм, национал-социализм, сталинизм, маоцзедунизм имеют общую идею управления массами и не отвечающего ни за что пожизненного диктатора во главе, но все же сильно разные фетиши поклонения, и соответственно - внешне существенно разные реализации, из чего можно сделать ошибочный вывод о разной идеологической направленности режимов, некоторые, к примеру, могут ненавидеть (гитлеризм), превознося до небес (сталинизм). Но при детальном рассмотрении цели и проблемы у них общие и результаты аналогичные.
Одним из признаков надвигающегося конца света в отдельно взятой стране является наличие лозунга вида "Если не XXXX, то кто???", ибо без XXXX солнце не встанет.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 квітня 2019, 13:24

M_M писав:
17 квітня 2019, 11:58
Роль Сталина в истории положительно оценивают 70 процентов россиян. Почти половина респондентов, согласно опросу "Левада-центра", готовы оправдать сталинские репрессии. Это рекордный показатель за все годы соответствующих исследований.

В марте 2019 года о своем восхищении Сталиным, уважении или симпатии к нему заявил каждый второй участник опроса (51процент). Наиболее значительный рост (на 12 процентных пунктов) пришелся на "уважение". Об этом заявил 41 процент респондентов.Доля тех, кто негативно относится к Сталину, испытывая раздражение, страх или отвращение, втрое ниже — 14 процентов.

Об отрицательной роли Сталина в истории России заявили 19 процентов респондентов.
Нє, ну соцопорос п'яних кацапів через 60 років після смерті - це канєшно да! Сила!
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 квітня 2019, 13:27

Сам по себе термин "фашизм" в наши дни не является точным, согласия не достигнуто.
Мбугага. Тіпа решта "термінів" - точні. Не смішіть мої капці.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 квітня 2019, 13:28

Коротше, не буду вам заважати обмінюватися мантрами. Дороги, я так розумію, вам пофігу.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 17 квітня 2019, 13:34

Перехожий писав: Для меня это просто две разновидности фашизма: нац-соц и большевистская.

:lol: :lol: :lol:
А соціалізм, тіпа - не при ділах ??? :lol: :lol: :lol:
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 17 квітня 2019, 13:38

Sintez писав:
В данном случае - нет. Киллер может свое занятие называть помощью в разрегулировании споров. Типа юрЫста. Но остальные с его классификацией будут не согласны.
Нині "еліти" виконують вбивство України. Ті ж кілери. Але ви не бачите цього.

Та да, єсть така школа мислі, яка стверджує, що тихо, поступово, повільно вдавити мільйони - можна, а, от, рєзко прибити одного, чи десяток вурдалаків - то негуманне звєрство, тірурізьм і за таке треба знищувати в нуль.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 17 квітня 2019, 13:48

M_M писав: .............................................................................................................
Фашизм, национал-социализм, сталинизм, маоцзедунизм имеют общую идею управления массами..........
.............................................................................................................

Вони всі піддалися соблазну модерних, на початок ХХ століття, теорій впливу на мільйонні народні маси, зкурвилися на цьому, стали вправними маніпулянтами, маючи різні, досить відмінні, нахили, цілі, стиль.

Точнісінько так само, як тепер - західний світ піддався соблазну "прав чілавєка", абсолютизував "права" індивідуума, без зв'язку з обов'язками і його суспільної ваги, і точно так же, глобально маніпулює спільнотами і державами, вже з новим інструментом, і не менш жорстоко.

Не у "фошизмі" справа. А в сучих дітях, зкурвлених маніпулянтах. Котрим пох, який "ізм" використовувати для своїх, шкурних інтересів.

M_M

Повідомлення M_M » 17 квітня 2019, 17:49

Vollmer писав: Не у "фошизмі" справа. А в сучих дітях, зкурвлених маніпулянтах. Котрим пох, який "ізм" використовувати для своїх, шкурних інтересів.
От для усіх цих, "котрим пох", зараз і застосовують об'єднуюче "фошизм".

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 17 квітня 2019, 18:06

M_M писав:
Vollmer писав: Не у "фошизмі" справа. А в сучих дітях, зкурвлених маніпулянтах. Котрим пох, який "ізм" використовувати для своїх, шкурних інтересів.
От для усіх цих, "котрим пох", зараз і застосовують об'єднуюче "фошизм".

В тому-то і штука, що - не для всіх. В тому-то і фішечка. Яка робить можливим продовження маніпуляцій.

M_M

Повідомлення M_M » 17 квітня 2019, 18:08

Vollmer писав: В тому-то і штука, що - не для всіх.
А кого "забули"?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 17 квітня 2019, 18:16

M_M писав:
Vollmer писав: В тому-то і штука, що - не для всіх.
А кого "забули"?

Сучасних єврогейських социків, наприклад. Штатський істеблішмент. Брєтанський. Це все - та сама порода.

M_M

Повідомлення M_M » 17 квітня 2019, 21:02

Vollmer писав: Сучасних єврогейських социків, наприклад. Штатський істеблішмент. Брєтанський. Це все - та сама порода.
Це зовсім інша модель. Якщо не діаметрально протилежна. Зі своїми вадами, ідеальних нема.

slit_ok

Повідомлення slit_ok » 18 квітня 2019, 05:35

Sintez писав:
Перехожий писав:
17 квітня 2019, 10:48
Здесь слово "должен" не в активе, а в пассиве. Закон - инструмент. Т.е. претензия к ней, что она не совершила гос. переворот? С, как показала практика, продажной (против нее) милицией или что там тогда было?
У неї був повний Майдан. Із величезними - тоді - ресурсами. Бандво прало зас..ні штани. Досить було СЛОВА. Але СЛОВА не прозвучало, натрмість пролунав поцілунок з Іудою...
був у неї Майдан
результат - переголосування (3-й тур) завдяки Майдану
Ющенко Президент, ригі поховалися
і що це дало?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 квітня 2019, 05:56

slit_ok писав:
Sintez писав: У неї був повний Майдан. Із величезними - тоді - ресурсами. Бандво прало зас..ні штани. Досить було СЛОВА. Але СЛОВА не прозвучало, натрмість пролунав поцілунок з Іудою...
був у неї Майдан
і що це дало?
Я маю на увазі Майдан восени 2005.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

slit_ok

Повідомлення slit_ok » 18 квітня 2019, 06:10

Sintez писав:
slit_ok писав: був у неї Майдан
і що це дало?
Я маю на увазі Майдан восени 2005.
я теж...

главспец

Повідомлення главспец » 18 квітня 2019, 09:56

slit_ok писав:
Sintez писав: У неї був повний Майдан. Із величезними - тоді - ресурсами. Бандво прало зас..ні штани. Досить було СЛОВА. Але СЛОВА не прозвучало, натрмість пролунав поцілунок з Іудою...
був у неї Майдан
і що це дало?
была выполнена договорённость(гонорар за предвыборный драйв), подкреплённая распиской.
Получила обещанную должность премьера, не? Ожидалось пять лет счастья, с возможной пролонгацией.

Відповісти