Верховна рада

Борода Коломойского

Re: Верховна рада

Повідомлення Борода Коломойского » 28 квітня 2019, 13:54

M_M писав:
Борода Коломойского писав: А о чем же по вашему мнению эта картинка? С какой целью вы ее запостили? Что хотели этим сказать?
Бо там не українець, а вовк в овечій шкірі. Чиновник. З кола БПП.
Потому, что задал такой вопрос?
Я понимаю эту картинку так, что мова не на часи. Пока народ живет бедно, вопросы языка трогать не стоит. Этим жирные чиновники в вышиванках только отвлекают народ.
Хотелось бы все таки услышать вашу версию. Что вы хотели сказать, запостив ее?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 28 квітня 2019, 16:29

Перехожий писав: Нет. Именно язык. Множество исследователей считают, что именно различие в языках и письменности позволило, например, Корее и Вьетнаму устоять от китайской экспансии, а Польше - против ордынско-русской. Тут особо резвые патриоты предлагают и украинскую славянскую письменность (кириллицу) изменить на латиницу.
Фігня. "Євреї" у різних країнах розмовляють (поколіннями!) мовами цих країн, їдять місцеву їжу, і тим не менше і самі ті країни є чужими для них, і народи є чужими, а батьківщиною - "земля обітувана".
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 28 квітня 2019, 16:33

Борода Коломойского писав: ...............................................................................................................................................................................................
Я понимаю эту картинку так, что мова не на часи. Пока народ живет бедно, вопросы языка трогать не стоит. Этим жирные чиновники в вышиванках только отвлекают народ.

Ага. І ще, поки народ живе бєдно, питання медицини, справедливих судів, розвитку шкільництва, культури, тощо - трогать нє стоіт. Бо нащо, це все тільки отвлєкаєт народ.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Борода Коломойского

Повідомлення Борода Коломойского » 28 квітня 2019, 17:43

Vollmer писав:
Борода Коломойского писав: ...............................................................................................................................................................................................

Ага. І ще, поки народ живе бєдно, питання медицини, справедливих судів, розвитку шкільництва, культури, тощо - трогать нє стоіт. Бо нащо, це все тільки отвлєкаєт народ.
Ну изложите вы свою трактовку этой картинки, раз автор поста не хочет :lol:
Я же не утверждаю, что то, что вы написали так и есть. Я всего лишь хочу сказать, что смысл картинки именно такой. А значит именно это и хотел сказать M_M

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 28 квітня 2019, 17:56

Борода Коломойского писав: ..........................................................................................................................................................
Я всего лишь хочу сказать, что смысл картинки именно такой. А значит именно это и хотел сказать M_M

Не думаю, що М_М сподобається таке довільне трактування його висловлювань. :lol: :lol: :lol:

Як вважаєте, наскільки природним, питомим, є "націоналізм" Вальцмана?
Це - наводящій вапроз. І все стане на місця.

M_M

Повідомлення M_M » 28 квітня 2019, 18:15

Vollmer писав:
Борода Коломойского писав: ..........................................................................................................................................................
Я всего лишь хочу сказать, что смысл картинки именно такой. А значит именно это и хотел сказать M_M

Не думаю, що М_М сподобається таке довільне трактування його висловлювань. :lol: :lol: :lol:
М_М остогидло спілкування з тролями багато років тому. Приписування співрозмовникові того, чого він не казав, а потім пхати вигадку де тільки можна, в очікуванні бурхливої реакції - прийом вже ковирнадцять років як застарів. Намагаюсь не годувати, але не завжди виходить.

Борода Коломойского

Повідомлення Борода Коломойского » 28 квітня 2019, 18:17

M_M писав:
Vollmer писав:
М_М остогидло спілкування з тролями багато років тому. Приписування співрозмовникові того, чого він не казав, а потім пхати вигадку де тільки можна, в очікуванні бурхливої реакції - прийом вже ковирнадцять років як застарів. Намагаюсь не годувати, але не завжди виходить.
Какую выдумку? Я прямо спросил человека о чем эта картинка. Что он хотел ею сказать. Ответа нет.
Я сказал как я ее понимаю. Ответа нет. Я пришел к выводу, что раз у него нет трактовки отличной от моей, значит моя правильная.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 28 квітня 2019, 18:24

Борода Коломойского писав: ..................................................................................................................................................................................................
Какую выдумку? Я прямо спросил человека о чем эта картинка. Что он хотел ею сказать. Ответа нет.
Я сказал как я ее понимаю. Ответа нет. Я пришел к выводу, что раз у него нет трактовки отличной от моей, значит моя правильная.

Ві вчєра отмєчалі шаббат?

M_M

Повідомлення M_M » 28 квітня 2019, 18:26

Sintez писав: а батьківщиною - "земля обітувана".
А чому на "землі обітуваній" живе менше половини євреїв світу? І чому інші не дуже поспішають повертатися до "батьківщини"? І чому, наприклад, в УПА були євреї? Бо вважали Україну частиною Ізраїлю?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 28 квітня 2019, 18:27

M_M писав:
А чому на "землі обітуваній" живе менше половини євреїв світу? І чому інші не дуже поспішають повертатися до "батьківщини"? І чому, наприклад, в УПА були євреї? Бо вважали Україну частиною Ізраїлю?

Бєзроднийє космополіти, сер !!!

M_M

Повідомлення M_M » 28 квітня 2019, 18:29

Vollmer писав: Бєзроднийє космополіти
Виключення з правила тільки підтверджують правило? :lol:

Борода Коломойского

Повідомлення Борода Коломойского » 28 квітня 2019, 18:32

Vollmer писав:

Як вважаєте, наскільки природним, питомим, є "націоналізм" Вальцмана?
Це - наводящій вапроз. І все стане на місця.
Что значит питомим? Это слово переводится как удельный. Удельный вес или удельная емкость. Я не понял значение этого слова в данном контексте.
Я много искал, но так и не нашел истоков мифа о Вальцмане. Насколько я понимаю, еврейство передается по женской линии, а это значит, что у еврея может быть абсолютно любая фамилия. Тогда кто такой Вальцман и как он касается Порошенко? Может быть это фамилия его матери или бабушки? Фамилия матери - Григорчук, бабушки - Руденко, прабабушки - Иваненко.
Взял здесь:
https://uk.rodovid.org/wk/%D0%97%D0%B0% ... %81:930864
Если у вас есть информация о Вальцмане, сбросьте пожалуйста ссылочку. Буду очень благодарен.
Отвечая на ваш вопрос, я не знаю насколько естественным является его национализм и в чем он заключается. Чуть больше конкретики.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 28 квітня 2019, 18:43

M_M писав:
Vollmer писав: Бєзроднийє космополіти
Виключення з правила тільки підтверджують правило? :lol:
Я, колись, вживу бачив шахтаря.

M_M

Повідомлення M_M » 28 квітня 2019, 18:47

Vollmer писав:
Олєг Кієвскій, нє?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 28 квітня 2019, 19:02

Борода Коломойского писав: ..........................................................................................................................................................................................
Что значит питомим? Это слово переводится как удельный. Удельный вес или удельная емкость. Я не понял значение этого слова в данном контексте.
Я много искал, но так и не нашел истоков мифа о Вальцмане. Насколько я понимаю, еврейство передается по женской линии, а это значит, что у еврея может быть абсолютно любая фамилия. Тогда кто такой Вальцман и как он касается Порошенко? Может быть это фамилия его матери или бабушки? Фамилия матери - Григорчук, бабушки - Руденко, прабабушки - Иваненко.
Взял здесь:
Если у вас есть информация о Вальцмане, сбросьте пожалуйста ссылочку. Буду очень благодарен.
Отвечая на ваш вопрос, я не знаю насколько естественным является его национализм и в чем он заключается. Чуть больше конкретики.

Ви, очевидно, використовуєте, якісь, кацапські словники. :lol: :lol: :lol:
Питомий, в даному разі, - "свойствєнний єстєствєнним образом", приблизно.

Мені все одно, з якої причини він - Вальцман. Мені цілком досить, що це є так. Разом із бабушками. Мені, навіть, не цікаво, скільки було грошей заплачено за зміну прізвища.

Його жидівський націоналізм виглядає природно, має багато яскравих проявів. Його "український націоналізм" є цілком позичений у цинічних бендер, тимчасовим, як українська окупація, і легко знімається, як чобіт українського окупанта.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 28 квітня 2019, 19:08

M_M писав:
Vollmer писав:
Олєг Кієвскій, нє?

Не знаю, хто це. Я лежав у хірургії, там після апендициту був і той шахтар. Прийшла його сестра, провідати, після чого стався шкандаль. З'ясувалося, що в них хворіє батько, і сестра не хоче давати грошей на лікування, а тисне на брата, щоби він дав. А він кричав, що "Да, я єврєй! Но я - чєстний чєловєк! Вот моі рукі, вот моя работа! А ета жідовка нє хочєт отца лєчіть! Єй отца нє жалко, єй дєнєг жалко !!!".

M_M

Повідомлення M_M » 28 квітня 2019, 19:28

У "мирний совдєповський" час доводилось читати газету "Новості Біробіджана" чи щось таке... Цікаве чтиво було )) А Олєг Кієвскій - шахтар, був колись доволі активний дописувач на ШДД, ще коли там галамаги не було.

Здається, ми тут відхилились від теми топіку

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 29 квітня 2019, 04:50

M_M писав:
Не поспішають - бо там нецікаво. Й незручно. Занадто жарко. І потім, як же там жити - там же одні євреї©! Остання фраза, до речі - цитата одного з них, котрий емігрував було, але повернувся.

Головне - хазяям проекту реально не потрібна "єврейська держава", військо біороботів має бути саме РОЗСІЯНЕ між гоями по світу. Тому там влаштовують напримєр теракти, ракетні обстріли й так далі, щоб євреям в Ізраїль не дуже хотілося.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 29 квітня 2019, 05:00

Борода Коломойского писав:

......
Взял здесь:
Ооо, кажись каритна по бороді проясняєцця...

Конкретика єсть... Це вся поведінка Вальцмана і РУЇНА, котру він залишає після свого керування. При тому, що його особисті статки "піднялися" надзвичайно круто. Для того, хто напримєр чттав Шевченка, все достатньо ясно.
... А може й Гройсман зовсім не того... Нє? Я вже зовсім не здивуюся.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 29 квітня 2019, 05:15

Здається, ми тут відхилились від теми топіку
Чому ж? Тема - "верховна рада". А їх же ж там...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти