новая редакция закона о жилищно-коммунальных услугах

rad

Re: новая редакция закона о жилищно-коммунальных услугах

Повідомлення rad » 02 травня 2019, 15:44

vkhavr2 писав: Якщо тобі подобається спонсорувати ахмєтку і Ко, то те твоя справа. У мене нема такого бажання.
калаш як тимчасовий захід годиться...
я нашим "перевіряльникам" час від часу погрожую пляшками з бензином, є декалька каністр старого
знахабніли, за 50 квт боргу погрожують відрізати проводи від стовпу, повторне підключення 1000 грн
але силові методи не вихід, у нас сформувалася ініціативна група, все вирішуємо законними методами, без президентів,
і не платити - теж не вихід
нєдолго мучаться старушкам...

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 травня 2019, 17:17

В 2016 году государство уже сбросило с себя эту проблему, по скромным оценкам – стоимостью более 1 триллиона гривен, на самих жильцов, торжественно объявив их «эффективным собственником». Никакой государственной программы нет. Более того, у государства нет даже единого реестра многоквартирных домов.
Давайте почнемо з того, що ніякого "государства" вже давно нема, окрім як в уяві ідіотів.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 травня 2019, 17:19

На потенциально конкурентном рынке жилищных услуг не создано никаких условий для конкуренции.
Іще раз повторюю для ідіотів: ніякої "вільної конкуренції" в природі не існує, знову ж таки окрім як в уяві визезгаданих ідіотів.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 травня 2019, 17:22

rad писав: исходя из этой логики, то если ахметов наварил лярды на схемах, то мне вообще в западло платить за комуналку,
щариковщина какая-то...
Плати-плати. Маладєц.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 травня 2019, 17:39

Колапс комуналки - лише епізод колапсу системи, заснованої ідіотами на ідіоцьких засадах. Просто решта колапсів ідіотам начебто пофігу (принаймні їм хочецця у це вірити), а тут - явно, нахабно, невідворотно. І ідіотів починає рвати навпіл - якось невдрбно драти горло, що немає ніякого "стаціонарного бандита", й у той же час стогнати, що бандит грабує все більше й більше.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 02 травня 2019, 17:48

Sintez писав:
На потенциально конкурентном рынке жилищных услуг не создано никаких условий для конкуренции.
Іще раз повторюю для ідіотів: ніякої "вільної конкуренції" в природі не існує, знову ж таки окрім як в уяві визезгаданих ідіотів.

І я повторюю для особливо впертих ідіотів: бога(богів) нема, як і "вложеньіх" інформаційних структур. Теж для "визезгаданих ідіотів"!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 травня 2019, 18:39

vkhavr2 писав:
Sintez писав: Іще раз повторюю для ідіотів: ніякої "вільної конкуренції" в природі не існує, знову ж таки окрім як в уяві визезгаданих ідіотів.

І я повторюю для особливо впертих ідіотів: бога(богів) нема, як і "вложеньіх" інформаційних структур. Теж для "визезгаданих ідіотів"!
Якщо тобі здалося, що я звертаюся до тебе, то це лише здалося. Я тобі про це вже писав. Склероз? То нагадаю.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 02 травня 2019, 19:03

Sintez писав:
vkhavr2 писав:
Якщо тобі здалося, що я звертаюся до тебе, то це лише здалося. Я тобі про це вже писав. Склероз? То нагадаю.

Якщо пишеш тута - то для всіх. Інакше - пиши особисто для адептів. Щоб люди не бачили хєрні.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 травня 2019, 19:11

Відвянь.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти