вот был бы прикол! Набежали бы городские сумасшедшие, устроили бы ассамблею...
Получился бы «правильный курс» в светлое будущее...
M_M писав: ↑14 травня 2019, 00:20Люди поділяються за різними ознаками. Ліві/праві - майновий стан, до націоналістичного руху має відношення тільки тому, що часто майновий стан однієї нації покращується за рахунок іншої. Тому націоналістичний рух має мету покращення життя своєї нації, послідовно обмежуючи експлуатацію усілякими "мишебраттями".
91й рік - тільки початок. 70+років совка всеж таки викорінювати доводиться. Миттєво все змінити ще нікому не вдавалось.

Хибна спроба. Бо не є світ чорно-білим. Навіть націоналізм самі націоналісти бачать по-різному. Про що мова? Про українську кров (ДНК)? Про мову? Про територію? Про культурні традиції? Все це змінювалось з часом та не є константою.
Це дискусійне питання. Бо теза народилась на основі розуміння імперської поведінки більшості з тих кацапів, з якими доводиться мати справу. А найчастіше доводиться мати справу з московитами. А в них імперська поведінка не тільки по відношенню до мешканців інших країн, але й до своїх співвітчизників, що мешкають поза межами нєрєзіновой.
Ха! Так "ідеї" й "нації" - зовсім, геть різні речі! І немає ніякої "української ДНК", як немає і німецької або жидівської... А от ідеї єсть! Єсть ідея "надлюдини", котра підвела під цугундер німців, котрих вів цап-провокатор Гітлер. Єсть ідея "б-гообраного народу", виписана у "священій книзі", котру реально нерідко страшно читати... І "б-гообраних" регулярно мутузять невдячні "недолюди"... Недарма отой члєн найперше прискакав сюди винюхувати як справи із "антисемітизмом"... І в таку ж дурну сатанинську дудку дують й українські націоналісти... Хто здуру, а хто - чудово знає, що робить, як та ж комуністка Фаріон... Уже ж ясно все як божий день тим, хто має власну голову на плечах.Хибна спроба. Бо не є світ чорно-білим. Навіть націоналізм самі націоналісти бачать по-різному. Про що мова? Про українську кров (ДНК)? Про мову? Про територію? Про культурні традиції? Все це змінювалось з часом та не є константою.
Якщо, наприклад, людина частково підтримує націоналістичні ідеї - вона націоналіст, чи ні? А якщо людина - кацап, але на смерть б'ється пліч-опліч зі своїми товаришами українцями?
І усі ці нюанси... одним питанням...
Скоріше Ви самого себе цим питанням підсікаєте. Хоча, можливо, у Вас після відмови співрозмовника спілкуватись на провокаційну тему підвищуєтьмя самооцінка, ні?
У раніше запропонованій версії нема потреби встановлювати чи Вася Пупкін насправді Васо Пупкінідзе, Василь Пупко або Шауль Пупер. Має значення тільки те, що людина робить, які ідеї підтримує, за що може віддати все, навіть життя.

А як із Вальцманами/Гройсманами чи Коломойськими? Паразит - не "національність", а спосіб існування й живлення. Кругом. Так, позбавилися паразитів московських і замінили їх на місцевих а також сліпого Ротшільда. Полегшало?Це дискусійне питання. Бо теза народилась на основі розуміння імперської поведінки більшості з тих кацапів, з якими доводиться мати справу. А найчастіше доводиться мати справу з московитами. А в них імперська поведінка не тільки по відношенню до мешканців інших країн, але й до своїх співвітчизників, що мешкають поза межами нєрєзіновой.
Тому теза насправді звучить "подалі від москви". Теза вільної людини, що хоче мати якнайменше стосунків з рабовласниками та їх нащадками.

Відмова якщо й відбуваєцця, то тому що крити нічим, бо я кажу правду. А смооцінка моя... Вона підвищення не потребує, вистачить мені.Хоча, можливо, у Вас після відмови співрозмовника спілкуватись на провокаційну тему підвищуєтьмя самооцінка, ні?

Вони навіть пишуться по-різному.
Голослівне звинувачення. Ібо не один раз те, що я писав практично бездоказово, інтуїтивно, підтверджувалося практикою. Напримєр, що націоналізм по суті своїй є дурілкою/пасткою. Свого часу оргібав я за таку точку зору...

Я десь таке писав?

Саме так, і "нацизм" і "націоналізм" базуюцця на "ЛИПОВОМУ" "терміні" "нація/національність". Якщо Ви відстоюєте цю ідею, то не дивуйтеся, якщо невзначай опинитеся десь поруч прихильників Алоізієвича.M_M писав: ↑Вони навіть пишуться по-різному.![]()
Самі ж далі пишете, що нацизм є ідеєю, а він базується на терміні "нація".
На цьому ж терміні базується і націоналізм. І є цілий спектр тлумачень цих схожих термінів, від "це одне й те саме" до "діаметрально протилежні."
Одні вважають себе українцями, тому що предки українці до дванадцятого коліна, інші - тому що просто розмовляють українською. Дехто - тому що має український паспорт... є й інші варіанти. І хто з них справжній
українець?
Щодо ДНК - дійсно нема фіксованого визначення, але дуже добре відслідковується належність до тих чи інших груп населення, є типові ознаки, що властиві тій чи іншій національності. Їх можна взяти за істину в останній інстанціі, так само як і будь - який інший критерій. Є навіть прихильники використання ДНК для визначення належності до голубої крові.
Надалі я б дуже рекомендував кожного разу, коли пишете слово "правда", згадувати питання "а судді хто?".
Ми майже всі маємо походження з совка, де це слово спаплюжено однойменною газетою. А найгучніше "це правда" волає брехун. Нічого особистого.

Може і Ліга Націй та ООН теж "липові"? У комплекті йдуть ще декілька "липових термінів" як то "ксенофобія", "етнос", а також дуже популярні у Ваших повідомленнях "українці", "жиди", "турки" ... і що вони означають у Вашому розумінні?