Повідомлення
Vollmer » 20 травня 2019, 17:01
Я бачу, панове ні в що не ставлять правильний хід процесу.
Будучи експериментатором - аматором, можу засвідчити, що, незалежно від поточних результатів, саме точно витримані умови експерименту дозволяють просуватися вперед, коригувати теорію, і, зрештою, досягти цілі.
Тоді, як, сам по собі, приємний, цікавий результат, отриманий за незрозумілих умов - неможливо повторити, і неможливо використати.
На цих виборах ми капітально відкоригували курс, правила, традиції, корупційну, кумівську, агентурну тяглість, продемонстрували ефективність ходіння на вибори, що разом обнулило кількарічні спроби накидування народу синдрому вивченої безпорадності. І це так, не вдаючись у деталі.
У наших кацапських сусідів нічого подібного нема, і не буде ще довго, якщо не взагалі.
Зроблено все було в умовах сильної олігархічної протидії, тотального домінування олігархічної пропаганди, терору проти політичних противників влади і громадських активістів. Комусь ця боротьба коштувала автомобіля, здоров'я, життя. І справляти дешеві хіханьки, з приводу того, що, начебто, "28 років нічого не получілося" - м'яко кажучи, недоречно.
Участь в голосуванні - є формою колаборації