Что делать с порохоботами при выявлении их на форуме

Что делать с порохоботами при выявлении их на форуме

Опитування закінчилось 26 травня 2019, 21:26

1.В бан навсегда
4
36%
2.в 6 палату
7
64%

Всього голосів: 11

Erika

Re: Что делать с порохоботами при выявлении их на форуме

Повідомлення Erika » 25 травня 2019, 19:09

Sintez писав:
Erika писав: Чому?
Хіба кожна людина формує свій світогляд і своє світосприйняття лише під дією технологій? :)
Неправда - що особисте несприйняття не має стосунку до технологій.
Навіть в тому випадку, коли це особисте несприйняття виникло ще задовго до ідеї, що визріла в голові Зеленського йти в президенти?
Чи не забагато впливу Ви надаєте технологіям? :)

Erika

Повідомлення Erika » 25 травня 2019, 19:22

Тамила писав: звичайно з допомогою
толкових порядних українців, яким остогидло мародерське кодло,
Толкових обіцялося через конкурси шукати. Поки що цього не видно.
А скривити мордочку, стати осторонь і критикувати кожен пук нової влади,
то позиція негідна для поважаючої себе людини.
Кожну владу і в кожній країні завжди критикують. Навіть в найуспішніших країнах соціум вкрай незадоволений владою.
Гадаю, що пан президент розумів, що його перші кроки будуть роздивлятися під мікроскопом і він має бути до того готовим.
зараз це президент всіх українців - і тих, хто за нього голосував, і тих, хто не голосував.
Тому кривити чи не кривити мордочку - то конституційне право кожного громадянина.
:)

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 25 травня 2019, 19:28

Erika писав: Толкових обіцялося через конкурси шукати. Поки що цього не видно
Думаю имеются ввиду именно специалисты. Все назначенные это скорее смотрящие и медиа, те кто не столько работает сколько надзирает, контролирует и трезвонит.

Erika

Повідомлення Erika » 25 травня 2019, 19:30

Тамила писав:
Erika писав: "Где русский язик - там и россия" (с)
Дурниці. За цією логікою - де англійська мова там Англія?
Тому Лізавєта повинна стріляти в трампинят,
гребучи собі кілька штатів? :lol:
Так це ж не мій вислів. Це сказала пані Путіна, коли ще у главстерха у шані була. :lol:
Вона лише озвучила загальну парадигму політики кремля щодо сусідніх країн.
він спілкувався СВОЄЮ РІДНОЮ МОВОЮ,
якої навчився ще малесеньким, все життя проживаючи в своїх рідній Україні.
Пам"ятається, що навіть янукович не дозволяв собі на публічних заходах говорити російською. Це при тому, що тоді ще не було війни.
Хоча він теж начебто на своєму Донбасі "навчився ще малесеньким" російській.

Erika

Повідомлення Erika » 25 травня 2019, 19:32

Pestilence писав:
Erika писав: Толкових обіцялося через конкурси шукати. Поки що цього не видно
Думаю имеются ввиду именно специалисты. Все назначенные это скорее смотрящие и медиа, те кто не столько работает сколько надзирает, контролирует и трезвонит.
Якщо "смотрящіє и контролирующие" самі безтолкові, то ніякого толку з толкових, відібраних по конкурсу, не буде. :)

Babasha
Штучний інтелект

Повідомлення Babasha » 25 травня 2019, 19:37

Sintez писав: Борода відправлена на тиждень у бан, як очевидний шумогенератор.

viewtopic.php?p=80887#p80887

Далі подивимося.
Это занадто... это черезчур от души... достаточно было бы и посуточно :)
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 25 травня 2019, 19:41

Erika писав: самі безтолкові
Откуда вам знать? Вы их IQ измеряли? Откуда вам знать кто из них толковый а кто бестолковый? Повторюсь, вы выражаете совершенно субъективное мнение, которое кстати выглядит весьма предвзято...какой-то пунктик не дает вам оценить ситуацию адекватно.
Давайте вспомним какое образование было у Валенсы, кто поднимал Чехию, когда они уволили ВСЮ номенклатуру тех лет и взяли совершенно неопытных людей. Вспомните Исландию, это было совсем не так давно - там тоже люди без опыта (комик кстати) вывели из кризиса. Не боги горшки обжигают. Надо смотреть не по назначениям, а по результатам работы, и тогда критиковать. 5 дней это ниачем. Не хочу никого обидеть, но существует поговорка, не я придумал: дураку половину работы не показывают.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 травня 2019, 21:50

Erika писав:
Pestilence писав: Думаю имеются ввиду именно специалисты. Все назначенные это скорее смотрящие и медиа, те кто не столько работает сколько надзирает, контролирует и трезвонит.
Якщо "смотрящіє и контролирующие" самі безтолкові, то ніякого толку з толкових, відібраних по конкурсу, не буде. :)
Я трошки знаю, як нині поводяцця "конкурси". Марно ви так на них молитеся.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 травня 2019, 21:54

Babasha писав:
Sintez писав: Борода відправлена на тиждень у бан, як очевидний шумогенератор.

viewtopic.php?p=80887#p80887

Далі подивимося.
Это занадто... это черезчур от души... достаточно было бы и посуточно :)
Сутки він щойно відбув.

Сутки чи шість годин годяцця щоб дати прохолонути людині, що в пилу дискусії трохи забулася, й "понесло". Тут же випадок зрозумілий - на роботі чєловєк.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Erika

Повідомлення Erika » 26 травня 2019, 11:59

Sintez писав:
Erika писав: Якщо "смотрящіє и контролирующие" самі безтолкові, то ніякого толку з толкових, відібраних по конкурсу, не буде. :)
Я трошки знаю, як нині поводяцця "конкурси". Марно ви так на них молитеся.
Я молюся? :lol:
Я теж в курсі, чим закінчувалися конкурси на посади.
Але ж то я процитувала нового президента.
Він обіцяв конкурси, аби виявити справжніх професіоналів.
І якось мабуть саме собою малось на увазі не практикувати методи попередників. Ні? ;)

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 26 травня 2019, 12:09

шо молол "старый" припиздент поросят шось аж никак не волновало ПЯТЬ лет. зато сказанное "новым" они доводят до абсурда и делают вид шо это типа скрижалей от Яхве. :patient:

Erika

Повідомлення Erika » 26 травня 2019, 12:15

Pestilence писав: Давайте вспомним какое образование было у Валенсы, кто поднимал Чехию, когда они уволили ВСЮ номенклатуру тех лет и взяли совершенно неопытных людей. Вспомните Исландию, это было совсем не так давно - там тоже люди без опыта (комик кстати) вывели из кризиса. Не боги горшки обжигают. Надо смотреть не по назначениям, а по результатам работы, и тогда критиковать. 5 дней это ниачем. Не хочу никого обидеть, но существует поговорка, не я придумал: дураку половину работы не показывают.
А до чого тут освіта Валенси або Гавела?
У самого Зеленського освіта теж не за фахом.
Але Валенса не призначав на важливі посади своїх соратників - робочих з гданьської верфі.
а Гавел не призначав на важливі посади своїх колег - літераторів та акторів.
Подивіться, хто саме запрошувався на керівні посади Валенсою або Гавелом.
А зараз у нас в списку призначень лише 2 людини не з кварталу95.
І то один під питанням.
Привітати можна лише призначення Пристайка.

Щодо коміка-ісландця - то у нас не той випадок.
І Україна - не Рейк"явік, де зосереджена 2\3 населення Ісландії.
Бути мером міста і президентом воюючої країни - це щось таке, що не перетинається. :)

Тому не бачу паралелей між Валенсою, Гавелом і мером Рейк"явіка з Зеленським.
Тим більше, що Валенса і Гавел до свого президенства були багаторічними політиками-дисидентами, а не шоуменами. ;)

Erika

Повідомлення Erika » 26 травня 2019, 12:18

asmodey писав: шо молол "старый" припиздент поросят шось аж никак не волновало ПЯТЬ лет. зато сказанное "новым" они доводят до абсурда и делают вид шо это типа скрижалей от Яхве. :patient:
А до чого тут старий президент? Та епоха пішла і більше не вернеться. Сподіваюсь.

Але це не значить, що новий має повторювати побрехеньки попереднього.
Тим більше, що він прийшов до влади на лозунгах ОНОВЛЕННЯ всіх і всього. ;)

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 26 травня 2019, 12:44

Erika писав: А до чого тут освіта Валенси або Гавела?
Не вижу дальнейшего смысла в дискуссии. Вы игнорируете посылы: не важно сейчас кого назначил президент, если эти люди не замешаны в коррупции. Вот когда они не покажут результат, или покажут неправильный, вот тогда и критиковать надо. А сейчас это скорее похоже на выбивание табуретки из под человека, который вероятно пытается вам вкрутить новую лампочку, и делает это теми инструментами и способами, которые имеет. Кого вы хотите видеть в администрации президента? Старых профессионалов? Или хотите чтобы он взял людей которым не доверяет? Мало того что они ему незнакомы, так еще и их профессионализм с улицы, устойчивость к коррупции под таким же вопросом. Я бы на его месте просто послал таких доброжелателей. "Новые лица" у нас постоянно приходят, возьмите того же Мосийчука и т.д., а потом выясняется что пробы негде ставить. У президента должна быть команда, которой он доверяет.

Erika

Повідомлення Erika » 26 травня 2019, 12:59

Pestilence писав: Не вижу дальнейшего смысла в дискуссии. Вы игнорируете посылы: не важно сейчас кого назначил президент, если эти люди не замешаны в коррупции.
Я Вас до дискусії не примушую. Це особиста справ кожного - реагувати або ні.

Щодо "игнорируете посылы", то якийсь дурень теж може бути не замішаний в корупції. Але це не значить, що зробить якісно доручену справу. :)
Вот когда они не покажут результат, или покажут неправильный, вот тогда и критиковать надо.
Тоді точно буде не пізно критикувати? :lol:
А сейчас это скорее похоже на выбивание табуретки из под человека, который вероятно пытается вам вкрутить новую лампочку, и делает это теми инструментами и способами, которые имеет. Кого вы хотите видеть в администрации президента?
Я б хотіла людину, у якої не було б конфлікту з законом і яка б не працювала довгий час помічником Портнова. Для мене цього було б достатньо.
"Новые лица" у нас постоянно приходят, возьмите того же Мосийчука и т.д., а потом выясняется что пробы негде ставить. У президента должна быть команда, которой он доверяет.
А істерична особа Мосійчук тут до чого?
Я б хотіла бачити в управлінні країною молодь з гарною західною освітою, що будуть просто технічно і професійно впроваджувати реформи.
І на мій власний погляд - це не можуть бути люди, дотичні до шоу-бізнесу.
Бо в них зовсім інша ментальність. :)

Чуболхан

Повідомлення Чуболхан » 26 травня 2019, 13:18

asmodey писав: А тепер пишу для усіх! Відповідаючи на висери цього бото-стада, єдиною метою якого перебування на форумі стало виливанням бруду на Зе, а ми даємо їм їжу, заохочуємо. Тому прошу НЕ СПІЛКУВАТИСЬЯ з бото-стадом, ставлю в ігнор падлюк.
та ні, ось вище Вєрунчік пише:
"А тепер пишу для усіх! Відповідаючи на висери цього бото-стада, єдиною метою якого перебування на форумі стало виливанням бруду на Зе, а ми даємо їм їжу, заохочуємо. Тому прошу НЕ СПІЛКУВАТИСЬЯ з бото-стадом, ставлю в ігнор падлюк."

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 26 травня 2019, 13:24

Чуболхан писав:
asmodey писав: А тепер пишу для усіх! Відповідаючи на висери цього бото-стада, єдиною метою якого перебування на форумі стало виливанням бруду на Зе, а ми даємо їм їжу, заохочуємо. Тому прошу НЕ СПІЛКУВАТИСЬЯ з бото-стадом, ставлю в ігнор падлюк.
та ні, ось вище Вєрунчік пише:
"А тепер пишу для усіх! Відповідаючи на висери цього бото-стада, єдиною метою якого перебування на форумі стало виливанням бруду на Зе, а ми даємо їм їжу, заохочуємо. Тому прошу НЕ СПІЛКУВАТИСЬЯ з бото-стадом, ставлю в ігнор падлюк."
а шо, есть мнение, шо поросята - НЕ падлюки? так я его тоже не разделяю. Скоты есть скоты. :lol:

Чуболхан

Повідомлення Чуболхан » 26 травня 2019, 13:26

asmodey писав:
Чуболхан писав: та ні, ось вище Вєрунчік пише:
а шо, есть мнение, шо поросята - НЕ падлюки? так я его тоже не разделяю. Скоты есть скоты. :lol:
у кожного своє мнєніє, а там не про поросят, а про тих, хто виливає бруд на Зе, бото-стадо(?) :drag:

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 26 травня 2019, 13:27

Erika писав: Я б хотіла людину, у якої не було б конфлікту з законом і яка б не працювала довгий час помічником Портнова. Для мене цього було б достатньо.
А портнов уже занял вакансию вселенского зла? раньше это место отводилось Юле. ты ба какие эволюции у "Не" поросят.
портнов всего лишь юрист, а не кукловод. шось пять лет вы только сопели при президенте - министре януковича. какая избирательность. объективность аж прэ. :patient:

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 26 травня 2019, 13:29

Чуболхан писав:
asmodey писав: а шо, есть мнение, шо поросята - НЕ падлюки? так я его тоже не разделяю. Скоты есть скоты. :lol:
у кожного своє мнєніє, а там не про поросят, а про тих, хто виливає бруд на Зе, бото-стадо(?) :drag:
ну тут вот такое мнение - поросята - боты и скоты. смирись или найди место, где поросята - дартаньяны. например в каструле. там они борцы за крайину. :lol:

Відповісти