Що за дитячий катастрофізм ???
Прийде мама, і наведе порядок.

Не катастрофізм, а припущеня.
Не катастрофізм, а припущеня.
Цікава думка.Vollmer писав: ↑
По закінченні війни, і Штати, і совьєти - всі, практично, змушені були робити ракети, літаки, підводні човни, автомати, т.д. - за зразками і кресленнями з ІІІ Рейху. Можливо, що вони не дуже-то цього і хотіли, але жорстка необхідність не залишала їм варіантів. Бо свого, на такому рівні, - не було і близько, треба було - на вчора, і Штати знали, що доганяють совьєти, а совьєти знали, що доганяють Штати. І в результаті, всі вони робили "Фау - 2", як зайчики.
У нас - схожа ситуація. Питання - як скоро зберуться докупи частинки пазла. Або, інакше - чи хотять частинки пазла благополучно вижити.
Тыкаю.Борода Коломойского писав: ↑Так я же и прошу, чтобы вы ткнули меня лицом в нарушения!![]()
Вас же не забанили, надеюсь!
Я предлагаю?! Де?Борода Коломойского писав: ↑ Ну, вы же не Колиивщину предлагаете, а президента Зеленского!
пацан всерьез решил, шо он тут кого-то троллит.
Пане Бородо , під Луценка згвалтували Конституцію. Тобто, за старою редакцією він не міг займати цю посаду, бо не мав кількох якостей. Порошенко протягнув зміни і Луценка призначили. І не вмикайте лоха, ви ж прекрасно мене зрозуміли.Борода Коломойского писав: ↑Напишите пожалуйста какой закон или статья Конституции при этом были нарушены Порошенком!
Я вам написал все - вы мне погуглите. Погуглил. Нарушений Конституции и законов Украины не нашел.