-
Фрося
Повідомлення
Фрося » 07 червня 2019, 21:35
ДЯКУЮ лично Петру Порошенко, а так же Бороду Коломойского,Чуболхану и прочих анальщиков Порошенко.

Фрося
-
Pestilence
- Чефхелфер
Повідомлення
Pestilence » 07 червня 2019, 21:41
Базарный вариант? Думаю без тебя разберуцца, и гораздо интеллигентнее.
Зашквар это только в тупых поросячих мозгах, из мухи слона лепите, а выходит говно.
Pestilence
-
Telecaster
Повідомлення
Telecaster » 07 червня 2019, 21:43
Фрося писав: ↑
ДЯКУЮ лично Петру Порошенко, а так же Бороду Коломойского,Чуболхану и прочих анальщиков Порошенко.
тихо селяни земля вже не ваша...
думайте.... хто такі еліти якими судинами сосудами вони повязані
і чого так багато підарасів і ебанатів з клоунами - у всіх сенсах - на вершині.... хоча ні не на вершині а... на авансцені лише....
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
Telecaster
-
Telecaster
Повідомлення
Telecaster » 07 червня 2019, 21:51
роботи!
ви шо реально думаєте от
стояв зеленський на сцені і тут його ідея накрила - а чи не піти мені в президенти
йопт!
або
стояв хрипів зі сцени гном лисий про вино і інше дерьмо - і тут його накрило - а не створити мені партію ГАВ?
=================

Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
Telecaster
-
главспец
Повідомлення
главспец » 08 червня 2019, 09:59
Telecaster писав: ↑
роботи!
ви шо реально думаєте от
стояв зеленський на сцені і тут його ідея накрила - а чи не піти мені в президенти
йопт!
або
стояв хрипів зі сцени гном лисий про вино і інше дерьмо - і тут його накрило - а не створити мені партію ГАВ?
=================
точно! Ето им из матрицы пришло... Накрыло-нахлобучило.
А вот носили бы шапочки из фольги, ничего бы им и не было!
главспец
-
Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Повідомлення
Віра » 08 червня 2019, 11:06
Щодо одностороннього припинення вогню Зе вчора прояснив, що ця пропозиція стосується будь-якої сторони. Шкода, що на цьому він одразу не зробив акцент. Нічого, скоро навчиться більш чітко висловлювати свої думки, життя змусить.
Віра
-
Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Повідомлення
Віра » 08 червня 2019, 11:08
Неля змінилася, роздобріла, життя покращилось.
Віра
-
Борода Коломойского
Повідомлення
Борода Коломойского » 08 червня 2019, 13:07
Pestilence писав: ↑
Зашквар это только в тупых поросячих мозгах, из мухи слона лепите, а выходит говно.
По-моему это вы все время что-то лепите. Вам не нужны доказательства, логика и пруфы. Вы просто верующие, которые верят в то, что хотят верить, не смотря ни на что!
Так удобно. И мозг напрягать не нужно. Здесь верю, здесь не верю, кто не согласен, тот враг с поросячими мозгами и запоребрик.
Судя по вашему русскому языку, живете вы где-то на востоке, может быть в центре. Это я к чему. Такой подход может вам очень больно врезать по вашей вере.
Борода Коломойского
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 08 червня 2019, 15:44
Борода Коломойского писав: ↑
Pestilence писав: ↑
По-моему это вы все время что-то лепите. Вам не нужны доказательства, логика и пруфы. Вы просто верующие, которые верят в то, что хотят верить, не смотря ни на что!
Так удобно. И мозг напрягать не нужно. Здесь верю, здесь не верю, кто не согласен, тот враг с поросячими мозгами и запоребрик.
Судя по вашему русскому языку, живете вы где-то на востоке, может быть в центре. Это я к чему. Такой подход может вам очень больно врезать по вашей вере.
Саме так. А особливо нам не потрібні нахабні порохоботи.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
Vollmer
- Шпрехшталмейстер
Повідомлення
Vollmer » 08 червня 2019, 15:47
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Vollmer
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 08 червня 2019, 15:54
До речі, мені чомусь здаєцця що більшість порохоботів по життю - "гуманітарії". Технарі звикли мислити й мовити "об'єктно", їхні думки й слова формуюцця навколо чогось реального. А от писанина/балаканина порохоботів - порожня, як промова директора школи на "першому дзвінку", якщо "обтрусити" словесну мішуру й шолуху, не залишицця рівним рахунком нічого.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
Pestilence
- Чефхелфер
Повідомлення
Pestilence » 08 червня 2019, 17:34
Борода Коломойского писав: ↑
Не лезь в мою жизнь, ты и понятия не имеешь кто я и откуда, и что по мне врезало, а что не может врезать в принципе. А за пруфами и доказательствами иди нахер, или в Гугл...хотя тебе Яндекс ближе. Доказательств для тебя у меня вообще никаких нет и не будет. Кто ты такой чтобы чего-то у меня просить, и даже требовать? Доказывать демагогам или дуракам - просто терять время. Есть ответы на все твои вопросы, вот их и примеряй: кацапов, порошенко, подкацапников, взяточников, олигархию - нахер. Во что бы они не рядились и чем бы не прикрывались.
Pestilence