"Батьківщина" і Ко

Sintez
Єретик

Re: "Батьківщина" і Ко

Повідомлення Sintez » 02 липня 2019, 03:47

Clone писав:
Sintez писав: Ти цього не хочеш знати.

Тебе КОБ не впєтчатліл

Істина - не те, що ти можеш довести, а те, від чого ти не можеш ухилитися.
Коб слабовато.

Это как ноты, а дальше сам себе Моцарт.
А хочешь, Сольери...
А внешне и то и это творческие люди...

И ноты знают...
Слабувато ти з ним знайомився.

КОБ все пояснює. Дає можливість все передбачити. І виправити. Але неможливо нікого примусити. І не потрібно, єссно. Можна підвести коня до джерела, але неможливо примусити пити©. А поки що - толпами управляють, і гонять їх куди хочуть. Хто вміє.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 липня 2019, 03:52

Хоча, можна сказати, що й ноти. У певному розумінні.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

stan700

Повідомлення stan700 » 02 липня 2019, 10:13

ingvar писав: сделать все, чтобы "Европейская Солидарность" не прошла в новую ВР
ой . там і без них довбойобів буде греблю гати.
це ж не головне. головне Ю на канцлера

stan700

Повідомлення stan700 » 02 липня 2019, 10:14

Sintez писав: КОБ все пояснює. Дає можливість все передбачити. вміє.
імбецілізм
Ніцше

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 липня 2019, 10:42

stan700 писав:
Sintez писав: КОБ все пояснює. Дає можливість все передбачити. вміє.
імбецілізм
Ніцше
Ніцше імбецил? Я давно здогадувався, шо щось із ним не так.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

stan700

Повідомлення stan700 » 02 липня 2019, 11:09

це підпис

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 02 липня 2019, 20:51

Sintez писав:
Clone писав:

Коб слабовато.

Это как ноты, а дальше сам себе Моцарт.
А хочешь, Сольери...
А внешне и то и это творческие люди...

И ноты знают...
Слабувато ти з ним знайомився.

КОБ все пояснює. Дає можливість все передбачити. І виправити. Але неможливо нікого примусити. І не потрібно, єссно. Можна підвести коня до джерела, але неможливо примусити пити©. А поки що - толпами управляють, і гонять їх куди хочуть. Хто вміє.
Это он тебе всё пояснил, и я не хочу сказать, что зёрна легли неправильно...
А как по мне, то не то.
Хочь кол на голове теши, не то...
Тут я уже перехожу за грань между пояснением своей позиции и насмешкой...
Больше не буду.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 липня 2019, 21:30

Clone писав:
Sintez писав: Слабувато ти з ним знайомився.

Это он тебе всё пояснил, и я не хочу сказать, что зёрна легли неправильно...
А как по мне, то не то.
Хочь кол на голове теши, не то...
Тут я уже перехожу за грань между пояснением своей позиции и насмешкой...
Больше не буду.
Та ясно, що, як кажуть, "на любителя".

Просто іронічна посмішка виникає мимовільно, коли той же Дацюк, котрого Волмер часто постить у "Молоті відьом", всліпу, як те цуценя, намацує ті речі, що КОБом давно вже пройдені... І скоріш всього розуміє він більше, але не може переступити табу, "червоні прапорці". Ібо положеніє обязиваєт... Інакше ризикує втрапити в маргінали й "конспірологи".
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

ingvar
5-я колонна

Повідомлення ingvar » 02 липня 2019, 23:56

DSMechanic писав:
ingvar писав: Но о реальном прогнозе выхода ВСУ победителем в случае столкновения с ВС РФ, лично я ничего не слышал.
Тому що занадто багато людей загине. Кацапи не полізуть бо знають що відгребуть і не втримають, ми - тому що не збираємось стільки втрачати.
Видите ли, я ещё в детстве насмотрелся советских военных фильмов, где наши были умными и храбрыми, а немцы глупыми и трусливыми.
Отгребет, как обычно, ЗСУ. Изварино, Иловайск, Дебальцево ... И все это прекрасно осознают. Может хватит?
Впрочем, если кого-то впечатляет фуфло в виде августовских парадов на Крещатике, то разубеждать не буду.
По данной теме есть интересный фильмец.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 03 липня 2019, 00:17

ingvar писав: ..............................................................................................
Видите ли, я ещё в детстве насмотрелся советских военных фильмов, где наши были умными и храбрыми, а немцы глупыми и трусливыми.
..............................................................................................

Це, безумовно, важка дитяча трамва..... :girl_hospital: :girl_hospital: :girl_hospital:
Варто було, замість цього, цікавитись мислями воєнних теоретиків, мемуарами, аналізом битв, різних епох.

Ви робите вигляд, що нічого не чуєте і не сприймаєте написаний текст.
Путін, у війні проти армії зі співставними можливостями - ніфіга не може показати.
Все, чого він добився - досягнуто підступом, підкупом, зрадою, обманом, підготовано агентурою в нашому запіллі, пропагандою через скуплені Мертвечуком масс-медія.
Путіньські герої доблесні у стрільбі з підготовлених позицій по колонах у "зеленому коридорі", у тортурах полонених, стрільбі артилерією зі своєї території, у обстрілах спальних районів Краматорська, Маріуполя. збиванні ракетами транспортників і цивільного борта МН-17.
А таке військо - ніколи не буває доблесним у відкритому бою. Це - пацюки, а не воїни.

Їх планка - окупація кількох районів, несподіваним нападом, з подальшим "замиренням" за участі єврогейців. Ніяких більших військових успіхів у них в принципі не може бути.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 03 липня 2019, 06:19

ця війна зброєю не виграється...
це інформаційна війна в першу чергу до рівня генетичного...
тому по суті вона тупікова мягко кажучи
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 03 липня 2019, 06:40

ingvar писав:
DSMechanic писав: Тому що занадто багато людей загине. Кацапи не полізуть бо знають що відгребуть і не втримають, ми - тому що не збираємось стільки втрачати.
Отгребет, как обычно, ЗСУ. Изварино, Иловайск, Дебальцево ... И все это прекрасно осознают. Может хватит?
Впрочем, если кого-то впечатляет фуфло в виде августовских парадов на Крещатике, то разубеждать не буду.
По данной теме есть интересный фильмец.
Інтєрєсний фільмєц... Тобто війну почала Україна?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 03 липня 2019, 06:51

Путінська пропаганда, адаптована для постмайданної України, простіше кажучи.
З "нової хвилі".
Без зайвої аргументації, а просто, щоб вона тут була, і займала місце.
Щоб символізувала те, що ми маємо думати, і як повинні сприймати дійсність.

Це не до дискусії, взагалі. Це аналогія кидання какашками, фабричного виробництва.

главспец

Повідомлення главспец » 03 липня 2019, 07:54

Vollmer писав: Путін, у війні проти армії зі співставними можливостями - ніфіга не може показати.
Все, чого він добився - досягнуто підступом, підкупом, зрадою, обманом, підготовано агентурою в нашому запіллі, пропагандою через скуплені Мертвечуком масс-медія.
я правильно понял - любой мало-мальски порядочный деятель должен запретить в своей армии разведку (шпиёнов, крадущих инфу), вербовку агентов у врага (покупку их "зради"), вбросы ложной информации(обман) в СМИ врага, диверсантов, взрывающих склады с бп, и пр.?!

п.с.
а ещё снайперов, это ж аморально: из укрытия, с безопасного расстояния, будучи невидимым, взять и застрелить врага...

и заодно, в спортивных единоборствах запретить финты и обманные приёмы, это шо ж получается: при равной подготовке победит хитрейший?

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 03 липня 2019, 09:49

Telecaster писав: ця війна зброєю не виграється...
це інформаційна війна в першу чергу до рівня генетичного...
тому по суті вона тупікова мягко кажучи
У Юлі недавно сказали правильно - політично претендувати можна на те, що здатна забезпечити армія.

Відповідно да - зброєю тут не виграєш, але в наявності повино бути достатня кількість ракетних комплексів здатних випалити військові бази кілометрів на 100-300 вглубину Московії, і можливість нанести хоча б демостративний ракетний удар по Москві.
І це не так важко насправді. Можливо навіть вже зараз так можна, ми ж не знаємо скільки Точок залишилось і в якій кількісті є модифіковані ракети.
Але і політична претензія на перемогу повина бути. А не торги.

stan700

Повідомлення stan700 » 03 липня 2019, 09:51

ingvar писав: Видите ли, я ещё в детстве насмотрелся советских военных фильмов, где наши были умными и храбрыми, а немцы глупыми и трусливыми.
поедь - наберись ума-разума
Зображення

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 03 липня 2019, 09:56

главспец писав: я правильно понял - любой мало-мальски порядочный деятель должен запретить в своей армии разведку (шпиёнов, крадущих инфу), вербовку агентов у врага (покупку их "зради"), вбросы ложной информации(обман) в СМИ врага, диверсантов, взрывающих склады с бп, и пр.?!
Це значить що свої максимальні можливості вони вже задіяли. Підривів складів і покупки генералів виявилось замало для перемоги, а в реальних боях вони не досягли чого хотіли. Можна сказати що те що і було планом, але хто малював Новоросію на 8 областей?

Наступний рівень террору вони на щастя не задіяли. Може не ризикнули, може навіть наші запроданці сказали що якщо вдарите в тилу по мирняку (як вони в себе робили) - то всі домоленості розірвані і буде ответка, може досі грають в довгу і мають надію на Медведчука-прем'єра.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 03 липня 2019, 20:46

главспец писав: ....................................................................................................................................................................................
я правильно понял - любой мало-мальски порядочный деятель должен запретить в своей армии разведку (шпиёнов, крадущих инфу), вербовку агентов у врага (покупку их "зради"), вбросы ложной информации(обман) в СМИ врага, диверсантов, взрывающих склады с бп, и пр.?!

п.с.
а ещё снайперов, это ж аморально: из укрытия, с безопасного расстояния, будучи невидимым, взять и застрелить врага...

и заодно, в спортивных единоборствах запретить финты и обманные приёмы, это шо ж получается: при равной подготовке победит хитрейший?

Нє, неправильно понял.
Любой, маломальській засилатєль чумаданів з баксами - не має морального права триндіти про свою воєнну могутність, всепереможну, неостановиму, у світовому масштабі.
Каждий, хто неспроможний знайти танкістів для війни, і змушений вербувати зеків за скощуху сроків - не має права патякати про марш - кидок на Київ, бо реально - нічого кидати.
Морально - вольові якості такого "війська" - не дозволяють використовувати його у наступальних боях, в умовах сильної протидії. Це - абетка військової справи. Ця орда годиться тільки для грабунку, тортурів, частково - для підтримування окупаційного режиму, і - все, крапка. Що ми і спостерігаємо.

До чого тут снайпери, розвідка, фінти, і т.д. ???

ingvar
5-я колонна

Повідомлення ingvar » 03 липня 2019, 22:13

Vollmer писав:
Ви робите вигляд, що нічого не чуєте і не сприймаєте написаний текст.
Путін, у війні проти армії зі співставними можливостями - ніфіга не може показати.
Путіньські герої доблесні у стрільбі з підготовлених позицій по колонах у "зеленому коридорі", у тортурах полонених, стрільбі артилерією зі своєї території, у обстрілах спальних районів Краматорська, Маріуполя. збиванні ракетами транспортників і цивільного борта МН-17.
А таке військо - ніколи не буває доблесним у відкритому бою. Це - пацюки, а не воїни.

Їх планка - окупація кількох районів, несподіваним нападом, з подальшим "замиренням" за участі єврогейців. Ніяких більших військових успіхів у них в принципі не може бути.
Типичное уничижение противника в порохоботском духе подкрепленное полной уверенностью, что воевать не придётся.

ingvar
5-я колонна

Повідомлення ingvar » 03 липня 2019, 22:21

DSMechanic писав: Це значить що свої максимальні можливості вони вже задіяли. Підривів складів і покупки генералів виявилось замало для перемоги, а в реальних боях вони не досягли чого хотіли. Можна сказати що те що і було планом, але хто малював Новоросію на 8 областей?

Наступний рівень террору вони на щастя не задіяли. Може не ризикнули, може навіть наші запроданці сказали що якщо вдарите в тилу по мирняку (як вони в себе робили) - то всі домоленості розірвані і буде ответка, може досі грають в довгу і мають надію на Медведчука-прем'єра.
А если склады взрывались с целью сокрытия банального воровства?

Відповісти