"Против" проголосовали 6 депутатов, воздержались 3, не принимали участия в голосования 8, а один депутат – Владимир Шалимов из "Нашего края" – отсутствовал.
Из 34 депутатов Бориспольского горсовета "Наш край" представляют 10 депутатов, БПП – 7, "Самопомощь" и "Радикальная партия Олега Ляшко" – по 4, "Родину", "Батькивщину" и "Силу людей" – по 3. Федорчук стал мэром от "Нашего края ". Во время местных выборов 2015 года партию "Наш край" курировал заместитель главы Администрации президента Виталий Ковальчук.
кажете другий термін...
щось знають, стєрвєци...
Петя жадний. Скоріше за все не всім заплатили в потрібному розмірі.
Підсуєтяться, ображених простимулюють і з другої спроби продадуть.
Тем, кто живет на разграблении страны. При нем эти темпы увеличились. Так зачем менять? Это же прорва. Значит и остальным можно не стесняться. Надо только положенную мзду отслюнявливать. И все тип-топ!
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!!
.. а він розуміє що не буде більше Президентом ? Ніколи.
Я б не була так впевнена.
Включать на всю котушку адмінресурс, зроблять другий тур Порошенко-Бойко, підгадають під самісінькі вибори серйозне загострення на фронті і т.д.
Тим більше, на постсовку ще ніхто не відміняв формулу "не важливо як голосують - важливо хто рахує".
No chance. Всі ці речі адмінресурс+хто рахує+карусєлі = 10 % . Максимум. Це вже давно перевірено в Україні.
Разом з 2-3 % рейтингу , який в нього буде до весни 2019 це
12-13 %
Такіх нє бєрут в космонавти.
І це в першу чергу розуміє його оточення і грошовиті дядьки , які утримують політиків в Україні.
Вони перші задуть його як склотару.
Я вже не кажу, що Петро Олексійович на Заході в одному кроці від того , щоб йому не подали руки.
Там теж не ангели. Але брехунів ніхто не поважає.
А стосунки з Заходом дуже хвилюють грошовитих дядьок в Україні,
Бо там все їх. Діти, гроші, майно. І от нщо їм такий президент ?
10% це ягбі дофуя особенно для первого тура, таким чином можно соби напарника вібрать поговністей.....хучь я особисто не вірю в проход курчавого у другій тур
Тем, кто живет на разграблении страны. При нем эти темпы увеличились. Так зачем менять? Это же прорва. Значит и остальным можно не стесняться. Надо только положенную мзду отслюнявливать. И все тип-топ!
Я можу помилятись, але це не стиль Пороха. Він кидала. І схоже прокинув вже всіх. Захід, місцевих буратін, народ.
Хіба Путіна ще не кинув та Ахмєтова. Бздить трохи.
Я можу помилятись, але це не стиль Пороха. Він кидала. І схоже прокинув вже всіх. Захід, місцевих буратін, народ.
Хіба Путіна ще не кинув та Ахмєтова. Бздить трохи.
Особливо Беня радує. Другий раз не на того на виборах ставить.
ну у курчавого ще тема блях не раскрыта......а там народищу будет в несколько мультов....взять и подарить например.....хороший такой ходец пид выборы
Тут інша жопа вимальовується - якщо подарує то дуже замутить тих хто купив розмитнене авто або розмитнював сам... Так що тут патова ситуація як не крути.
.. а він розуміє що не буде більше Президентом ? Ніколи.
нейтралізує тимошенко і президентство в кишені
По секрету. Пороха валить хто завгодно хто вийде з ним в парі в другий тур.
Ще по секрету. З його розкладами він може навіть в дуругий тур не вийде.
І вні це теж знає. Думаю він буде валити самі вибори. Іншого виходу в нього немає.
ви іпанулися.
порох завалить усіх, крім тимошенко.
та і то ще не факт, що не завалить тимошенку (за доп. охендовського наприклад)