M_M писав: ↑Насправді батьків для сиріт не вистачає. А для отримання права на батьківство у "гомо" значно більше проблем ніж у звичайних громадян.
Ні. Не всі. Наприклад, я. Не знаю, що Ви маєте на увазі під "знаємо як що робиться". Бо спочатку Ви казали про обмеженість переліку. Тобто Вам відомо більше варіантів. Але замість визначення вибору, що потребує пари слів, Ви вже декілька абзаців намагаєтесь відкосити, бо це занадто просто![]()
1)Нікому не спаде на думку дозволити дальтоніку керувати важкою фурою, чи автобусом. Іншими словами, у дальтоніків - багато проблем із тим, щоб мати право на управління автобусом, літаком, т.д. Але вони не ходять, не верещать у центрі столиці.
Ще раз: гомики мають зробити собі дітей, якщо хочуть дітей, а не "права мати дітей". Бо ще невідомо, як вони їх матимуть. Спеціалісти кажуть, що можливі варіанти.
2)Щодо обмеженості переліку. Я написав це, щоби зауважити на тому, як Ви ухиляєтеся від очевидних, найпростіших рішень, на користь апології, доктринерства, симулятивних, карикатурних варіантів. Все, що завгодно, крім того способу, який просто, дешево, і природно вирішує проблему. Улюблений спосіб пєцкоботиків, між іншим.
Так що, "відкосити" - ніхто, навіть, і не думав. Нема потреби.