Секс по новым правилам...ОБЕРЕЖНО!!!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Re: Секс по новым правилам...ОБЕРЕЖНО!!!

Повідомлення Vollmer » 27 серпня 2019, 08:31

M_M писав:
Vollmer писав: Ще раз - якщо кому потрібні діти, то завжди можна зробити власними силами, і не вимагати від держави собі готових дітей, як дефіциту по талонах, зроблених кимось іншим.
Насправді батьків для сиріт не вистачає. А для отримання права на батьківство у "гомо" значно більше проблем ніж у звичайних громадян.
Vollmer писав:
26 серпня 2019, 22:47
бо відповідь - занадто очевидна. Всі ми знаємо, як що робиться.
Ні. Не всі. Наприклад, я. Не знаю, що Ви маєте на увазі під "знаємо як що робиться". Бо спочатку Ви казали про обмеженість переліку. Тобто Вам відомо більше варіантів. Але замість визначення вибору, що потребує пари слів, Ви вже декілька абзаців намагаєтесь відкосити, бо це занадто просто :lol:

1)Нікому не спаде на думку дозволити дальтоніку керувати важкою фурою, чи автобусом. Іншими словами, у дальтоніків - багато проблем із тим, щоб мати право на управління автобусом, літаком, т.д. Але вони не ходять, не верещать у центрі столиці.
Ще раз: гомики мають зробити собі дітей, якщо хочуть дітей, а не "права мати дітей". Бо ще невідомо, як вони їх матимуть. Спеціалісти кажуть, що можливі варіанти.

2)Щодо обмеженості переліку. Я написав це, щоби зауважити на тому, як Ви ухиляєтеся від очевидних, найпростіших рішень, на користь апології, доктринерства, симулятивних, карикатурних варіантів. Все, що завгодно, крім того способу, який просто, дешево, і природно вирішує проблему. Улюблений спосіб пєцкоботиків, між іншим.
Так що, "відкосити" - ніхто, навіть, і не думав. Нема потреби.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

M_M

Повідомлення M_M » 27 серпня 2019, 08:44

Ксенофобія - страшна річ.

M_M

Повідомлення M_M » 27 серпня 2019, 09:30

Одна известная радиоведущая высказалась, отмечая, что гомосексуализм является извращением: «Так сказано в Библии, в третьей книге Моисея, Левит, глава 18».
Несколько дней спустяРозкрити
Несколько дней спустя эта радиоредакция получила открытое письмо одного из радиослушателей: «Благодарю вас за вашу заботу об обучении людей Закону Божьему. Я многому научился, слушая вашу программу, и я всегда делюсь полученными знаниями с окружающими меня людьми. Но у меня все еще остались некоторые вопросы по поводу нескольких библейских законов и мне нужна ваша помощь, чтобы правильно их истолковать.
.
Например, я хотел бы продать мою дочь в рабство, как это указано в Исходе, глава 21, стих 7. По вашему мнению, какую цену я могу за нее запросить?
.
В той же книге Левит, глава 25, стих 44, сказано, что если я хочу иметь рабов, то должен купить их у соседних народов. Мой друг утверждает, что это относится только к мексиканцам, но никак не к канадцам. Не могли бы вы разъяснить мне этот стих? Почему я не могу иметь канадских рабов?
.
Я знаю также, что не должен прикасаться ни к какой женщине, если у нее идет менструация, как сказано в книге Левит, глава 18, стих 19. Как мне узнать, идет ли у нее менструация? Я пробовал несколько раз спросить об этом напрямую у моих знакомых, но они почему-то все обижались.
.
У меня есть сосед, который продолжает работать по субботам. Исход, глава 35, стих 2, ясно говорит, что такой человек должен быть предан смерти. Обязан ли я убить его собственноручно? Не могли бы вы избавить меня от этой щекотливой обязанности? Да, также: Левит, глава 21, стих 18, говорит, что нельзя приближаться к святилищу тому, у кого проблемы со зрением. Я же пользуюсь очками при чтении. Мое зрение должно быть обязательно стопроцентным? Можно ли занизить несколько это требование?
.
Последний вопрос. Мой дядя совсем не уважает то, что сказано в Левите, главе 19, стих 19, высаживая на своем дворе два разных вида семян. Так же и его жена, которая одевается в одежды из разнородных нитей, а именно, из хлопка и нейлона. А еще случается дяде моему злословить. Так скажите, должны ли мы выполнить всю эту достаточно трудоемкую процедуру целиком, а именно собрать всех жителей нашего городка и закидать камнями дядю с тетей, как это cказано в Левите, главе 24, стих 14?
.
Может, мы просто могли бы сжечь их живьем в тихом семейном кругу (Левит, глава 20, стих 14)? Жду с нетерпением вашего ответа. Еще раз спасибо, что напомнили нам, что слово Божие вечно и неизменно. Только так и не иначе

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 27 серпня 2019, 12:44

M_M писав: Ксенофобія - страшна річ.

Це все - спроби скасувати ІІІ закон Ньютона.
Щоби все було, і нічого за то не було.
Спроби ігнорувати той факт, що людське суспільство є закритою, саморегульованою системою, і поводитись так, наче та система є відкрита, і позбавлена саморегуляції, і, навіть, пам`яті.
Спроби вимкнення, і вилучення зворотніх зв`язків із системи.

НМСД, подібні штуки давно мають бути занесені до КК.
А принципи саморегуляції суспільства - мали би вивчатися, в курсі історії, або і нарівні з ним, окремо.

M_M

Повідомлення M_M » 27 серпня 2019, 16:33

Vollmer писав: Спроби вимкнення, і вилучення зворотніх зв`язків із системи.

НМСД, подібні штуки давно мають бути занесені до КК.
А принципи саморегуляції суспільства - мали би вивчатися, в курсі історії, або і нарівні з ним, окремо.
Ні, не вимкнення. Зворотні зв'язки з часом змінюються. Паралельно з розвитком суспільства, зі зміною рівня освіти.

У голубих чи розових батьків діти автоматично гомо не становляться.
КК, кажете? Спарта спробувала навіть радикальніше. Нічого гарного не вийшло. Рейх теж спробував. Теж марно. У деяких країнах досі переслідують... Не хочете туди емігрувати?
Якщо принципи саморегуляції у нас не вивчають як належно, це не означає що усюди так само. Республіканський устрій ще від часів Древніх Греції та Риму саме на саморегуляціі і базується.
Але то не означає, що правила саморегуляціі скрізь одні й ті самі. І саморегуляція може мати наслідком бунт. Звикли відьом палити - так надалі й будемо. Звикли до кориди - так і далі варварська забавка живе та квітне. Ксенофобія - один з проявів звичок суспільства.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 27 серпня 2019, 19:42

M_M писав: ................................................................................................................................................................
Ні, не вимкнення. Зворотні зв'язки з часом змінюються. Паралельно з розвитком суспільства, зі зміною рівня освіти.

У голубих чи розових батьків діти автоматично гомо не становляться.
КК, кажете? Спарта спробувала навіть радикальніше. Нічого гарного не вийшло. Рейх теж спробував. Теж марно. У деяких країнах досі переслідують... Не хочете туди емігрувати?
Якщо принципи саморегуляції у нас не вивчають як належно, це не означає що усюди так само. Республіканський устрій ще від часів Древніх Греції та Риму саме на саморегуляціі і базується.
Але то не означає, що правила саморегуляціі скрізь одні й ті самі. І саморегуляція може мати наслідком бунт. Звикли відьом палити - так надалі й будемо. Звикли до кориди - так і далі варварська забавка живе та квітне. Ксенофобія - один з проявів звичок суспільства.

Афігєть...................
Продовжуєте примножувати число бічних гілок дискусії?
Що там, із дітьми, у зелених, сірих, фіолетових батьків ???
Цікавить, також, червоний, і сріблястий металлік.
Де Ви бачили в сучасній Європі - саморегульовані республіки ???
Коррида - варварство, а віддавання дітей гомікам - забавка, експеримент, гомеопатична педагогіка ???

M_M

Повідомлення M_M » 27 серпня 2019, 20:54

Vollmer писав: а віддавання дітей гомікам - забавка, експеримент, гомеопатична педагогіка ???
Чи доводилось Вам читати про результати досліджень виховування дітей у радужних сім'ях? Чи може маєте власний досвід?
Чи доводилось Вам мати справу з дітьми, що легально виховуються батьками алкашами чи наркоманами?
Чи доводилось Вам мати справу з дітьми мажорами?
Чи доводилось Вам мати справу з циганчатами?
Чи доводилось Вам бувати в інтернаті?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 27 серпня 2019, 21:30

M_M писав: ...................................................................................................................................................................
Чи доводилось Вам читати про результати досліджень виховування дітей у радужних сім'ях? Чи може маєте власний досвід?
Чи доводилось Вам мати справу з дітьми, що легально виховуються батьками алкашами чи наркоманами?

Ви ще не вимагаєте на то всьо від мене довідок, як один наш спільний знайомий, але, мені здається, що Ви - вже на добрій дорозі.

M_M

Повідомлення M_M » 27 серпня 2019, 21:34

Vollmer писав:
M_M писав: ...................................................................................................................................................................

Ви ще не вимагаєте на то всьо від мене довідок, як один наш спільний знайомий, але, мені здається, що Ви - вже на добрій дорозі.
Які довідки... Це риторичні запитання, з метою боротьби з ксенофобією. Але на швидкий результат сподіватись марно. Це потребує часу. Іноді навіть зміна поколінь.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 28 серпня 2019, 13:34

M_M писав:
Vollmer писав: Ще раз - якщо кому потрібні діти, то завжди можна зробити власними силами, і не вимагати від держави собі готових дітей, як дефіциту по талонах, зроблених кимось іншим.
Насправді батьків для сиріт не вистачає. А для отримання права на батьківство у "гомо" значно більше проблем ніж у звичайних громадян.
Vollmer писав:
26 серпня 2019, 22:47
бо відповідь - занадто очевидна. Всі ми знаємо, як що робиться.
Ні. Не всі. Наприклад, я. Не знаю, що Ви маєте на увазі під "знаємо як що робиться". Бо спочатку Ви казали про обмеженість переліку. Тобто Вам відомо більше варіантів. Але замість визначення вибору, що потребує пари слів, Ви вже декілька абзаців намагаєтесь відкосити, бо це занадто просто :lol:
А чому б не звернути увагу на побіжно згадані Вами сумні факти - наявність сиріт, і докладніше зупинитися - ЧОМУ вони є і батьків (нормальних, НЕпідорів) "не вистачає"?

Той псевдо"вибір", який Ви вперто нав'язуєте Волмеру, вже давно розписав Costashu у гілочці "ложная дилемма".
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 28 серпня 2019, 13:39

Vollmer писав:
M_M писав:

1)Нікому не спаде на думку дозволити дальтоніку керувати важкою фурою, чи автобусом. Іншими словами, у дальтоніків - багато проблем із тим, щоб мати право на управління автобусом, літаком, т.д. Але вони не ходять, не верещать у центрі столиці.
Ще раз: гомики мають зробити собі дітей, якщо хочуть дітей, а не "права мати дітей". Бо ще невідомо, як вони їх матимуть. Спеціалісти кажуть, що можливі варіанти.

2)Щодо обмеженості переліку. Я написав це, щоби зауважити на тому, як Ви ухиляєтеся від очевидних, найпростіших рішень, на користь апології, доктринерства, симулятивних, карикатурних варіантів. Все, що завгодно, крім того способу, який просто, дешево, і природно вирішує проблему. Улюблений спосіб пєцкоботиків, між іншим.
Так що, "відкосити" - ніхто, навіть, і не думав. Нема потреби.
Ну чому ж невідомо. Дітками підорів охоче забезпечить "ювенальна юстиція"(, якщо їй, тій "юстиції", не скрутити завчасно шию). Відібравши діток під яким-небуть приводом у нормальних, рідних батьків.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 28 серпня 2019, 13:43

M_M писав:
Vollmer писав: а віддавання дітей гомікам - забавка, експеримент, гомеопатична педагогіка ???
А чому б не звернути увагу на реальні соціальні язви й лікувати чи оперувати їх, а не пропонувати іншу язву як панацею?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 28 серпня 2019, 13:49

M_M писав:
Vollmer писав:
Які довідки... Це риторичні запитання, з метою боротьби з ксенофобією. Але на швидкий результат сподіватись марно. Це потребує часу. Іноді навіть зміна поколінь.
Якщо дати волю тим, хто всю цю срань проштовхує, то ніякої "зміни поколінь" не буде, невже це складно так зрозуміти? Бо нормальна молодь і так не поспішає родити дітей, а якщо розв'язати руки "ювеналам" - то й взагалі капєц.
Насадження педерастії, наркоманії й іншої зарази - це ВІЙНА проти тих суспільств, а не "боротьба за свободу".
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 28 серпня 2019, 13:57

M_M, а як Ви ставитеся до таких явищ, як інцест і педофілія? Іх теж треба зробити неосудними й прийнятними?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 28 серпня 2019, 13:57

Sintez писав: Відібравши діток під яким-небуть приводом у нормальних, рідних батьків.
1) Факти відбору дітей у нормальних батьків є?

2) Які дослідження щодо радужних сімей Вам доводилось читати?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 28 серпня 2019, 14:06

M_M писав:
Sintez писав: Відібравши діток під яким-небуть приводом у нормальних, рідних батьків.
1) Факти відбору дітей у нормальних батьків є?

2) Які дослідження щодо радужних сімей Вам доводилось читати?
Так, у злиднів по селах відбирають. А, ну да, вони ж "ненормальні", да. Бо бідні й багатодітні. Правда, чомусь нікому діла немає, а ЧОМУ воно так виходить?

2. Я охоче почитав би, якби їм можна було вірити. А так користуюся іншими, достовірними, приватними джерелами. І власними спостереженнями.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 28 серпня 2019, 14:28

Sintez писав: інцест і педофілія?
Педофілія - це діагноз. З розвиненою класифікацією. Є доволі багато латентних педофілів, що звертаються до лікарів по допомогу. Це у здоровому суспільстві, звісно. Є й такі, що не звертаються, знають про свою ваду, але стримуються. У такій ситуації є загроза з боку якоїсь грайливої дівчинки, що навіть не усвідомлює що робить, але фільмів 18+ вже надивилась. Латентний педофіл запросто може не встояти. Потім суд, строк... чи страта... Але вже пізно. Це до того, що забобони не діють.

З інцестом значно складніше. Наприклад, як ізолювати сіблінгів? Раніше використовували окреме проживання. Але не для всіх це можливо.
Негатив зрозумілий, усілякі заборони існують з давніх давен... Особливо помітні наслідки у випадках спроб зберегти королівську кров.
Кеп.

M_M

Повідомлення M_M » 28 серпня 2019, 14:47

Sintez писав: Так, у злиднів по селах відбирають
От дивіться, конкретний приклад. Дві багатодітні сім'ї. Мають однакові умови у сенсі виділеної землі у використанні. В першій працюють зранку до вечора, в другій ледачі, та займаються робленням чергових дітей, не зважаючи на те, що попереднвх нема чим годувати. Прийшли більшовики, першу сім'ю розстріляли, майно поділили, дещо навіть дісталося другій сім'ї. Чи допомогло це дітям з другої сім'ї? Аж ніяк. Більшість зникло у напрямі дитбудинків, інтернатів, вуличних зграй тощо. Хоча ніхто не відбирав, самі втекли. Гадаєте, це краще, ніж якщо соц. служба вирішить, що ледачі не змозі та віддасть реально зайвих дітей в інші руки? Тобто людям, що мають можливість та бажання. Питання на предмет визнання ледачих нормальними не задаю, бо заздалегідь знаю відповідь. А вона не є цікавою.

M_M

Повідомлення M_M » 28 серпня 2019, 14:56

Sintez писав: якби їм можна було вірити
Знаєте, чим відрізняються наукові дослідження від заказухи?

Задам ще одне (можливо незручне) запитання.
Що Вам відомо про атлас "Топографічна анатомія людини" Едуарда Пернкопфа?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 28 серпня 2019, 15:00

M_M писав:
Sintez писав: інцест і педофілія?
Педофілія - це діагноз. З розвиненою класифікацією. Є доволі багато латентних педофілів, що звертаються до лікарів по допомогу. Це у здоровому суспільстві, звісно. Є й такі, що не звертаються, знають про свою ваду, але стримуються. У такій ситуації є загроза з боку якоїсь грайливої дівчинки, що навіть не усвідомлює що робить, але фільмів 18+ вже надивилась. Латентний педофіл запросто може не встояти. Потім суд, строк... чи страта... Але вже пізно. Це до того, що забобони не діють.

З інцестом значно складніше. Наприклад, як ізолювати сіблінгів? Раніше використовували окреме проживання. Але не для всіх це можливо.
Негатив зрозумілий, усілякі заборони існують з давніх давен... Особливо помітні наслідки у випадках спроб зберегти королівську кров.
Кеп.
Я не питав що це таке чи як ізолювати.
як Ви ставитеся до таких явищ, як інцест і педофілія? Іх теж треба зробити неосудними й прийнятними?
Якщо ті, хто насаджує "толєрантність" до педорастів, доб'єцця успіху, то тут же візьмуцця за "боротьбу" щодо суспільної толерастії й щодо вищезгаданих "шалостєй". "Вікна Овертона" тянуть повільно, але вірно. Якби мені хтось у дитинстві (моєму) сказав, що у 2020 році більшість жінок куритиме й питиме пиво, я хіба що посміявся у відповідь, настільки дико це звучало б тоді. А нині - вуаля! Отож я вважаю, що тут слід діяти на випередження, а не чухати потім рєпу, що робити із уже реалізованою бідою, як чухаємо рєпу що робити сьогодні із тотальною наркотизацією.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти