Между цемахом и нашими...

Нечай

Re: Между цемахом и нашими...

Повідомлення Нечай » 08 вересня 2019, 13:01

Babasha писав: Эко «поцыэнта» подорвало - ему уже как и миллионам ватников начхать на величие... :yahoo:
Ну так нужно ж сделать вам приятное. А то шо это за форум, шо ни одного ватника? А бороться с кем? То пусть уж лучше буду я, тем более, что и ПМЖ подходит. Правда, тут таких как я миллионы, але то таке... :lol:

Нечай

Повідомлення Нечай » 08 вересня 2019, 13:03

M_M писав:
Vollmer писав: нє занадто затрудніт
Нечай писав: мені, як ватнику
Є й інші, ліньки шукати. Спростування хтось бачив?
Ну вам же треба з кимсь боротись, то чому б не зробити вам приємне? Міг би. конєшно, ще й ольгінську перепустку збацать, але влом вкалувать, тим більше, шо на роботу визивають... :lol:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 вересня 2019, 13:08

M_M писав:
Sintez писав: Виборами підтверджено, що поцієнт ідіот і голосує за те, за що йому скаже телевізор, на цей раз - за Голобородька
Тобто Ви вважаєте, що поцієнт мав голосувати за стабільність, тобто за мародера?
Якби поцієнт був такий розумний і грамотний, як Ви вважаєте, то як мінімум мав би голосувати за Юльку. Бо у неї така-сяка, але все-таки була програма. Погана, да, але у Зєлі крім кварталу-серіалу не було нічого.

За великим же рахунком я встоперше повторю, що ніякого "вибору" у пацієнта в цьому шоу немає. І не передбачено. Але ви не чуєте мене.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 08 вересня 2019, 13:09

M_M писав:
Vollmer писав: нє занадто затрудніт
Нечай писав: мені, як ватнику
Є й інші, ліньки шукати. Спростування хтось бачив?

Що спростовувати?
Вільне поводження із займенниками7
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 вересня 2019, 13:10

Нечай писав: ти завжди намагався сидіти на двух стільцях: і бути КОБ-івцем, і націоналістом одночасно,
Я?! Націоналістом? Цитату?..
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 08 вересня 2019, 13:22

Sintez писав: Якби поцієнт був такий розумний
У ЮВТ був шанс, але ідіоти клюнули на фінт вухами, вивели мародера з небуття на друге місце.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 08 вересня 2019, 13:43

Sintez писав: ........................................................................................................................................................................

Якби поцієнт був такий розумний і грамотний, як Ви вважаєте, то як мінімум мав би голосувати за Юльку. Бо у неї така-сяка, але все-таки була програма. Погана, да, але у Зєлі крім кварталу-серіалу не було нічого.

За великим же рахунком я встоперше повторю, що ніякого "вибору" у пацієнта в цьому шоу немає. І не передбачено. Але ви не чуєте мене.

Отож.
Якщо Пєцік вже у червні - липні 2018 знав, що програє вибори.
Якщо Юлька вже восени знала про висування олігархатом Зєліньськєго, з усією необхідною підтримкою.
То її гальмування, вже тепер, виглядає, як рішення просто економити сили і ресурси, перед перспективою неминучого програшу. Кампанію було засушено, список доповнений діячами на кшталт Тарути - йшлося про виживання, про те, щоб залишитися на плаву.
А пацієнтам, через тілівізєр - згодували свіжий комбікорм, "українського Макрона".

Ну, елементарно, постфактум, проаналізуйте послідовність і хід подій !!!
Зараз, коли уже багато що сталося, і ясно, що буде далі - ніщо ж не заважає !!!
А не так, що, коли олігархи поміняли мажордома, то Vollmer - ватник.

Манюпасам - взагалі, не залишили вибору.
Як, практично, не має шансів дичина, під час загонного полювання.
Потім - пояснили свіжозавербованим "депутатам", що вони - ніхто, і у них, теж - нема вибору.
Перед цим Пєцік нам товкмачив, що "мінському процесу - нема альтернативи".
Зараз, на перших тижнях роботи, це доведуть до свідомості "депутатів".
І т.д.

І все це відбувається тільки через те, що, тіпа, я - "ватник" ???
Чи з причини того, що, напередодні економічної кризи, Європа, Штати - лихоманково, спазматично шукають якісь, рятівні кола, доступ до ресурсів, кацапських, українських, т.д. ???

Зовсім недавно, 2008 року, Онжелка вже наочно, для тупих, показала, як це робиться, форсований вихід із кризи, на четвертій передачі, за рахунок доступу до дешевих ресурсів, стимулювання попиту, наведення дисципліни, Хто хотів побачити - той видів. Все було відкрито.
То що, знаючи, що криза нависає, вже, і не знаючи інших, співставних, способів вижити відносно благополучно, гейропейсі не скористаються шансом, продати Україну Фіглу на сніданок, щоб убезпечити себе, років на 10 - 20 від потрясінь ???
Заради високих єврогейських ідеалів, зрозуміло. Відомо ж, що вони тими ідеалами і живляться, і хмародряпи з них будують, і у баки "Мерседесів" заливають.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 вересня 2019, 13:55

M_M писав:
У ЮВТ був шанс, але ідіоти клюнули на фінт вухами, вивели мародера з небуття на друге місце.
Не було в неї шансу. Вона не підходить. Вона некерована "закулісою", це стало ясно після "газової війни" 2009. Але ж Ви не вірите в "конспірологію". А кожен отримує (і огрібає) по вірі своїй.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 08 вересня 2019, 13:57

І, кстаті, да.
Якість набраного зілюками контингенту, по об'явлєнію, - мене, відверто, лякає.
До холодних дрижаків.
Перша моя асоціація, цього разу - совєцькі загони, набрані з кримінальників.
Для відповідної діяльності.
Бо жодні інші, для брудної роботи, - непридатні.
А саме отакі, нізвідки, ноунейм, готові на все, незнайомі ні з ким, крім власника - вербувальника.
Без принципів, без ідей, без смаку, без коренів.
Із електросамокатом, і з "Айфоном".
Що там обіцяли нам герольди і симпатики штучного інтелекту ???
Щяс ми спробуємо.

А от, ті. що ідейні, що готові вмирати за Україну, - то небезпечні, екстремістські елементи, цих треба по тюрмах, бо вони - загроза для олігархів усього цивілізованого дерівативного світу, від Бретані до Гонконгу.
І сльози їхніх матерів і дітей, братів, сестер, жінок - не покажуть у тілєвізєрі.
Сльози родичів мають бути правильного походження, кошерні.

M_M

Повідомлення M_M » 08 вересня 2019, 14:00

Теорія змови повинна була б підказати, що пєцік знав про наступний сценарій ще у 2014, коли саме був замовлений сценарій серіалу "слуга народу", а увесь цей час ми спостерігаємо інсценування політичної боротьби, імітацію віджиму Приват-банка, імітацію захоплення Криму, імітацію бойових дій, і таке інше. Матриця у виконанні пуйла, хвірташа та бєні.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 вересня 2019, 14:03

Нечай писав: Я ж тобі давно пропонував-видали мій акаунт або забань "навічно". І буде на форумі єдиномисліє.
Єдіномисліє мені не потрібно, надіюся що й іншим теж.
"Навічно" може лише Бог, я можу "постійно". Але не хочу, хіба що стане очевидно що твоя писанина за гроші.

Щодо КОБ - я вже якось сам розберуся. Твоя ж писанина про неї свідчить, що ти якщо й знайомий з нею, то в інтертрєпації покійного Петрова. А він був далеко не завжди правий.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 вересня 2019, 14:14

M_M писав: Теорія змови повинна була б підказати, що пєцік знав про наступний сценарій ще у 2014, коли саме був замовлений сценарій серіалу "слуга народу", а увесь цей час ми спостерігаємо інсценування політичної боротьби, імітацію віджиму Приват-банка, імітацію захоплення Криму, імітацію бойових дій, і таке інше. Матриця у виконанні пуйла, хвірташа та бєні.
З якого переляку Пєцик мав знати? Пєцика, як і Дрища, одобрили, бо підходящий. Так, хуйло, фьорташ, Бєня - виконавці, але ніяким чином не архітектори "матриці". Звичайно, їх посвячують у деякі речі, "смертним" недоступні, і вони починають себе ваабражать "б-гами", але до пори, а потім - нафік, на смітник, а "ліфт" підвозить наступного.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 08 вересня 2019, 14:25

M_M писав: Теорія змови повинна була б підказати, що пєцік знав про наступний сценарій ще у 2014, коли саме був замовлений сценарій серіалу "слуга народу",............................................................................................................................
..........................................................................................................

Пєцік від 2004 року, а, мабуть, і раніше - із шкури вилазив, аби тільки пройти кастінг, і втрапити у середину сценарію, виконавцем однієї з головних ролей.............. :lol: :lol: :lol:

І йому ніколи було відслідковувати паралельні сценарії, пізніші, 2014 року.
Були інші клопоти. :lol: :lol: :lol:
Грейдер.
Панама.
"Мирний план Путіна - Порошенка".
Організація Іловайська - Ізварино - Добропілля - Дебальцево...........................................
Коли йому було чуже кіно дивитися ???

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 вересня 2019, 14:34

M_M писав: , а увесь цей час ми спостерігаємо інсценування політичної боротьби, імітацію віджиму Приват-банка, імітацію захоплення Криму, імітацію бойових дій, і таке інше.
Всі ці потуги - бійка бзджіл за мед, котрий вони все одно насамкінець принесуть у вулик, тобто пасічнику.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Нечай

Повідомлення Нечай » 08 вересня 2019, 14:47

Sintez писав:
Нечай писав: Я ж тобі давно пропонував-видали мій акаунт або забань "навічно". І буде на форумі єдиномисліє.
Єдіномисліє мені не потрібно, надіюся що й іншим теж.
"Навічно" може лише Бог, я можу "постійно". Але не хочу, хіба що стане очевидно що твоя писанина за гроші.

Щодо КОБ - я вже якось сам розберуся. Твоя ж писанина про неї свідчить, що ти якщо й знайомий з нею, то в інтертрєпації покійного Петрова. А він був далеко не завжди правий.
То Леніна будете читати чи ні? Я серйозно, без підйобок, саме в цій роботі є дуже цікаві і корисні речі для розуміння основних законів державотворення.

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 08 вересня 2019, 14:55

M_M писав:
это не только идиоты. в этом конкретном случае у пидра были накрутки, и немаленькие. надежды обогнать зеленого в первом туре у него не было. а вот навертеть несколько процентов за счет админресурса и выйти на второе место удалось.
но бог шельму метит - и во втором он обосрался по полной программе. :lol:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 вересня 2019, 15:02

Нечай писав:
Sintez писав: Єдіномисліє мені не потрібно, надіюся що й іншим теж.

То Леніна будете читати чи ні? Я серйозно, без підйобок, саме в цій роботі є дуже цікаві і корисні речі для розуміння основних законів державотворення.
Ні, не буду. Принаймні зараз у мене є цікавіші автори.

Та й натворив він...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Нечай

Повідомлення Нечай » 08 вересня 2019, 15:25

Sintez писав:
Нечай писав: То Леніна будете читати чи ні? Я серйозно, без підйобок, саме в цій роботі є дуже цікаві і корисні речі для розуміння основних законів державотворення.
Ні, не буду. Принаймні зараз у мене є цікавіші автори.

Та й натворив він...
Отож. Тому ми з вами і по різному розуміємо КОБу.

Нечай

Повідомлення Нечай » 08 вересня 2019, 16:37

Китай указал Москве на ее место.
Отказ Китая подписать соглашение с Россией о расчетах в нацвалютах, которое готовилось с 2014 года и которое российские чиновники считали уже практически решенным делом, должен стать для Москвы моментом истины.
Пекин отказался подписывать даже меморандум о намерениях — ничего не обязывающую бумажку. Но в Китае больше не считают необходимым соблюдать даже видимость сотрудничества со страной, которую там считают политическим и экономическим банкротом. Китай хотя и не вводил формальных санкций против России, но де-факто присоединились к ним: банки КНР отказываются проводить валютные операции с российскими банкам, значительно сократили участие во внешнеторговых сделках. Внешнеторговый оборот двух стран в 2018 году прогнозируется в размере свыше 100 млрд долларов, но при этом неуклонно снижается доля рублевых контрактов. Единственным недоларровым контрактом, которым может похвастаться Россия, является продажа Китаю комплексов С-400.
Это о реальном "могуществе" России.

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 08 вересня 2019, 17:12

Нечай писав:
Китай указал Москве на ее место.
Отказ Китая подписать соглашение с Россией о расчетах в нацвалютах, которое готовилось с 2014 года и которое российские чиновники считали уже практически решенным делом, должен стать для Москвы моментом истины.
Пекин отказался подписывать даже меморандум о намерениях — ничего не обязывающую бумажку.
Россия и Китай отказались от доллара и перешли на расчет в нацвалютах. 28 Июня 2019
А ты и дальше рассказывай нам свои сказки

Відповісти