Зеленський: "формула Штайнмайера" і мінські угоди.

Нечай

Re: Зеленський: "формула Штайнмайера" і мінські угоди.

Повідомлення Нечай » 03 жовтня 2019, 22:21

Віра писав:
Чого "шо-шо"? Суть свою починає показувати наголо. Він нас ненавидить більше нечаїв.
Як це більше? Хєрасє! Шо ж мені тепер, половину своєї ольгінської зарплати ще й інгвару віддавать? Та пішов він нахєр! А жить на шо?! Я тут єдиний і неповторімий і нєхєр примазуваться! Бо як всі в зрадники полізуть, то ніякий бюджет не витримає! :lol:

ingvar
5-я колонна

Повідомлення ingvar » 03 жовтня 2019, 22:36

Нечай писав:
Віра писав:
Чого "шо-шо"? Суть свою починає показувати наголо. Він нас ненавидить більше нечаїв.
Як це більше? Хєрасє! Шо ж мені тепер, половину своєї ольгінської зарплати ще й інгвару віддавать? Та пішов він нахєр! А жить на шо?! Я тут єдиний і неповторімий і нєхєр примазуваться! Бо як всі в зрадники полізуть, то ніякий бюджет не витримає! :lol:
да ладно, как-то договоримся ;)

хотя, если серьёзно, я не совсем понял, о чём Вера в том посте? может потому,что я тоже считаю: войну пора заканчивать?
она увидела в этом какой-то подвох
хрен поймёшь :dash2:

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 03 жовтня 2019, 22:36

Clone писав: Поезд ушел...
Це ще з 2005-го кажуть. Подивимось

Нечай

Повідомлення Нечай » 03 жовтня 2019, 22:56

ingvar писав:
да ладно, как-то договоримся ;)

хотя, если серьёзно, я не совсем понял, о чём Вера в том посте? может потому,что я тоже считаю: войну пора заканчивать?
она увидела в этом какой-то подвох
хрен поймёшь :dash2:
Она просто от вас такого не ожидала. Я её понимаю:пять лет кочевать-этого врагу не пожелаешь. Но, к сожалению, подписание "мира" на условиях России войну не прекратит, а только новый импульс получит распад Украины. Война не прекратится, просто теперь Россия будет воевать с Украиной на украинские деньги.

Амосенко Олег

Повідомлення Амосенко Олег » 03 жовтня 2019, 23:20

"Зрада відміняється"... Плять, який дебіл писав йому промову? :ireful1: :ireful1: :ireful1: :ireful1: :ireful1: :ireful1: :ireful1:

Нечай

Повідомлення Нечай » 03 жовтня 2019, 23:36

Амосенко Олег писав: "Зрада відміняється"... Плять, який дебіл писав йому промову? :ireful1: :ireful1: :ireful1: :ireful1: :ireful1: :ireful1: :ireful1:
Просто Зеля так і не вийшов з ролі блазня.

ingvar
5-я колонна

Повідомлення ingvar » 04 жовтня 2019, 05:22

Нечай писав: Она просто от вас такого не ожидала. Я её понимаю:пять лет кочевать-этого врагу не пожелаешь. Но, к сожалению, подписание "мира" на условиях России войну не прекратит, а только новый импульс получит распад Украины. Война не прекратится, просто теперь Россия будет воевать с Украиной на украинские деньги.
:shock: это как?
чё-то Вас занесло куда-то

Да никто уже давно всерьёз не воюет, если не считать редких перестрелок между окопниками и прекратить оные перестрелки можно разведением войск. А как ещё? Люди, живущие на линии размежевания, должны наконец-то вернуться к нормальной жизни.Кстати, я уже предлагал, что нужно сделать с теми, кто предлагает продолжать войну.

ingvar
5-я колонна

Повідомлення ingvar » 04 жовтня 2019, 05:25

Амосенко Олег писав: "Зрада відміняється"... Плять, який дебіл писав йому промову? :ireful1: :ireful1: :ireful1: :ireful1: :ireful1: :ireful1: :ireful1:
если это обращение к тем баранам, что сейчас пытаются замутить очередной майдан, раскручивая "зраду", то он прав

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 04 жовтня 2019, 08:10

ingvar писав:
если это обращение к тем баранам, что сейчас пытаются замутить очередной майдан, раскручивая "зраду", то он прав

Можете пояснити, що таке - "раскручівая зраду" ???
Людською мовою, не пропагандонським, пєціківським жаргоном?
До відома: пєциківський жаргон - взагалі, не вітається. Будьте добрі, висловлюйтеся зрозумілою мовою.

І, да, цікава вєщь: кондові, патентовані сєпариші, як і льо прєзідон Зєліньські, плавно переходять на пєціківський арго, у спільній боротьбі за своє свєтлойє будущєє.
Шо би єто значіло ??? :umnik2: :umnik2: :umnik2:
Участь в голосуванні - є формою колаборації

singel

Повідомлення singel » 04 жовтня 2019, 10:55

"Зрада відміняється"? :patient: ... Зеля "работает" из расчета, на уровень зрителей 95го квартала :facepalm2:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 04 жовтня 2019, 12:13

🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 04 жовтня 2019, 12:22

Clone писав: Николаевский судостроительный завод продан недавно за пару лямов гривен рассеянтам.
Реакция где?
Не буде.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 04 жовтня 2019, 12:23

Фрося писав:
Clone писав: Гонтарева, Порошенко, луценко, и иже с ними,за гратами?
Та очем говорить...
Скандал у Раді: МВФ не дає розслідувати злочини Гонтаревої та режиму Порошенка
03/10/2019
пікер Разумков вилучив з порядку денного на сьогодні постанову про створення тимчасової слідчої комісії «Про розслідування діяльності керівництва НБУ і ФГВФО за 14-19 роки».
Як повідомив Олександр Дубинський, на питання про те, хто прийняв таке рішення, була дана відповідь: «рішення прийнято Кабінетом міністрів та Офісом президента після консультацій з МВФ».
Також депутат повідомив, що не отримав відповіді на питання, “навіщо нам усі вищезгадані органи, якщо всі рішення тепер приймаються в МВФ”.
«Тепер здогадуюся, що якщо Гонтареву і Ко прийнято рішення не чіпати, то Порошенку точно можна не переживати», – додав він.
СпойлерРозкрити
Нагадаємо, 17 вересня у Гореничах під Києвом згорів приватний будинок глави Національного банку в 2014-2018 роках Валерії Гонтарєвої. Основною версією правоохоронці назвали умисний підпал.
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вважає інцидент проявом кримінального тиску і пообіцяв, що правоохоронці розслідують справу та докладуть усіх зусиль для пошуку злочинця.
30 серпня в Лондоні Гонтареву збив автомобіль на пішохідному переході, а в ніч на 5 вересня у Києві згорів автомобіль, зареєстрований на невістку екс-глави НБУ. Гонтарева назвала усі ці події «ланками одного ланцюга».
12 вересня до помешкання екс-очільниці Нацбанку в Києві увірвались невідомі, озброєні автоматами. Колишній соратник Януковича Андрій Портнов повідомив, у екс-глави НБУ проходять обшуки у справі про розкрадання в оборонному секторі.
На сьогоднішній день Валерія Гонтарева мешкає у Лондоні і не виключає, що їй доведеться просити у Великої Британії політичний притулок через переслідування з боку Ігоря Коломойського та Андрія Портнова.
https://ua.news/ua/skandal-v-rade-mvf-n ... oroshenko/

:dash2:

Хто б міг подумать, га?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Нечай

Повідомлення Нечай » 04 жовтня 2019, 16:48

ingvar писав:
Нечай писав: Она просто от вас такого не ожидала. Я её понимаю:пять лет кочевать-этого врагу не пожелаешь. Но, к сожалению, подписание "мира" на условиях России войну не прекратит, а только новый импульс получит распад Украины. Война не прекратится, просто теперь Россия будет воевать с Украиной на украинские деньги.
:shock: это как?
чё-то Вас занесло куда-то

Да никто уже давно всерьёз не воюет, если не считать редких перестрелок между окопниками и прекратить оные перестрелки можно разведением войск. А как ещё? Люди, живущие на линии размежевания, должны наконец-то вернуться к нормальной жизни.Кстати, я уже предлагал, что нужно сделать с теми, кто предлагает продолжать войну.
Таки да, Кац предлагает сдаться... :lol:

Нечай

Повідомлення Нечай » 04 жовтня 2019, 16:50

Sintez писав:
Скандал у Раді: МВФ не дає розслідувати злочини Гонтаревої та режиму Порошенка
03/10/2019
пікер Разумков вилучив з порядку денного на сьогодні постанову про створення тимчасової слідчої комісії «Про розслідування діяльності керівництва НБУ і ФГВФО за 14-19 роки».
Як повідомив Олександр Дубинський, на питання про те, хто прийняв таке рішення, була дана відповідь: «рішення прийнято Кабінетом міністрів та Офісом президента після консультацій з МВФ».
Також депутат повідомив, що не отримав відповіді на питання, “навіщо нам усі вищезгадані органи, якщо всі рішення тепер приймаються в МВФ”.
«Тепер здогадуюся, що якщо Гонтареву і Ко прийнято рішення не чіпати, то Порошенку точно можна не переживати», – додав він.

Хто б міг подумать, га?
Шось я не зрозумів. ЯК це "МВФ не дає розслідувати злочини Гонтаревої та режиму Порошенка"? Яким боком тут МВФ? Яке відношення він має до законності, прокуратури, торжества закону? Вони кому присягали-Україні чи МВФ? Якби в тих же США який-небудь депутат чи прокурор заявив, що розслідуванню якогось злочину заважає МВФ, то він би до кінця жизні торгував піццою в Гарлемі або відкривав-закривав двері у второсортному борделі. А голландські наркомани їм не заважають? Чи колумбійські наркобарони? Чи чукотські гомосєки? Бо українцям тільки красти ніхто і ніщо не заважає...

Нечай

Повідомлення Нечай » 04 жовтня 2019, 19:09

Шкода Зєлю. Пацан прийшов спистить і продать те, що ще не спизтили і вкрали до нього, а тут якісь хохли від нього шось вимагають. Ну тіпа державою керувать, з агресором воювать, з бідністю боротись! Та пішли вони всі нахуй! Треба всьо продать, поки лошари вірять, а то так можна і на останній рейс на Ізраїль не істигнути. І хто там шо кричав про торгівлю на крові? Всьо нормально, нахуя той вуголь з Росії куплять, коли можна зразу електроенергію. І Бєня в долє.

ingvar
5-я колонна

Повідомлення ingvar » 05 жовтня 2019, 02:11

Vollmer писав:
Можете пояснити, що таке - "раскручівая зраду" ???
Людською мовою, не пропагандонським, пєціківським жаргоном?
До відома: пєциківський жаргон - взагалі, не вітається. Будьте добрі, висловлюйтеся зрозумілою мовою.

І, да, цікава вєщь: кондові, патентовані сєпариші, як і льо прєзідон Зєліньські, плавно переходять на пєціківський арго, у спільній боротьбі за своє свєтлойє будущєє.
Шо би єто значіло ??? :umnik2: :umnik2: :umnik2:
в устах Зеленского, как я это понимаю, "зрада" есть стёб над теми, кто пытается обвинить в предательстве украинских интересов его самого
ну, где-то так :umnik2:

ingvar
5-я колонна

Повідомлення ingvar » 05 жовтня 2019, 02:15

Нечай писав: Таки да, Кац предлагает сдаться... :lol:
да нет там никакой сдачи, а есть единственный на сегодняшний день выход
Вы сами-то можете объяснить, что именно сдают?

Відповісти