ДД...

Sintez
Єретик

Re: ДД...

Повідомлення Sintez » 24 жовтня 2019, 20:53

M_M писав:
Sintez писав: Лаври Річчі спати не дають? Ну-ну.
Ні це ВИМОГА ВИКОНУВАТИ ЗАКОНОДАВСТВО УКРАЇНИ.

Так зрозуміло?

Мені все одно як мене буде називати ворог України. Мені все одно, в бані конкретний Нечай, чи ні. Але мене бентежить наявність образ за національною ознакою до будь-кого. Бентежить необмежене використання матюччя. Бентежить ігнорування збільшення кількості бруду у Консіліумі. Бентежить зростання кількості ворожої пропаганди у Консіліумі.

І ще одне. Якщо Ви вважаєте, що кацап і підкацапник - то є образа, і ворога так називати не можна, то почніть, будь ласка, з себе, ти почистіть власні застосування образ. Просто для того, щоб мати моральне право на суддівство у цьому питанні.
Не треба мені про "моральні права", ОК? І про "все одно". Якби було "все одно", то лазили б у вікно. Але таки у двері ходять.

Ще раз повторю запитання - Ви беретеся модерувати? Бентежить? Мене теж дофіга що бентежить. Вмієте розрулювати краще? Тоді впірьод!

Ніякого "суддівства" немає, й воно мені нафік не впало. Взявся я за цю бодягу виключно для того, щоб забезпечити собі й іншим можливість писати що думаєш, відсікаючи тролів й просто придурків. Інші варіанти мені й нафік не впали.

У даному випадку Ви намагаєтеся мною маніпулювати, зокрема щоб моїми руками закривати рот Нечаєві, аж до загроз, звинувачуючи мене у "недодержанні законодавства". Так от, законодавства я додержуюся, наскільки це взагалі можливо. Процитовані ж Вами "статті" можливо не порушувати лише у одному випадку - закривши рот/форум. Ібо варто сказати якусь фразу, як тут же знайдецця хтось, хто може заявити про "образу". Я Вам задав кілька питань, котрі ілюструють абсурдність "статті", Ви тупо їх ігнорували, натомість всунувши іншу, подібну "статтю".

Але я не поспішаю. Отже, перш ніж перейти до питань "образи за національною ознакою", поясніть, як метрологічно обгрунтовано й однозначно визначити "національність". І що таке "національна честь і гідність", чим вони відрізняюцця від простої, "ненаціональної" честі й гідності? Якщо це "закон", то портнови й ківалови, пишучи його, мали ж розуміти, про що йде мова? А якщо Ви не можете пояснити, то якого лєшего я маю "дотримуватися"?

Тепер про ворогів. Я НЕ ВОЮЮ з народом Росії. Бо народ Росії - така ж жертва геноциду, як і український. Я воюю із мафією, котра спільна для всього екс-совка, й має таких же мафіозних ПАРТНЕРІВ на Заході, що й ілюструють останні події. І тут я уже НІЯК не можу з Вами погоджуватися, напримєр, що Ахмєтов - не зовсім кончений подонок, а для багатьох - благодєтєль і роботодатєль. Він - ВОР, котрий краде майбутнє України. Разом із іншими такиими ж аорами. Й народ України під їхнім ігом гине. Тихо, але вірно. Як і народ Росії. Щоб заткнути рот тим, хто щось розуиіє чи підозрює, є "статті", аякже. А щоб виморити два народи, мафії влаштували їм ще й війну. Чи то пак, "невійну". Бо офіційно ніякої війни немає.. Й "ворога",, до речі, теж. Це з точки зору "законодавства", яке Ви так любите. Є так званий "закон про визнання Росії агиесором", але він по суті - ні про що, скоріш всього прийнятий задля піару, ні до чого нікого він не зобов'язує.

Коротше. Я начебто все пояснив. Хочете угробити й цей форум? Що б Ви не казали, Ви йдете саме шляхом Річі. Вирішувати Вам.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 24 жовтня 2019, 21:04

Vollmer писав:
M_M писав: Україна: ст 161. до п'яти років.
РФ: ст 262. до двух лет.

Модерів та власників теж стосується.

Погрожуєш?
Від імені талірантої спільноти?
Доки хахли й кацапи мочать одне одного - норм. Ніякого "разжиганія", солов'йови, кісєльови, шустери "працюють" спокійно, все норм. А от як тільки "бидло" сміє полізти "за прапорці" - тут же й "разжиганіє", й "екстремізм", і повний фарш.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 24 жовтня 2019, 21:41

Sintez писав: ....................................................................................................................................................................
Доки хахли й кацапи мочать одне одного - норм. Ніякого "разжиганія", солов'йови, кісєльови, шустери "працюють" спокійно, все норм. А от як тільки "бидло" сміє полізти "за прапорці" - тут же й "разжиганіє", й "екстремізм", і повний фарш.

Навіть не так.
Ці люди. самочинно, оголошуют себе святішими за Папу, і що зараз - саме вони будуть вирішувати, хто - "фошизд", хто - "столлєнізд", кого - куди, і у скільки шеренг повинні шикуватися всі решта.
При цьому, він вважає за можливе оприлюднювати чужий логін, балуватися у точно такі самі обзивання, причому - без прив'язки до конкретних вчинків, і персоналізовано.
Після подібних погроз, із позиції оскорбльонной нєвінності, я взагалі, не дуже розумію, чому він досі тут?
Стільки є чудових, талєронтних місць, де можна знайти ідеальних, делікатних, тактичних, і т.д. партнерів........
Що, поставлено завдання провокувати публіку саме тут? Показати, що, насправді, вилазить із талєрантної особи, коли у неї є можливість?

Добрячій назустріч. Вже бачили, і не здивовані.
Трохи дивує, як персонаж лякає, а сам не лякається, що, коли ним зацікавиться ФСБ, за відповідними статтями? Звідки стіко однобічної впевненості? І що би це могло значити?

Але, нового - нічого не бачу.
Варіації на тему Річчі, можливо, що і решта параметрів - близькі.
Але, ідея доручати такому віжки - мені здається легковажною. Йому ж не йдеться про справедливість, розумний баланс, сприятливу атмосферу, і щось таке. Виключно - про талєраннтность і благопристойність, причому, іменно в його розумінні.
Щас ми злякаємося, і призначимо його на незалежного регулятора. Бо йому, щось, млосно, і він коверзує, і провозвіщає мєждународнийє прінціпи.
Тьху !!!
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 24 жовтня 2019, 23:40

Я за то, чтобы пресекать личные выпады против кого-то из форумчан, например когда Нечай назвал M_M жидом, то это он назвал не какую-то группу лиц, а конкретного человека. Вот этого делать точно не стоит. Но понимая что модераторы не могут читать абсолютно всё и вчитываться, то красная кнопка им подскажет.

А общие вот эти терки щетаю дискуссией, хоть и не всегда согласен.

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 24 жовтня 2019, 23:56

М-М раньше таким не был.
Депрессия.
За это должен быть кто-то в ответе.
Я сам иногда выскакиваю из штанов...
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 жовтня 2019, 00:07

Clone писав: М-М раньше таким не был.
Депрессия.
За это должен быть кто-то в ответе.
Я сам иногда выскакиваю из штанов...
Так і Річчі колись був душею дурдомівських сходок.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 25 жовтня 2019, 00:09

М-М не Ричи.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 25 жовтня 2019, 00:10

Но, шось трапилось.
Зображення

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 25 жовтня 2019, 00:11

Ричи, я с ним был знаком в реале, гондурасом и неприятным типом был и там.
Зображення

M_M

Повідомлення M_M » 25 жовтня 2019, 02:00

Clone писав: Депрессия
Никакой депресии.
С проявлениями ксенофобии и матерщиной боролся и на старом уютном ДД. А ушел оттуда по причине зашкаливания количества матерщины и прочей грязи. Срачи на почве личной неприязни меня не интересуют.

M_M

Повідомлення M_M » 25 жовтня 2019, 02:12

Vollmer писав: При цьому, він вважає за можливе оприлюднювати чужий логін
Якщо мова про "stalin", то нема ніякого оприлюднення логіну. Просто спробуйте відправити email конкретному вельмишановному пану, що сам себе називає сталіністом, самі побачите.

Що ще вигадаєте?
:pop:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 жовтня 2019, 06:25

M_M писав:
Vollmer писав: При цьому, він вважає за можливе оприлюднювати чужий логін
Якщо мова про "stalin", то нема ніякого оприлюднення логіну. Просто спробуйте відправити email конкретному вельмишановному пану, що сам себе називає сталіністом, самі побачите.

Що ще вигадаєте?
:pop:
Тобто оприлюднювати персональні дані без згоди персони не можна, (згідно не лише "законодавства", а й неписаних звичаїв), але якщо "stalin" і дуже хочецця - то можна? Як цікаво. Чи емайл уже не персональні дані?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 жовтня 2019, 07:10

M_M писав:
Clone писав: Депрессия
Никакой депресии.
С проявлениями ксенофобии и матерщиной боролся и на старом уютном ДД. А ушел оттуда по причине зашкаливания количества матерщины и прочей грязи. Срачи на почве личной неприязни меня не интересуют.
Так і Річчі боровся! І Растаман. І шо характерно, вони таки перемогли у своїй боротьбі! Там тепер ніякого бруду, матершини, фобії й так далі. Тиша й спокій.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 25 жовтня 2019, 09:17

Sintez писав:
Тобто оприлюднювати персональні дані без згоди персони не можна, (згідно не лише "законодавства", а й неписаних звичаїв), але якщо "stalin" і дуже хочецця - то можна? Як цікаво. Чи емайл уже не персональні дані?
"Sintez" - теж персональні дані. От є ще: Sintez написав 9725 повідомлень з 23 березня 2018.
Вважаєте що не можна вживати згідно неписаних звичаїв?
"Неписані звичаї" взагалі дуже корисна річ коли не хочеться пояснювати справжню мету. Є й інші, на кшталт "революційна необхідність", "сам розберуся". Пояснювати нічого не треба.
А є писані. Не убий. Не кради. Не допомагай крадіям та вбивцям.
Про брехню теж дещо є.

M_M

Повідомлення M_M » 25 жовтня 2019, 09:43

Sintez писав: Там тепер ніякого бруду, матершини, фобії й так далі. Тиша й спокій.
Оце перший раз за декілька місяців глянув на цю "тишу й спокій".
:bad:
Бруд починається з назв топіків, які я б не цитував поза межами 6-ї. Бажання поцікавитись дописами не виникло.
Проблема ШДД все ж таки не у Річі, бо він - наслідок а не причина. Відбулося поступове перетворення затишного форуму на сміттєзвалище. І як такий він досі притягує до себе брудофілів. Свобода слова, ага.

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 25 жовтня 2019, 09:52

M_M писав: Свобода слова, ага.
Так я не пойму, вы за свободу слова или против? Или за свободу, но не полную...но кто тогда определяет что можно а что нельзя...разве не сталинисты (пиночетисты, че-геваристы, лукашенисты, граммар-нази, защитники/противники извращений, и прочие диктатуры, в зависимости от направленности СМИ или форума)?

M_M

Повідомлення M_M » 25 жовтня 2019, 10:08

Есть такое понятие "дресс код". Который определяет кому в данном заведении комфортно. К дресс-коду относятся в данный момент сквернословие (выборочно) и материалы Шария. Для мусора и прочих отходов жизнедеятельности есть специально отведенные места.

а баба галамага

Повідомлення а баба галамага » 25 жовтня 2019, 10:21

Sintez писав: А при чому "інвєстори" до народу?
СпойлерРозкрити
Так, звичайно ж, вони хвалять. Бо Лєра - манагер із оптового продажу країни.

Не зайдуть? А хто сказав, що вони так тут потрібні й без них каюк? Лєра й ігспєрди, котрі у тих "інвесторів" на підсосі? Ааа, ну тоді конєшно да.
stan700 писав: Володимир Бородянський - Міністр культури, молоді та спорту України
14 ч. назад
Вибачте, Валерія Олексіївна, мені соромно за Національний заслужений академічний український народний хор України імені Григорія Верьовки
"Народний" на сьогодні Квартал. Я сам їх не люблю, але факт є факт. Ця ж вся "культурна" бюджетососуща паразитична мішпуха зполошилася через те, що скандал звертає увагу на їхню відстойність і непотрібність.

Вибачаєцця воно, чмо.
а якщо „народ“, в особі тебе, любимого, захоче бути інвестором,
а тебе - раз! і по морді і відро помиїв на голову?
тобі понравицця?
любимому?

а баба галамага

Повідомлення а баба галамага » 25 жовтня 2019, 10:25

M_M писав:
СпойлерРозкрити
Sintez писав: Там тепер ніякого бруду, матершини, фобії й так далі. Тиша й спокій.
Оце перший раз за декілька місяців глянув на цю "тишу й спокій".
:bad:
Бруд починається з назв топіків, які я б не цитував поза межами 6-ї.
СпойлерРозкрити
Бажання поцікавитись дописами не виникло.
Проблема ШДД все ж таки не у Річі, бо він - наслідок а не причина. Відбулося поступове перетворення затишного форуму на сміттєзвалище. І як такий він досі притягує до себе брудофілів. Свобода слова, ага.
наприклад?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 жовтня 2019, 12:46

M_M писав:
Sintez писав:
"Sintez" - теж персональні дані. От є ще: Sintez написав 9725 повідомлень з 23 березня 2018.
Вважаєте що не можна вживати згідно неписаних звичаїв?
"Неписані звичаї" взагалі дуже корисна річ коли не хочеться пояснювати справжню мету. Є й інші, на кшталт "революційна необхідність", "сам розберуся". Пояснювати нічого не треба.
А є писані. Не убий. Не кради. Не допомагай крадіям та вбивцям.
Про брехню теж дещо є.
Єсть. Тільки "обрані" вбивають кого хочуть, плюючи на ті закони. І грабують цілі країни й народи через біржі, банки, фонди й інші кошерні вєщі.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти