Не треба мені про "моральні права", ОК? І про "все одно". Якби було "все одно", то лазили б у вікно. Але таки у двері ходять.M_M писав: ↑Ні це ВИМОГА ВИКОНУВАТИ ЗАКОНОДАВСТВО УКРАЇНИ.
Так зрозуміло?
Мені все одно як мене буде називати ворог України. Мені все одно, в бані конкретний Нечай, чи ні. Але мене бентежить наявність образ за національною ознакою до будь-кого. Бентежить необмежене використання матюччя. Бентежить ігнорування збільшення кількості бруду у Консіліумі. Бентежить зростання кількості ворожої пропаганди у Консіліумі.
І ще одне. Якщо Ви вважаєте, що кацап і підкацапник - то є образа, і ворога так називати не можна, то почніть, будь ласка, з себе, ти почистіть власні застосування образ. Просто для того, щоб мати моральне право на суддівство у цьому питанні.
Ще раз повторю запитання - Ви беретеся модерувати? Бентежить? Мене теж дофіга що бентежить. Вмієте розрулювати краще? Тоді впірьод!
Ніякого "суддівства" немає, й воно мені нафік не впало. Взявся я за цю бодягу виключно для того, щоб забезпечити собі й іншим можливість писати що думаєш, відсікаючи тролів й просто придурків. Інші варіанти мені й нафік не впали.
У даному випадку Ви намагаєтеся мною маніпулювати, зокрема щоб моїми руками закривати рот Нечаєві, аж до загроз, звинувачуючи мене у "недодержанні законодавства". Так от, законодавства я додержуюся, наскільки це взагалі можливо. Процитовані ж Вами "статті" можливо не порушувати лише у одному випадку - закривши рот/форум. Ібо варто сказати якусь фразу, як тут же знайдецця хтось, хто може заявити про "образу". Я Вам задав кілька питань, котрі ілюструють абсурдність "статті", Ви тупо їх ігнорували, натомість всунувши іншу, подібну "статтю".
Але я не поспішаю. Отже, перш ніж перейти до питань "образи за національною ознакою", поясніть, як метрологічно обгрунтовано й однозначно визначити "національність". І що таке "національна честь і гідність", чим вони відрізняюцця від простої, "ненаціональної" честі й гідності? Якщо це "закон", то портнови й ківалови, пишучи його, мали ж розуміти, про що йде мова? А якщо Ви не можете пояснити, то якого лєшего я маю "дотримуватися"?
Тепер про ворогів. Я НЕ ВОЮЮ з народом Росії. Бо народ Росії - така ж жертва геноциду, як і український. Я воюю із мафією, котра спільна для всього екс-совка, й має таких же мафіозних ПАРТНЕРІВ на Заході, що й ілюструють останні події. І тут я уже НІЯК не можу з Вами погоджуватися, напримєр, що Ахмєтов - не зовсім кончений подонок, а для багатьох - благодєтєль і роботодатєль. Він - ВОР, котрий краде майбутнє України. Разом із іншими такиими ж аорами. Й народ України під їхнім ігом гине. Тихо, але вірно. Як і народ Росії. Щоб заткнути рот тим, хто щось розуиіє чи підозрює, є "статті", аякже. А щоб виморити два народи, мафії влаштували їм ще й війну. Чи то пак, "невійну". Бо офіційно ніякої війни немає.. Й "ворога",, до речі, теж. Це з точки зору "законодавства", яке Ви так любите. Є так званий "закон про визнання Росії агиесором", але він по суті - ні про що, скоріш всього прийнятий задля піару, ні до чого нікого він не зобов'язує.
Коротше. Я начебто все пояснив. Хочете угробити й цей форум? Що б Ви не казали, Ви йдете саме шляхом Річі. Вирішувати Вам.