Конституційний суд визнав неконституційною статтю , яка передбачає покарання за незаконне збагачення

vkhavr2

Re: Конституційний суд визнав неконституційною статтю , яка передбачає покарання за незаконне збагачення

Повідомлення vkhavr2 » 02 березня 2019, 19:57

Нечай писав:
vkhavr2 писав:
Сралін сам був великою проблемою. Бо саме за його активної підтримки Гітлер прийшов до влади: сралін ЗАБОРОНИВ німецьким комуністам створити коаліційний уряд з соціал-демократами. Після цього Гітлер і отримав владу, хоча був у Рейстазі у меншині. Що трапилося потім - ми добре знаємо.
А грабують Україну прями нащадки поплічників сраліна - вся иліта совка виросла із сралінських "назначенцев". Які, щоб зробити свою илітність спадковою, грабували та грабують країну. Я прожив в совку 40 років і повертатися взад не хочу. Бо тую систему підрихтувати вже було неможливо. Здох совок - ну і хєр з ним!
Та невже? А хто фінансував партія Гітлера, хто фінансував вибори? Невже теж Сталін? І яким чином Сталін міг заборонити щось німецьким комуністам? Тим більше, в 1932-33-му роках, коли в нього своїх проблем вистачало. Ернст Тельман був не з тих людей, кому навіть Сталін міг щось заборонити. Комуністи не пішли на блок з сексуал-демократами по банальній причині-ті до того вже не один раз їх "кидали". Саме уряд соціалістів вбив Лібкнехта і Розу Люксембург. А от Мюнхен-такі да, дав Гітлеру військові заводи "Шкода", після чого пацан вирішив, що може все.

І до якої сталінської еліти відноситься Бєня Коломойський? В якому обкомі сидів Пінчук? Яким райкомом завідував Фірташ? До якої "еліти" відносився двічі судимий завгар Янукович? Чи Пєтя Порошенко, батя якого, як кажуть злі язики, в радянський час строк мотав? Так, совкова еліта виродилась і розвалила СРСР, але нинішня Україна-то вже ВАША еліта, новостворена, демократично-ліберальна.

А при чому тут В"єтнам??? Мова йшла лише про те, як сралін допоміг Гітлеру прийти до влади. Інші питання не піднімалися.
Не подобається наявна иліта? Мені теж! Тому вважаю що наявна иліта підлягає знищенню. Без винятків!

Нечай

Re: Конституційний суд визнав неконституційною статтю , яка передбачає покарання за незаконне збагачення

Повідомлення Нечай » 02 березня 2019, 20:01

vkhavr2 писав: Та невже? А хто фінансував партія Гітлера, хто фінансував вибори? Невже теж Сталін? І яким чином Сталін міг заборонити щось німецьким комуністам? Тим більше, в 1932-33-му роках, коли в нього своїх проблем вистачало. Ернст Тельман був не з тих людей, кому навіть Сталін міг щось заборонити. Комуністи не пішли на блок з сексуал-демократами по банальній причині-ті до того вже не один раз їх "кидали". Саме уряд соціалістів вбив Лібкнехта і Розу Люксембург. А от Мюнхен-такі да, дав Гітлеру військові заводи "Шкода", після чого пацан вирішив, що може все.
І до якої сталінської еліти відноситься Бєня Коломойський? В якому обкомі сидів Пінчук? Яким райкомом завідував Фірташ? До якої "еліти" відносився двічі судимий завгар Янукович? Чи Пєтя Порошенко, батя якого, як кажуть злі язики, в радянський час строк мотав? Так, совкова еліта виродилась і розвалила СРСР, але нинішня Україна-то вже ВАША еліта, новостворена, демократично-ліберальна.

А при чому тут В"єтнам??? Мова йшла лише про те, як сралін допоміг Гітлеру прийти до влади. Інші питання не піднімалися.
Не подобається наявна иліта? Мені теж! Тому вважаю що наявна иліта підлягає знищенню. Без винятків!
Шановний, ви недобачаєте? ДЕ я писав про В'єтнам??!! :facepalm2:

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 02 березня 2019, 21:55

Нечай писав:
vkhavr2 писав: Та невже? А хто фінансував партія Гітлера, хто фінансував вибори? Невже теж Сталін? І яким чином Сталін міг заборонити щось німецьким комуністам? Тим більше, в 1932-33-му роках, коли в нього своїх проблем вистачало. Ернст Тельман був не з тих людей, кому навіть Сталін міг щось заборонити. Комуністи не пішли на блок з сексуал-демократами по банальній причині-ті до того вже не один раз їх "кидали". Саме уряд соціалістів вбив Лібкнехта і Розу Люксембург. А от Мюнхен-такі да, дав Гітлеру військові заводи "Шкода", після чого пацан вирішив, що може все.

Там же, де я писав про фінансування!

Нечай

Повідомлення Нечай » 02 березня 2019, 22:52

vkhavr2 писав:
Нечай писав:

Ясно, злився. На городі бузина, а в Києві дядько.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 березня 2019, 23:25

vkhavr2 писав:
Sintez писав: ] А у якого роду/виду "в природі" настільки ж ррзвинений обмін інформацією так, як у людей? Може, я неправильно висловився - декларуввння верховенства одного над іншим і ПРОТИСТАВЛЕННЯ одного іншому є ідіотизмом. І реально розвинуті суспільства вміють гармонійно розвивати й поєднувати як "країну", так і "родину". Ібо, нагадаю, ще давні греки називали того, кому "сім'я понад усе", просто ідіотом.

Ну, і де тії греки зараз? Зникли!
Людство прожило 95% свого життя без держав та тержавного існування. Десь 5-7 тисяч років назад держави виникли як один із методів організації людей, тобто держава була створена людьми для обслуговування потреб людей. Через що держава не меже бути вище інтересів людей.
А зараз час існування держав закінчується. Бо об"єм ресурсів, яких вимагає держава для свого існування, зростає по експоненті, а науково-технічний прогрес, єдине, що може забезпечити таке зростання ресурсів, майже зупинений державною илітою, бо подальший розвиток НТП робить дердавну організацію просто непотрібною. А це означає ліквідацію иліти під корінь. Тому при зупиненому НТП держбюрократія з"їсть всі державні ресурси, а при вільному НТП потреба в державі зникає. Ось иліти й скаче між цими двома граничними умовами, намагаючись вижити. І, схоже, все більш схиляється до загальної війни щоб відкинути людство в початкове середновіччя де смерд мав знати своє місце.
По-суті заперечення будуть?
Будуть. З якого дива зроблений висновок про те, що НТП ліквідує потребу в "державній організації"? Чому ти автоматично робиш висновок що "держава" = "еліта"?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 02 березня 2019, 23:35

Нечай писав:
vkhavr2 писав:

Злив зараховано! Бо писати про фінансування Гітлера до теми, що присвячена сприянню сраліним приходу Гітлера до влади те-ж що й притягати туди В"єтнам. На що я й вказав.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 березня 2019, 23:38

vkhavr2 писав:
Sintez писав:

Управління айтішниками - це видача їм замовлень і оплата їх. Ти нвстільки тупий, що цього не розумієш? "Некерованим" ти був би, якби САМ ставив собі задачі й САМ же їх вирішував.

Довбень! Я сам розробляв методи та програми, а потім на наукових конференціях показував як за їх допомогою вирішувати конкретні проблеми. Тобто, замовлення та оплата - це були результати нашої спільної із замовником роботи. Якщо ти бажаєш називати це зовнішнім керуванням, то хто тобі доктор Гільотен? В усьому світі це має назва: робота бізнесмена.
Виділене - це як так? Ти щось плутаєш. Результат роботи й оплата - це дещо різні речі. Оплату отримує той, хто віддає результат своєї роботи замовникові,, і за оцю віддачу оплата і здійснюєцця. Ні, ну може й тут Пригожин зі своїми новаціями пройшовся...

Та мало хто як і що називає. Але замовлення є актом управління, як і оплата. Інша справа, що зхоже ти продав замовлене совком за бугор - ну це нічого не міняє, хіба що додає того факту, що ти вкрав оплачене своїм народом і продав чужакам. В принципі, нічого дивного, для цього совок і розвалили, вчєхляючи лохам про "незалежність". Тепер таке вважаєцця невіпенним подвигом, да.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 березня 2019, 23:40

vkhavr2 писав:
Sintez писав: Може й Мюнхенську змову фігурантів примусив укласти Сталін? А чьо?!

Бреши брехло та не забріхуйся!
Ти розмовляєш уже сам із собою? :spruce_up:
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 березня 2019, 23:42

vkhavr2 писав:
Vollmer писав:
Ну, совок ще дихає, зараза.

Щодо Сталіна. Японський імператор був кращий? Чи Чемберлен? Даладьє? Рузвельт? Пілсудський?

Спробуй більше узнати про розклад в ті часи. Там питання стояло, хто кого на кого вдало нацькує. Після війни поховали кінці, засудили, сховали по тюрмах. Гессу так і не дали вийти із Шпандау, вдавили, щоб не почав говорити. Всі архіви досі засекречені, щоб скелети не повипадали. Євреїв намалювали головними жертвами, щоб ніхто більше не вякав. І зафіксували такий міф голлівудщиною Шпільберга.

Смисл війни звівся до того, що Штати дождалися клінчу суперників, забрали колоніальну торгівлю у Британії, знищили незалежність Європи, років на 40 - 50, прибарахлилися науковими і технічними новинками, нав'язали всьому світу доллар, вискочили з кризи, і рвонули розвиватися. Аж тільки у 2000-х почали гальмувати.

Так що, я би не погодився, що ми "добре знаємо" все, що було дальше.

Усяка держава є зло. І ми маємо мінімізувати це зло.
Розкажи це американцям, дбл.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 березня 2019, 23:48

M_M писав:
Sintez писав: Ібо, нагадаю, ще давні греки називали того, кому "сім'я понад усе", просто ідіотом.
Такого формулювання у греків не було, це вигадка.

Звісно, сім'ю якось підтримує азіатчина, та західні країни якось досі не розвалились на поодинокі сім'ї. Мова про пріоритети. Права поодинокого громадянина, поодинокої сім'ї або цінуються, або ні.
Чи можна собі уявити Єлізавету II, що хапає за носа свого підданого,чи зриває з нього шапку?
Навіщо? Для цього єсть відповідні служби, котрі при потребі приберуть невдобного підданого. Акуратно й ""чисто". Як леді Ді, напримєр.

А щодо греків - ну як же "не було". Їхнє формулювання нині звучало б так, що ідіот - це той, хто "поза політикою". Тобто у нього "сім"я понад усе". Що не так?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Нечай

Повідомлення Нечай » 02 березня 2019, 23:55

vkhavr2 писав:
Нечай писав:

Злив зараховано! Бо писати про фінансування Гітлера до теми, що присвячена сприянню сраліним приходу Гітлера до влади те-ж що й притягати туди В"єтнам. На що я й вказав.
Я от, плять, коли спілкуюсь с такими, як ти, все намагаюсь знайти межі вашого нахабства і ідіотизму і з кожним разом бачу, що меж у вас немає. Зовсім. Правильно про таких кажуть кацапи:єму сци в глаза-всьо божья роса! Вже туєва хуча книг написана про фінансістів, що фінансували Гітлера, вели його до влади, віддавали йому Рейнську область, Австрію, Чехословакію і все одно ви будете триндіти, шо всьо зробив Сталін! Одного Ірвінга почитати і все стане ясно. Але нахуя тобі Ірвінг? Брехня-це ваше всьо. на брехні ви й державу будували. От і збудували уйобіще, де все сиплеться, розкрадається, розвалюється, нищиться...

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 березня 2019, 23:56

vkhavr2 писав:
Sintez писав:

Я виставляю як єдино правильне? Цитатку?..

А весь час лаєшся на Пригожина і жодним чином не спростовуєш його. Ось це і є проштовхування "єдино вірного" власного уявлення про реальність.
Я лаюся на Пригожина? Цитату?.. Чи як завжди?
Чи ти, по Фрейду, вважаєш "лайкою" те, що я тебе й подібних тобі називаю пригожинцями? Так що ж робити, якщо ви пригожинці і єсть? І що тут лайливого? Ну буває. А щодо уявлення про реальність - я його не "проштовхую", а просто описую те, чого для пригожинців не існує, чого вони не розрізняють і вважають "хаосом". Це гріх? Як я його "спростую"? Я не можу спростувати й білогарячечний бред, напримєр. І що з того? Може, на його основі хтось і якість теорії будуватиме, що ж, буває.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 03 березня 2019, 00:00

vkhavr2 писав:
M_M писав: Ні, хтось все ж таки має координувати багато чого у суспільстві. До анархії ще треба дозріти, наявний стан освіти цього не дозволяє. Та навіть у анархістів повної рівності нема.

Координатор - так, уряд, як організація координаторів - так, держава, як стркутура, яка ставить головною задачею самозбереження та експансію і що базується на узурпації права на насильство - ні! Право на насильство заради самозахисту - це природнє невід"ємне право кожної живої істоти. Людина МОЖЕ делегувати частину своїх прав на насильство суспільній структурі заради колективного, більш ефективного захисту своїх прав.
Оце він і є, бред...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 03 березня 2019, 00:00

Sintez писав:
vkhavr2 писав:
Ну, і де тії греки зараз? Зникли!
Людство прожило 95% свого життя без держав та тержавного існування. Десь 5-7 тисяч років назад держави виникли як один із методів організації людей, тобто держава була створена людьми для обслуговування потреб людей. Через що держава не меже бути вище інтересів людей.
А зараз час існування держав закінчується. Бо об"єм ресурсів, яких вимагає держава для свого існування, зростає по експоненті, а науково-технічний прогрес, єдине, що може забезпечити таке зростання ресурсів, майже зупинений державною илітою, бо подальший розвиток НТП робить дердавну організацію просто непотрібною. А це означає ліквідацію иліти під корінь. Тому при зупиненому НТП держбюрократія з"їсть всі державні ресурси, а при вільному НТП потреба в державі зникає. Ось иліти й скаче між цими двома граничними умовами, намагаючись вижити. І, схоже, все більш схиляється до загальної війни щоб відкинути людство в початкове середновіччя де смерд мав знати своє місце.
По-суті заперечення будуть?
Будуть. З якого дива зроблений висновок про те, що НТП ліквідує потребу в "державній організації"? Чому ти автоматично робиш висновок що "держава" = "еліта"?

НЕ роби висновки за мене! Де я писав що "автоматично роблю висновок що "держава" = "еліта""??? Держава - це форма організації людського суспільства, а иліта - це кодло бандитів, що мають нахабство виставляти власні інтереси за інтереси народу, що цю державу утворив та фінансує. А тодальший розвиток НТП робить державу непотрібною, бо оснащена людина здатна забезпечити свої потреби самостійно. Чи просто обмінюючись з сусідами. БЕЗ ГРОШЕЙ! І це має назву просюмеризм.
А держави зникнуть тому що витрати на її утримання постійно зростають, а продуктивність праці не встигає за темпами зростання апетитів чинодралів. Я вже багато разів наводив приклад: в ’1994-му під"єднання до електромережі на фазенді коштувало 45 гривень, а наприкінці минулого року вже 45000 грн (перерахунок через бакс). А при цьому фактична робота залишилася однаковою: приходить електрик дядя Вася, надягає "когті", лізе на стовп і прикручує шнурок до існуючої електромережі. А потім тягне його в будинок, до під"єднує до вже встановленого лічильника. Чому вартість однієї і тієї-ж послуги зросла в 1000 разів, хоча платня дяді Вісі майже не зросла??? Куди поділася різниця? А відповідь дуже проста: її з"їли бюрократи, які вигадали купу нікому не потрібних папірців. І змушують людей весь цей банкет держбандитів оплачувати. Бо - держмонополія! Проекстраполюй ще на років 10-15 в майбутнє і стане зрозімілим, що людям, які працюють, не утримати всіх, хто з ложкою. Чи ти вважаєш, що ахмєтка і Ко, а також інші монополісти-оллігархи відмовляться від такого свого становища? А що буде потім - відосмо давно: протиріччя будуть вирішуватися силою. Але тут є одна заковика - навідь при перемозі бандолігархів ситуація буде тільки погіршуватися. Бо бандолігархи працювати не будуть! А люди без бандолігархів - виживуть. І найматимуть конкурсний уряд менеджерів, що вирішуватимуть виникаючі проблеми. А за спробу створення держави - зразу-ж до стінки: Вища Міра Гуманітарного Самозахисту чи ВМГС!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 03 березня 2019, 00:09

vkhavr2 писав: А держави зникнуть тому що витрати на її утримання постійно зростають, а продуктивність праці не встигає за темпами зростання апетитів чинодралів.
Пля... Так може замість цього уйопіща, котре чомусь такі як ти вважають "державою", просто слід побудувати путню, людську, нормальну ДЕРЖАВУ, грунтовану на теорії управління, а не на бреднях?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 03 березня 2019, 00:12

Sintez писав:
vkhavr2 писав:
А весь час лаєшся на Пригожина і жодним чином не спростовуєш його. Ось це і є проштовхування "єдино вірного" власного уявлення про реальність.
Чи ти, по Фрейду, вважаєш "лайкою" те, що я тебе й подібних тобі називаю пригожинцями? Так що ж робити, якщо ви пригожинці і єсть? І що тут лайливого? Ну буває. А щодо уявлення про реальність - я його не "проштовхую", а просто описую те, чого для пригожинців не існує, чого вони не розрізняють і вважають "хаосом". Це гріх? Як я його "спростую"? Я не можу спростувати й білогарячечний бред, напримєр. І що з того? Може, на його основі хтось і якість теорії будуватиме, що ж, буває.

Бо теорія Пригожина дозволила пояснити величезну купу експериментальних фактів: усі процеси, що мають початок. Жоден з антипригожинці і досі не здатен пояснити такі явища. Тому гавкання на Пригожина - це визнання власної неспроможності, використовуючи медичну термінологію - дебілізма.
І "чого для пригожинців не існує, чого вони не розрізняють і вважають "хаосом""? Напиши ясно, щоб було зрозуміло. Якщо хочеш задіяти позатойбічні сили, то спочатку доведи їх існування. Бо фраза на кшалт: "бох так захотів", вважатиметься за злив.

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 03 березня 2019, 00:16

Sintez писав:
vkhavr2 писав:
Довбень! Я сам розробляв методи та програми, а потім на наукових конференціях показував як за їх допомогою вирішувати конкретні проблеми. Тобто, замовлення та оплата - це були результати нашої спільної із замовником роботи. Якщо ти бажаєш називати це зовнішнім керуванням, то хто тобі доктор Гільотен? В усьому світі це має назва: робота бізнесмена.
Виділене - це як так? Ти щось плутаєш. Результат роботи й оплата - це дещо різні речі. Оплату отримує той, хто віддає результат своєї роботи замовникові,, і за оцю віддачу оплата і здійснюєцця. Ні, ну може й тут Пригожин зі своїми новаціями пройшовся...

Та мало хто як і що називає. Але замовлення є актом управління, як і оплата. Інша справа, що зхоже ти продав замовлене совком за бугор - ну це нічого не міняє, хіба що додає того факту, що ти вкрав оплачене своїм народом і продав чужакам. В принципі, нічого дивного, для цього совок і розвалили, вчєхляючи лохам про "незалежність". Тепер таке вважаєцця невіпенним подвигом, да.

Мдя, важкий випадок. Зразу ж видно що клієнт не вів бізнес в високотехнологічних галузях. Я домовлявся, я -робив, я - передавав, я й отримував. Так що не 3.14зди про Пригожина...
А інший твій білогорячечний брєд навідь і коментувати не буду. Вірунський брєд як він є...

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 03 березня 2019, 00:17

vkhavr2 писав: Я вже багато разів наводив приклад: в ’1994-му під"єднання до електромережі на фазенді коштувало 45 гривень, а наприкінці минулого року вже 45000 грн (перерахунок через бакс). А при цьому фактична робота залишилася однаковою: приходить електрик дядя Вася, надягає "когті", лізе на стовп і прикручує шнурок до існуючої електромережі. А потім тягне його в будинок, до під"єднує до вже встановленого лічильника. Чому вартість однієї і тієї-ж послуги зросла в 1000 разів, хоча платня дяді Вісі майже не зросла??? Куди поділася різниця?
Різниця крадецця. Але це нині не вважаєцця злочином, все "економічно обгрунтовано", а суспільство не готове боротися - он М_М, напримєр, вважає, як і багацько народу ще, БРЕХНЮ допустимою, а також можливим, що хтось тіпа "чесно" "заробляє" у тисячі разів більше за іншого працівника, мотивуючи це тим, що він "професор Преображенський". От твої 45000 і підуть на "проффесорів". А спроби "юридично" з цим боротися натикатимуцця на "преображенських", котрі сидять у КС, напримєр... Див. старттопік.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 03 березня 2019, 00:18

Sintez писав:
vkhavr2 писав:
Бреши брехло та не забріхуйся!
Ти розмовляєш уже сам із собою? :spruce_up:

Ну це ти таку дурню пишеш: "Може й Мюнхенську змову фігурантів примусив укласти Сталін? А чьо?!"

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 03 березня 2019, 00:20

vkhavr2 писав:
Sintez писав:

Бо теорія Пригожина дозволила пояснити величезну купу експериментальних фактів: усі процеси, що мають початок. Жоден з антипригожинці і досі не здатен пояснити такі явища. Тому гавкання на Пригожина - це визнання власної неспроможності, використовуючи медичну термінологію - дебілізма.
І "чого для пригожинців не існує, чого вони не розрізняють і вважають "хаосом""? Напиши ясно, щоб було зрозуміло. Якщо хочеш задіяти позатойбічні сили, то спочатку доведи їх існування. Бо фраза на кшалт: "бох так захотів", вважатиметься за злив.
Управління ви не розрізняєте. Але не напружуйся так. Відкрию маленький секрет - тебе я ні в чому переконувати не збираюся, Боже збав. Це я пишу для інших. Тільки ти нікому, ок? :secret:
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти