Про життя без вірусів (відокремлено від "Коронавірусу")
Re: Про життя без вірусів (відокремлено від "Коронавірусу")
Поточний момент (згідно КОБівської термінології) - момент потужних глобальних маневрів. Вірус сам по собі - не більше аніж страшилка, хоча, можливо, і є біологічною зброєю, але ж організатори маневру не ідіоти, щоб знищити все робоче стадо. Толпа налякана, розбіглася по кутках, трусицця й боїцця одне одного. Зверніть увагу, шикаладний аж навиворіт вивертався, а не зміг ввести НС, а тут по факту НС уже є, а ніхто й не помітив.
Я не можу все зрозуміти, але очевидно що БАГАТО цілей намічено до виконання.
Ну, напримєр, толпа не бунтуватиме при вході у глобальну чергову (а може й супер-) кризу. Можливо, що кардинально перекроять якісь глобальні структури, зокрема економічні.
Тут все одно все великою мірою залежить від реакції народу, мафіям треба, щоб толпа нічого не розуміла. Тому не втрачаймо пильності.
Я не можу все зрозуміти, але очевидно що БАГАТО цілей намічено до виконання.
Ну, напримєр, толпа не бунтуватиме при вході у глобальну чергову (а може й супер-) кризу. Можливо, що кардинально перекроять якісь глобальні структури, зокрема економічні.
Тут все одно все великою мірою залежить від реакції народу, мафіям треба, щоб толпа нічого не розуміла. Тому не втрачаймо пильності.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Що значить "перетворилася"? Ієрархія мафій була і є, доки існує хвороба людства, названа у КОБ толпо-"елітаризмом". А ГП - це концептуально владна частина мафій. Я думаю, досить мала частина.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Керує. Всі всіма керують, хіба що у різній мірі.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Бацька молодець:
Пандемия коронавируса, 19 мар, 13:08
Лукашенко назвал психозом ситуацию с коронавирусом
По словам белорусского лидера, его беспокоит ситуация с другими инфекциями, от которых умирают сотни людей
Читать в полной версии
(Фото: Петр Сивков / ТАСС)
Президент Белоруссии Александр Лукашенко на встрече с руководителями медицинских служб страны обсудил ситуацию с распространение коронавируса.
«Особенно это важно в условиях коронавирусного психоза», — цитирует главу государства агентство «БелТА».
Лукашенко отметил, что, хотя Всемирная организация здравоохранения и объявила пандемию, для Белоруссии «это не имеет никакого значения», поскольку здесь и раньше внимательно относились к борьбе с разного рода инфекциями. Он отметил, что «вирус поселился» почти во всех странах, но есть разница между Северной Африкой, где заразился один, и Италией, где погибли 475 человек.
Президент высказал мнение, что самая страшная эпидемия в мире — паника, и призвал бороться не только с COVID-19, но и с другими болезнями.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Можливо. І що? Я можу помилятися, я ж не ліберал якийсь.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Можливо все, звичайно. На такий випадок є засіб перевірки, а саме - практика - критерій істини, універсальний.
Зокрема, й щодо аналізу поточного моменту, котрий виявився "сюрпризом" саме для "лібералів", але аж ніяк не для тих, хто трохи знайомий із тією ж КОБ. та ДОТУ.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
я ще інші слова знаю
мудак, наприклад
вам наглядно пояснити, хто тут мудак на форумі?
чмо, яке корчить з себе праведника
Селян душили троцкісти, бо селяни заважали міровой революції.
Товаріщ Сталін жн гасив саме мафії, котрим гикаєцця й досі. А синів селян і сиріт безплатно вчив і ростив із них керівників, інженерів, директорів, міністрів, генералів. Хоча таки да, вони переставали бути селянами. І життя на селі Сталін так і не встиг налагодити, вони більш-менш налагодилося у брежнєвські часи, та й то по інерції, а з 90-х тупо було кинуте напривзоляще. Вижило, а тепер зелена плєсєнь хоче його вбити, щоб подовжити своє існування.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Не зупиняйтеся

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
ага, зажги ещё про голодомор от троцкистов! А т. Сталин потом их наказал... Жостко!Sintez писав: ↑Селян душили троцкісти, бо селяни заважали міровой революції.
Товаріщ Сталін жн гасив саме мафії, котрим гикаєцця й досі. А синів селян і сиріт безплатно вчив і ростив із них керівників, інженерів, директорів, міністрів, генералів. Хоча таки да, вони переставали бути селянами. І життя на селі Сталін так і не встиг налагодити, вони більш-менш налагодилося у брежнєвські часи, та й то по інерції, а з 90-х тупо було кинуте напривзоляще. Вижило, а тепер зелена плєсєнь хоче його вбити, щоб подовжити своє існування.
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
до речі, я, яка "
а ви це знаєте?! То ви "звідтіля"? Тепер усі пазли зійшлися.
Або вибачайтеся за образу, або так мудаком тут і залишитеся. І думайте, що пишете.
ще раз
я, яка чула це слово в основному в гумористичних передачах, навіть гадки не мала, що це слово походить з кримінальної середи.Узнайте, что такое Зашквар простыми словами: Зашквар это модный, молодёжно-сленговый синоним к таким словам как «ужас», «идиотизм», «позор» ...
Або вибачайтеся за образу, або так мудаком тут і залишитеся. І думайте, що пишете.
Це дійсно цікавий момент. Прихильники КОБ, ДОТУ, та інших різноманітних всепропальщиків постійно чекають кінця світу. Як мінімум у окремій частині світу, країні, області чи місті. Він точно і неодмінно станеться. Створюються різні моделі, теорії, товариства, сєкти у купі з книгами, відео та аудіокурсами, веб-сторінками. У переважній більшості ці "прогнози" не варті електронів, які задіяні в розповсюдженні цсього цього мотлоха. Але нарешті дочекались. З прогнозами нічого спільного, але це неважливо. Жопи (С) нарешті дочекались. Ну то й отримуйте по вірі своїй. Святкуйте.

Я ніколи й ні від кого не приховував, із яких соціальних верств походжу, й якщо утримуюся нерідко від смачного матюка в тему, то здебільшого через модерство, шляк би його трафив.Віра писав: ↑ до речі, я, яка "ще разя, яка чула це слово в основному в гумористичних передачах, навіть гадки не мала, що це слово походить з кримінальної середи.Узнайте, что такое Зашквар простыми словами: Зашквар это модный, молодёжно-сленговый синоним к таким словам как «ужас», «идиотизм», «позор» ...
І з кримінальним середовищем мені доводилося спілкуватися, і нічого стидного у цьому я не бачу. Не розумію, за що я маю вибачатися. Вас не можна запитати, звідки Ви підчептли словечко із крииінально-педерастичного лексикону? Що це Ви так закипіли? Не знали, що те словечко значить? Ну так подякуйте, що дізналися, і це Вас, можливо, врятувало від перспективи отримати в реалі ножа від якогось психічно неурівноваженого сидєльця, якби Ви необережно вжили якесь подібне слово.
Але ж і я, і Ви, чудово знаємо, насправді, причину Вашого тіпа "оскорбльоного достоїнства".
Дохлий номер. Не вєрю!(с)

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Віра, M_M, вы же на трезвую всё это пишите?, да?
Мы все Люди.
Разные.
Мы все Люди.
Разные.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

Ану. Може процитуєте, де "у КОБ чекають кінця світу"? Чи, як завжди, Лурка?M_M писав: ↑Це дійсно цікавий момент. Прихильники КОБ, ДОТУ, та інших різноманітних всепропальщиків постійно чекають кінця світу. Як мінімум у окремій частині світу, країні, області чи місті. Він точно і неодмінно станеться. Створюються різні моделі, теорії, товариства, сєкти у купі з книгами, відео та аудіокурсами, веб-сторінками. У переважній більшості ці "прогнози" не варті електронів, які задіяні в розповсюдженні цсього цього мотлоха. Але нарешті дочекались. З прогнозами нічого спільного, але це неважливо. Жопи (С) нарешті дочекались. Ну то й отримуйте по вірі своїй. Святкуйте.![]()

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!