Про життя без вірусів (відокремлено від "Коронавірусу")

Sintez
Єретик

Re: Про життя без вірусів (відокремлено від "Коронавірусу")

Повідомлення Sintez » 19 березня 2020, 13:12

Поточний момент (згідно КОБівської термінології) - момент потужних глобальних маневрів. Вірус сам по собі - не більше аніж страшилка, хоча, можливо, і є біологічною зброєю, але ж організатори маневру не ідіоти, щоб знищити все робоче стадо. Толпа налякана, розбіглася по кутках, трусицця й боїцця одне одного. Зверніть увагу, шикаладний аж навиворіт вивертався, а не зміг ввести НС, а тут по факту НС уже є, а ніхто й не помітив.
Я не можу все зрозуміти, але очевидно що БАГАТО цілей намічено до виконання.

Ну, напримєр, толпа не бунтуватиме при вході у глобальну чергову (а може й супер-) кризу. Можливо, що кардинально перекроять якісь глобальні структури, зокрема економічні.

Тут все одно все великою мірою залежить від реакції народу, мафіям треба, щоб толпа нічого не розуміла. Тому не втрачаймо пильності.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 19 березня 2020, 13:41

Sintez писав: мафіям треба
Тобто світова закуліса (ага ГП) раптово перетворился на купу конкуруючих між собою мафій?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 19 березня 2020, 13:47

M_M писав:
Sintez писав: мафіям треба
Тобто світова закуліса (ага ГП) раптово перетворился на купу конкуруючих між собою мафій?
Що значить "перетворилася"? Ієрархія мафій була і є, доки існує хвороба людства, названа у КОБ толпо-"елітаризмом". А ГП - це концептуально владна частина мафій. Я думаю, досить мала частина.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 19 березня 2020, 13:52

Sintez писав: Ієрархія мафій була і є
Тобто ГП мафіями не керує?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 19 березня 2020, 14:05

M_M писав:
Sintez писав: Ієрархія мафій була і є
Тобто ГП мафіями не керує?
Керує. Всі всіма керують, хіба що у різній мірі.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 19 березня 2020, 14:28

Бацька молодець:

Пандемия коронавируса, 19 мар, 13:08
Лукашенко назвал психозом ситуацию с коронавирусом
По словам белорусского лидера, его беспокоит ситуация с другими инфекциями, от которых умирают сотни людей
Читать в полной версии

(Фото: Петр Сивков / ТАСС)
Президент Белоруссии Александр Лукашенко на встрече с руководителями медицинских служб страны обсудил ситуацию с распространение коронавируса.

«Особенно это важно в условиях коронавирусного психоза», — цитирует главу государства агентство «БелТА».

Лукашенко отметил, что, хотя Всемирная организация здравоохранения и объявила пандемию, для Белоруссии «это не имеет никакого значения», поскольку здесь и раньше внимательно относились к борьбе с разного рода инфекциями. Он отметил, что «вирус поселился» почти во всех странах, но есть разница между Северной Африкой, где заразился один, и Италией, где погибли 475 человек.

Президент высказал мнение, что самая страшная эпидемия в мире — паника, и призвал бороться не только с COVID-19, но и с другими болезнями.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 19 березня 2020, 14:42

Sintez писав: Всі всіма керують
А нещодавно наголошувалось, що від тих, що нижче, нічого не залежить... Від слова "зовсім" (С)...

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 19 березня 2020, 14:50

M_M писав:
Sintez писав: Всі всіма керують
А нещодавно наголошувалось, що від тих, що нижче, нічого не залежить... Від слова "зовсім" (С)...
Можливо. І що? Я можу помилятися, я ж не ліберал якийсь.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 19 березня 2020, 14:56

Sintez писав: Я можу помилятися
А Вам, часом, не спадала думка щодо можливості помилки щодо лібералів, антисталіністів, соцдарвіністів, протестантів, тощо? До речі, щодо КОБ та ДОТУ теж...

главспец

Повідомлення главспец » 19 березня 2020, 15:04

Sintez писав: Село (селяни) - ізконні вороги мафій. Бо селяни мають аеличезний "запас міцності" й незалежності. Саме тому мафії у всі часи гасили й опускали село, намагаючись відірвати селян від землі й перетворити на "ПРОЛЕТаріїв", абсолютно залежних.
так вот почему т.Сталин замутил колхозы?!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 19 березня 2020, 15:13

M_M писав:
Sintez писав: Я можу помилятися
А Вам, часом, не спадала думка щодо можливості помилки щодо лібералів, антисталіністів, соцдарвіністів, протестантів, тощо? До речі, щодо КОБ та ДОТУ теж...
Можливо все, звичайно. На такий випадок є засіб перевірки, а саме - практика - критерій істини, універсальний.
Зокрема, й щодо аналізу поточного моменту, котрий виявився "сюрпризом" саме для "лібералів", але аж ніяк не для тих, хто трохи знайомий із тією ж КОБ. та ДОТУ.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 19 березня 2020, 15:16

Sintez писав:
Віра писав: вимагаю забанити (...) Сінтеза за образи!!!
Погугліть що означає й звідки взялося слово
СпойлерРозкрити
"зашквар" і похідні
, потім блазнюйте. Те, що купа народу ці слова бездумно повторює, нікого не виправдовує.
я ще інші слова знаю
мудак, наприклад
вам наглядно пояснити, хто тут мудак на форумі?
чмо, яке корчить з себе праведника

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 19 березня 2020, 15:21

главспец писав:
Sintez писав: Село (селяни) - ізконні вороги мафій. Бо селяни мають аеличезний "запас міцності" й незалежності. Саме тому мафії у всі часи гасили й опускали село, намагаючись відірвати селян від землі й перетворити на "ПРОЛЕТаріїв", абсолютно залежних.
Селян душили троцкісти, бо селяни заважали міровой революції.
Товаріщ Сталін жн гасив саме мафії, котрим гикаєцця й досі. А синів селян і сиріт безплатно вчив і ростив із них керівників, інженерів, директорів, міністрів, генералів. Хоча таки да, вони переставали бути селянами. І життя на селі Сталін так і не встиг налагодити, вони більш-менш налагодилося у брежнєвські часи, та й то по інерції, а з 90-х тупо було кинуте напривзоляще. Вижило, а тепер зелена плєсєнь хоче його вбити, щоб подовжити своє існування.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 19 березня 2020, 15:21

Віра писав:
Sintez писав: Погугліть що означає й звідки взялося слово
СпойлерРозкрити
"зашквар" і похідні
, потім блазнюйте. Те, що купа народу ці слова бездумно повторює, нікого не виправдовує.
я ще інші слова знаю
мудак, наприклад
вам наглядно пояснити, хто тут мудак на форумі?
чмо, яке корчить з себе праведника
Не зупиняйтеся
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 19 березня 2020, 15:25

Sintez писав:
главспец писав:

Селян душили троцкісти, бо селяни заважали міровой революції.
Товаріщ Сталін жн гасив саме мафії, котрим гикаєцця й досі. А синів селян і сиріт безплатно вчив і ростив із них керівників, інженерів, директорів, міністрів, генералів. Хоча таки да, вони переставали бути селянами. І життя на селі Сталін так і не встиг налагодити, вони більш-менш налагодилося у брежнєвські часи, та й то по інерції, а з 90-х тупо було кинуте напривзоляще. Вижило, а тепер зелена плєсєнь хоче його вбити, щоб подовжити своє існування.
ага, зажги ещё про голодомор от троцкистов! А т. Сталин потом их наказал... Жостко!

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 19 березня 2020, 15:29

до речі, я, яка "
Sintez писав: А звідки Ви набралися зеківськлго жаргону?
ще раз
Узнайте, что такое Зашквар простыми словами: Зашквар это модный, молодёжно-сленговый синоним к таким словам как «ужас», «идиотизм», «позор» ...
я, яка чула це слово в основному в гумористичних передачах, навіть гадки не мала, що це слово походить з кримінальної середи.
а ви це знаєте?! То ви "звідтіля"? Тепер усі пазли зійшлися.

Або вибачайтеся за образу, або так мудаком тут і залишитеся. І думайте, що пишете.

M_M

Повідомлення M_M » 19 березня 2020, 15:33

Sintez писав: й щодо аналізу поточного моменту, котрий виявився "сюрпризом" саме для "лібералів", але аж ніяк не для тих, хто трохи знайомий із тією ж КОБ. та ДОТУ.
Це дійсно цікавий момент. Прихильники КОБ, ДОТУ, та інших різноманітних всепропальщиків постійно чекають кінця світу. Як мінімум у окремій частині світу, країні, області чи місті. Він точно і неодмінно станеться. Створюються різні моделі, теорії, товариства, сєкти у купі з книгами, відео та аудіокурсами, веб-сторінками. У переважній більшості ці "прогнози" не варті електронів, які задіяні в розповсюдженні цсього цього мотлоха. Але нарешті дочекались. З прогнозами нічого спільного, але це неважливо. Жопи (С) нарешті дочекались. Ну то й отримуйте по вірі своїй. Святкуйте. :lol:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 19 березня 2020, 15:48

Віра писав: до речі, я, яка "
Sintez писав: А звідки Ви набралися зеківськлго жаргону?
ще раз
Узнайте, что такое Зашквар простыми словами: Зашквар это модный, молодёжно-сленговый синоним к таким словам как «ужас», «идиотизм», «позор» ...
я, яка чула це слово в основному в гумористичних передачах, навіть гадки не мала, що це слово походить з кримінальної середи.
а ви це знаєте?! То ви "звідтіля"? Тепер усі пазли зійшлися.

Або вибачайтеся за образу, або так мудаком тут і залишитеся. І думайте, що пишете.
Я ніколи й ні від кого не приховував, із яких соціальних верств походжу, й якщо утримуюся нерідко від смачного матюка в тему, то здебільшого через модерство, шляк би його трафив.
І з кримінальним середовищем мені доводилося спілкуватися, і нічого стидного у цьому я не бачу. Не розумію, за що я маю вибачатися. Вас не можна запитати, звідки Ви підчептли словечко із крииінально-педерастичного лексикону? Що це Ви так закипіли? Не знали, що те словечко значить? Ну так подякуйте, що дізналися, і це Вас, можливо, врятувало від перспективи отримати в реалі ножа від якогось психічно неурівноваженого сидєльця, якби Ви необережно вжили якесь подібне слово.

Але ж і я, і Ви, чудово знаємо, насправді, причину Вашого тіпа "оскорбльоного достоїнства".
Дохлий номер. Не вєрю!(с)
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 19 березня 2020, 15:48

Віра, M_M, вы же на трезвую всё это пишите?, да?
Мы все Люди.
Разные.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 19 березня 2020, 15:57

M_M писав:
Sintez писав: й щодо аналізу поточного моменту, котрий виявився "сюрпризом" саме для "лібералів", але аж ніяк не для тих, хто трохи знайомий із тією ж КОБ. та ДОТУ.
Це дійсно цікавий момент. Прихильники КОБ, ДОТУ, та інших різноманітних всепропальщиків постійно чекають кінця світу. Як мінімум у окремій частині світу, країні, області чи місті. Він точно і неодмінно станеться. Створюються різні моделі, теорії, товариства, сєкти у купі з книгами, відео та аудіокурсами, веб-сторінками. У переважній більшості ці "прогнози" не варті електронів, які задіяні в розповсюдженні цсього цього мотлоха. Але нарешті дочекались. З прогнозами нічого спільного, але це неважливо. Жопи (С) нарешті дочекались. Ну то й отримуйте по вірі своїй. Святкуйте. :lol:
Ану. Може процитуєте, де "у КОБ чекають кінця світу"? Чи, як завжди, Лурка?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти