а в воздухе гроза (с)

Це лібералістичні фантазії. Які в життя не реалізуюцця.vkhavr2 писав: ↑ Є така штука - соціальні внески. Люди оплачують те, що їм потрібно, а не те, що бажають державці.
Цитата:
«Правительство нанято жителями страны на открытом конкурсе и оказывает жителям услуги по обеспению равенства, свободы, безопасности и собственности»
Контрактное государство – это такое государство, которое использует монополию на насилие только в рамках делегированных ему гражданами правомочий и в их интересах, а граждане рассматривают уплату налогов не как повинность, а как свою обязанность: "порядок в обмен на налоги".
Яку таку "галузь" створив Гейтс? Його "талант" у тому, що під крилом тітки - однієї з власниць IBM зумів створити практично майже монополію на операційну систему Віндовс. Ну а взахідний міф про те, що існують "мільярдери внє політики" й котрі стали мільярдерами з нуля, "почавши з читстки взуття" може вірити лише непуганий лох, котрих у нших краях не мало б залишитися, нмд.
А при чому тут совість? Будь-яка організована релігія, тобто церква, ні до Бога, ні до совісті ніяким боком, а коли попи повністю підминають під себе суспільство - то взагалі 3,14здєц, як правило.
А хто тобі сказав, що хтось їх купував 100 років тому? Чи питав дозволу у сцаря-батюшки?
Sintez писав: ↑Яку таку "галузь" створив Гейтс? Його "талант" у тому, що під крилом тітки - однієї з власниць IBM зумів створити практично майже монополію на операційну систему Віндовс. Ну а взахідний міф про те, що існують "мільярдери внє політики" й котрі стали мільярдерами з нуля, "почавши з читстки взуття" може вірити лише непуганий лох, котрих у нших краях не мало б залишитися, нмд.
Він став мільонером ще ДО вінди. І виграв конкурентну боротьбу з ІВМ, в яку "блакитний гігант" кидав доляри ярдами. Якщо хтось забув - це конкуренція між віндою та напівосями.
Ну, і засновники "Аррle" починали з гаражу. Ну, і Баррет починав виготовлення своїх снайперок теж в гаражі. Спробуй це зробити у нас...
А при чому тут совість? Будь-яка організована релігія, тобто церква, ні до Бога, ні до совісті ніяким боком, а коли попи повністю підминають під себе суспільство - то взагалі 3,14здєц, як правило.
Що таке совість я не можу пояснити людині, котра отруєна Пригожиним, вибач.
Ну, аргументів спростувати Пригожина нема. Тільки релігійний дур показати...
А хто тобі сказав, що хтось їх купував 100 років тому? Чи питав дозволу у сцаря-батюшки?
Sintez писав: ↑Це лібералістичні фантазії. Які в життя не реалізуюцця.vkhavr2 писав: ↑ Є така штука - соціальні внески. Люди оплачують те, що їм потрібно, а не те, що бажають державці.
Цитата:
«Правительство нанято жителями страны на открытом конкурсе и оказывает жителям услуги по обеспению равенства, свободы, безопасности и собственности»
Контрактное государство – это такое государство, которое использует монополию на насилие только в рамках делегированных ему гражданами правомочий и в их интересах, а граждане рассматривают уплату налогов не как повинность, а как свою обязанность: "порядок в обмен на налоги".
Що впізнав? Чи кого?
Так у чому різниця? Ті "ізми" й "кратії" мені до лампи, вже набудували й "ізмів", і "кратій". Різниця в чому?
Ні, не буду. Я взагалі нікому нічого не збираюся доводити, тим більше віруючим у щось. Продукт так продукт. Буває.vkhavr2 писав: ↑
Саме тому і питаю, бо дуже добре знаю, що КОЖНА людина вкладає у це слово ВЛАСНЕ його розуміння. І як приклад знову питаю: це по-совісті буде коли чоловік носить юбку, а жінка - штані? Та ще й не закриває своє обличя чадрою! Відповіді залежать від людської спільноти, тобто совість - це продукт виховання людини певною культурою. І ніяк не може бути "вроджене людське почуття". Будеш вступати у суперечку?
Диявол - теж Бог.Telecaster писав: ↑ хароша гілка![]()
я подивлюся на "разумних" хомосапієнсів коли вам покажуть все шо ховають
ні! воплі типа ісус прийди не допоможуть... та по суті вам вже показують - звідки ці технології пруть... в фільмах там і т.п.
ога! 40 000 років (почнемо з цього) ніхера не знали окромя колеса потім бац! прорив.. квантовий скачек ...особливо після 2 світової... ога! 40 000 років сиділи в бочці і тут кампютер внезапно! ога!
... жаль нема в мене можливості відео ті шо я знайшов на торентах навіть на ютюб викласти - по-перше вони непонашому... по-друге ютюб не хоче приймати... а інфа там дуже цікава... це вам не РЕН-ТВ... прішельци в скафандрах - то німби![]()
"дехто сміявся, дехто плакав, інші мовчали...
я памятаю... я читав в індійськый книзі бгахават-гіта... Вішну намагався переконати принца шо той має виконати свій обов"язок і шоб вразити його Віншу прийняв свою багаторуку форму і сказав: Тепер я став Смертю - руйнівником світів! я думаю ми всі тоді це подумали так чи інакше"...
пс
да атлантіда це не контенент як всі думають а СТОЛИЦЯ ... місто центральне.... було ... ну і діла там витворялися над людями.... читай книгу як його Book of Enoch - Книга Еноха... цікаві моменти.... там є... про падших ангелів
У ніщіх слуг нєт(С).
Звичайно, більшовицько-троцкісська наволоч вичищалася по команді "зверху". І десь у 1943 році була в основному (але нажаль не повінстю) вичищена, й війна та й вся історія країни пішла зовсім по-іншому.vkhavr2 писав: ↑
По команді "зверху". Бо коли восени 1932-гого до мого діда приходили комсомолісти відбирати ВСЕ їстівне, то вони так і казали: " Мьі действуем по приказу из Москвьі от тов.Сталина!". Правда, доля цих комсомолістів та їх родин була погана - в селі з ними перестали спілкуватися та допомогати. В зиму 1932-1033-х років всі вони вимерли...
Ти Вікі почитай.
Тебе влаштовує? Мене ні. Туфта. Багатогранна.Відповіда́льність — загальносоціологічна категорія, яка виражає свідоме ставлення особи до вимог суспільної необхідності, обов'язків, соціальних завдань, норм і цінностей. Відповідальність означає усвідомлення суті та значення діяльності, її наслідків для суспільства і соціального розвитку, вчинків особи з погляду інтересів суспільства або певної групи[1].
Відповідальність як така — не юридичний термін, а соціологічний. Не можна говорити про відповідальність винятково у негативному значенні. Це поняття напрочуд багатогранне, що демонструється прикладами його вживання:
«почуття відповідальності»;
«відповідальна поведінка»;
«підвищити відповідальність»;
«узяти відповідальність на себе»;
«притягнути до відповідальності»;
«звільнити від відповідальності»;
«вчинити відповідально»;
«посісти відповідальне становище»;
«товариство з обмеженою відповідальністю».
Соціальна функція відповідальності розкривається у понятті соціальної відповідальності, державно-обумовленим прикладанням якої є юридична відповідальність.
І що тепер - зкотитися назад у печери?
M_M писав: ↑ Дуже сумнівна теза. Різні форми об'єднання у групи властиві людству. Миттєво виникає конкуренція, яка і є двигуном розвитку. Держава (країна) - один з способів об'єднання. За територіальною, мовною чи релігійною ознакою. Відсутність війн не означатиме розпад держав. Хіба що усі люди однаково розумні, мають однакові смаки, розмовляють однією мовою... IMHO це можливо тільки за однієї умови: людство представляє одна (остання) людина.
Так я ж вам не забороняю реалізовувати лібералістичний бред, більше того, він уже скоро 30років як реалізуєцця в Україні з ілюзорною перспективою летального кінця. А от коли такі як я починають про це говорити, тут же опиняюцця прихильниками "теорії заговора" й взагалі всячеськими редисками.
Sintez писав: ↑Ні, не буду. Я взагалі нікому нічого не збираюся доводити, тим більше віруючим у щось. Продукт так продукт. Буває.vkhavr2 писав: ↑
Саме тому і питаю, бо дуже добре знаю, що КОЖНА людина вкладає у це слово ВЛАСНЕ його розуміння. І як приклад знову питаю: це по-совісті буде коли чоловік носить юбку, а жінка - штані? Та ще й не закриває своє обличя чадрою! Відповіді залежать від людської спільноти, тобто совість - це продукт виховання людини певною культурою. І ніяк не може бути "вроджене людське почуття". Будеш вступати у суперечку?