Неужто прогнулась?

Перехожий

Re: Неужто прогнулась?

Повідомлення Перехожий » 14 квітня 2019, 19:59

А Зеленский - политик??? Мне кажется, что он проклял тот день, когда согласился на эту авантюру.
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! :blush2:

Noex

Повідомлення Noex » 14 квітня 2019, 20:06

Інгвар виклав ролика і всі, як ті папуги - Акела промахнувся, Акела промахнувся...
А по суті? Де там крімінал? В тому, що пропонує не ганьбити посаду Президента, як символ Держави?
Таке враження, що ступінь накалу, хтось наполегливо намагається довести до критичної маси...

Фрося

Повідомлення Фрося » 14 квітня 2019, 21:15

Noex писав: Інгвар виклав ролика і всі, як ті папуги - Акела промахнувся, Акела промахнувся...
А по суті? Де там крімінал? В тому, що пропонує не ганьбити посаду Президента, як символ Держави?
Таке враження, що ступінь накалу, хтось наполегливо намагається довести до критичної маси...
Дело не в этом ролике,он последний который вызвал вопросы к предыдущим.
Накала не вижу,есть вопросы на которые нет ответа от лидера. :gs:

M_M

Повідомлення M_M » 14 квітня 2019, 21:26

Noex писав: А по суті? Де там крімінал?
Не переймайтесь, бо бачите типовий хід пропагандона. Дає підказку, що саме треба у матеріалі шукать (прогнулась, ага). Коли я дивився, а це було без підказок, побачив зовсім інше. Бо ганьбить інститут президентства зовсім не Зе, і ганьба почалась до дзвінка. Зе президента Пєтєй, часом, не називав?

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 14 квітня 2019, 21:27

Фрося писав:
Noex писав: Інгвар виклав ролика і всі, як ті папуги - Акела промахнувся, Акела промахнувся...
Дело не в этом ролике,он последний который вызвал вопросы к предыдущим.
Накала не вижу,есть вопросы на которые нет ответа от лидера. :gs:
Фрося, не поспішай, час ще є, закличе.

По-друге, у кожного своя голова на плечах. Ми ж за Україну, а не просто за Юлю.

Нечай

Повідомлення Нечай » 14 квітня 2019, 21:28

Шо тут обсуждать? У нас досі немає НАЦІОНАЛЬНОЇ еліти, а є мародери, які хочуть накрасти і втекти. І є суспільство, яке постійно дурять, бо воно хоче бути обдуреним. Бабська нація, віктимна поведінка. А в даному випадку є чергова Юліна дурість. Або продажність. Оптимальним було б промовчати, а своїм виборцям сказати-любі мої, голосуйте за того, хто вам більше до вподоби. Тим більше, що вона не може не знати, хто стоїть за Зеленським. Все!!! В чому проблема? Просто українці б не були українцями, якби на пустому місці не створили б проблему. У нас до хєра тих, хто створює проблеми, мало тих, хто їх вирішує.

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 14 квітня 2019, 21:32

От умиє Зе таких кликуш, коли виявиться, що Коломойськй для нього ніхто і звати його ніяк. А таке може статися.
Ми такі нетерплячі, давайте чекати! Поки від нас нічого не залежить, крім як поставити хрестик чи галочку.

Нечай

Повідомлення Нечай » 14 квітня 2019, 21:38

Віра писав: От умиє Зе таких кликуш, коли виявиться, що Коломойськй для нього ніхто і звати його ніяк. А таке може статися.
Ми такі нетерплячі, давайте чекати! Поки від нас нічого не залежить, крім як поставити хрестик чи галочку.
Віро, коли вже більше 85% того, що є в Україні, в руках олігархів, вільних кандидатів в принципі бути не може. Ви хоч класиків почитайте, здається, ще Беджамін Франклін казав, що там де є олігархи-немає демократії.

ingvar
5-я колонна

Повідомлення ingvar » 14 квітня 2019, 22:05

Нечай писав: Тут ещё два момента сказалось. Первое-обида на то, какой её показали в "Слуге народа". Второе-обида за то, что она столько лет в политике и вечно вторая. А Зеленский выскочил, как чёрт из табакерки и уже фактически президент. Тем более, и мировой кагал в Париже через Макрона его, походу, уже утвердил. Проиграла. как всегда, Украина-опять 5 лет тотального развала.
А Вы могли бы назвать имя того, с кем бы Украниа не проиграла?

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 14 квітня 2019, 22:14

Віра писав: Поки від нас нічого не залежить, крім як поставити хрестик чи галочку.
Вот как это объяснить пензенским???

ingvar
5-я колонна

Повідомлення ingvar » 14 квітня 2019, 22:28

Опять громкие слова. Осталось ещё повторить за нею про "пересохло в роті" и проблемы со здоровьем.
:facepalm2:
Ведь всё дело в том,что от неё подобного заявления никто не ожидал :1: Разве я не прав?

Это одна сторона дела. А вторая состоит в том, что Юле президент Вова невыгоден так же,как и ныне действующему. Даром, что последний рискует не только политическим проигрышем. Для неё эти выборы, похоже, были тем последним вагоном, в который она ещё могла вскочить в качестве главы государства. Да и как парламентская сила она будет теперь только терять ибо всё что можно она уже сказала. Поэтому в данном "крике души" между строк читается обычная обида и осознание беспомощности.
Юля со своей политсилой может проявить себя только как оппозиция, а потому ей был бы выгоден 2-й срок Порошенко, а не 1-й Зеленского. Ведь если у последнего будет что-то реально получаться, то политическая кончина и Пети и Юли не за горами; а ведь дряхление уже заметно.
Востаннє редагувалось 14 квітня 2019, 22:31 користувачем ingvar, всього редагувалось 1 раз.

Перехожий

Повідомлення Перехожий » 14 квітня 2019, 22:31

Віра писав: Поки від нас нічого не залежить, крім як поставити хрестик чи галочку.
Галочек можно поставить столько, что фальсификации будут невозможны. Думаю, что именно на этом погорел Янукович в 2004. Общее ожидание (даже уверенность) и объявленный результат уж слишком диссонировали.
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! :blush2:

ingvar
5-я колонна

Повідомлення ingvar » 14 квітня 2019, 22:33

Перехожий писав: Галочек можно поставить столько, что фальсификации будут невозможны. Думаю, что именно на этом погорел Янукович в 2004. Общее ожидание (даже уверенность) и объявленный результат уж слишком диссонировали.
тогда они дессонировали намного меньше

Перехожий

Повідомлення Перехожий » 14 квітня 2019, 22:39

Но и Янукович знал свое место. А теперь мы имеем жадную прорву, не знающую границ.
СпойлерРозкрити

Noex

Повідомлення Noex » 14 квітня 2019, 22:42

Інгвар, невже зі всього роліка ти зрозумів лише про здоров'я пєці?
ingvar писав: а ведь дряхление уже заметно.
А Тетчер, юною була?
Не подобається Юлька, то є нормальним, бо як тільки вона почне подобатися порохоботам кормушечним та синякам - тре буде задуматися, чи все з нею гаразд :lol:

ingvar
5-я колонна

Повідомлення ingvar » 14 квітня 2019, 22:46

Noex писав: А Тетчер, юною була?
а разве речь о возрасте?
Не подобається Юлька, то є нормальним, бо як тільки вона почне подобатися порохоботам кормушечним та синякам - тре буде задуматися, чи все з нею гаразд :lol:
как бы там ни было, но в 1-м туре я за неё голосовал
нравится/не нравится - другой разговор и простой аналитики не касается

Noex

Повідомлення Noex » 14 квітня 2019, 22:51

ingvar писав: простой аналитики не касается
Та де аналітика? Адже суть спіча, геть інша, ніж підтримка чи непідтримка якогось з кандидатів :drag:

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 14 квітня 2019, 23:32

Фрося писав: .........................................................................
В данном случае юльки-симпатики ждут конкретный ответ на конкретный вопрос-Юля,нам идти на выборы?
За кого голосовать?За Зе или Порошенко?"
В ответ молчание.Это "цькування"?ты слышишь "гиканье и свист"?Или ты считаешь,что ей не надо ничего никому объяснять?
........................................................................
Кто-то отрицает,что этого не было против Юли перед первым туром?Все было.И выход во второй тур цинично украден.
Но,если ты против Порошенко,почему ты поставила своих избирателей в такое непонятное положение?
У нас все в шоке.Идут голосовать за Зе.И многие говорят,если Зе до парламентских сделает хоть что-нибудь ожидаемое,на прламентских будет -"юля,до побачення".
Мой совет,до 19 пусть поговорит со своими избирателями в ФБ или на ютуб и поддержит Зе.Потом будет поздно.

1) А що, комусь незрозуміло, що Пєціка треба поховати?

2) Про гикання і свист - гіпотетичний сценарій, до якого чудом не дійшло у нас, але в кацапів - уже.

3) Це хіба Юлін сценарій "два - кловани - два" ??? Вона вже зобов'язана його розрулювати ???

4) До голосування ще тиждень з несподіванками. До парламентських - півроку з несподіванками.

5) Сподіватися, що Зєліньський "щось зробить" - можуть тільки дуже наївні люди. Серед юльків таких нема.

6) Ідеально було би вибрати Зєліньського в президенти на слизькому мізері. Дарувати йому зайву легітимність, та ще і відкрито, командою власним виборцям, при не надто доброзичливій, агресивній поведінці команди Зєліньського - було би наївно. Юля недостатньо наївна для такого вчинку.

7) І, взагалі, мене дивує тон вимог команди Зєліньського. Юля, тіпа, щось їм винна, підтримку своїх виборців, підтримку в комісіях, підтримку готовими, розробленими программними документами. Якесь, взагалі, дитяче нахабство. Хто вони такі? Шо це за альпійськоє ніщєнство? Хай у Пєціка попросять, виборців, членів комісій, програму. Або у Гриця. Можна у Смішка. Але ж ні !!! Причепилися до Юлі.

8) Я категорично проти, щоб Юля демонстративно і однозначно здавала своїх виборців у оренду Зєліньському. Бо їй ще з цим тіпочком воювати на парламентських. І дуже скоро. А штап Зєліньського, НМСД, розпочав БД вже.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Нечай

Повідомлення Нечай » 14 квітня 2019, 23:45

ingvar писав:
Нечай писав: Тут ещё два момента сказалось. Первое-обида на то, какой её показали в "Слуге народа". Второе-обида за то, что она столько лет в политике и вечно вторая. А Зеленский выскочил, как чёрт из табакерки и уже фактически президент. Тем более, и мировой кагал в Париже через Макрона его, походу, уже утвердил. Проиграла. как всегда, Украина-опять 5 лет тотального развала.
А Вы могли бы назвать имя того, с кем бы Украниа не проиграла?
Не могу. Внешнее управление, просто московский обком сменили на вашингтонский. Вместо российской стали лизать американскую задницу и уверять лохов, что это и есть настоящая свобода, именно за неё воевали Бандера и Петлюра.

Archer

Повідомлення Archer » 15 квітня 2019, 02:11

Занимательное чтение

https://sovet.kidstaff.com.ua/question-2356380-2

Відповісти