Между цемахом и нашими...
Re: Между цемахом и нашими...
Замечу, не кацап. И если многие люди говорят одно и тоже, то нужно хотя бы задуматься. Согласен процентов на 80%.
Єссно. КОБ і мраксизм/лєнінізм суть речі несумісні.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
І? Яким тут боком Україна? Так, хуйло - банкрут. Але все-таки така-сяка державність залишилася. Україна ж в реалі - арена на якій деруцця між собою кілька шайок мародерів, при майже повному тупому мовчанні загіпнотизованої толпи. Уже абсолютно ясно, що націоналісти - або безвідповідальні ідіоти/романтики, або пройдисвіти й авантюристи, повні банкрути, котрі завели толпу в глухий кут, і тепер як єдиний вихід команда безродної зелені пропонуватиме продаж іноземцям всього, що ще не продано, головно - землі. Уже не обіцяють що бидло буде хазяйнувати - нема потреби.
І в 2014 році НІЧИМ було зупинити кацапів, і пастор діяв єдино можливим способом, хоч я його і вважаю мудаком, взагалі-то.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Зате я читав Чапека, зокрема про прийоми полеміки. Тому на подібні спроби виставити мене нєучем давно кладу.
Леніна, як і Мракса, я чесно пробував читати в школі, але вони мені несмачні. На що вже складно читати "Мертву воду", але цікаво. А опуси Леніна й Мракса - туфта. Хоча у совку й небезпечно було про це казати. Навіть Сталіна прибили, як спробував мраксизм заперечувати.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
До речі, чув що якийсь дотошний японець викрив, що "капітал" - компіляція із чужих творів. Так-то.
Практика - єдиний повний і універсальний критерій істини. І що б там картавий не писав, в результаті "побудував" повний пздц. Котрий "неграмотному" Сталіну довелося розгрібати у авральному порядку.
Практика - єдиний повний і універсальний критерій істини. І що б там картавий не писав, в результаті "побудував" повний пздц. Котрий "неграмотному" Сталіну довелося розгрібати у авральному порядку.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Віро, я, напримєр, називав Зєлю самозакоханим чмом ще тоді, коли й Пороха презом уявити не міг. І шо? За Вовку мені ДОВЕЛОСЯ голосувати, тому що правила цього лохотрону не залишали вибору. Але ніяких ілюзій щодо нього я не маю. Він аморальний тип, актьорішка. Просто толпа зплутала кіношний образ і підмінила ним ресльну людину.
Єдиний вихід - тримати його під мікроскопом цілодобово.
Я б і Юльку, до речі, так само тримав під мікроскопом. І розумний през повинен із розумінням до цього ставитися. Якщо у нього немає каменя за пазухою, єссно.
Я б і Юльку, до речі, так само тримав під мікроскопом. І розумний през повинен із розумінням до цього ставитися. Якщо у нього немає каменя за пазухою, єссно.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А сенс? Просто констатую - вилізли.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Але ж з вас не пре ненависть і несприйняття зе майже в кожному пості? Я вчора зайшла на фуп почитати, що вони пишуть про обмін. Там порохоботи ще зліші стали, з шкіри вилазять знищують вовку. Зайшла до себе в клуб - тут така ж сама істерія у волмера.Sintez писав: ↑ Віро, я, напримєр, називав Зєлю самозакоханим чмом ще тоді, коли й Пороха презом уявити не міг. І шо? За Вовку мені ДОВЕЛОСЯ голосувати, тому що правила цього лохотрону не залишали вибору. Але ніяких ілюзій щодо нього я не маю. Він аморальний тип, актьорішка. Просто толпа зплутала кіношний образ і підмінила ним ресльну людину.
Мені не усе подобається в новій владі, навіть багато чого не подобається. Але не бачити, що зе через себе пропускає усе що відбувається з країною, тільки сліпий та негідник не побачить. Чи не бачили ви сльози на очах у нього, коли виходили з літака наші полонені? Ледве справився. І браслет носив не для красного слівця. А кучерявий носив браслет чи щось таке було? Якщо б і було, то тільки для піару.
То нэ зрада.
Волмер проводит анализ действий власти, имея те данные, которые имеет.
Семенченко был против того, чтобы в обменах фигурировал Цемах.
Ни Волмер, ни Семенченко не знали, что прокуроры Нидерландов дважды проводили допрос этого свидетеля, по словам Зеленского, другими словами Цемах выжатый лимон.
Возможно.
Мне, лично, муляет, что правдоруб Зе ещё не разу не заикнулся о судьбе добровольцев, шо в наших тюрьмах.
Как они туда попали, мы все знаем.
И то, что именно они своими действими подняли дух укр армии и становили наступление кацапов, мы тоже это все знаем, так в чем же дело?
И ещё очень много вопросов.
Состоявшийся обмен, это однозначно благое дело, но вопросов к остальному, и закону о земле, очень много.
Всё сложно.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

Я теж багато читав Чапека, так, навскидку "Абсолют", "Війна з саламандрами", але про полеміку не пам'ятаю. А для мене неук не той. хто чогось не знає. а той, хто не хоче нічого знати. Нічого, в сенсі нічого нового для себе. Я Леніна і Маркса читав в інституті в рамках вивчення діамата і істмата. Тоді вони мені теж не дійшли. А перечитав деякі речі зараз того ж Леніна-геніально. І починаю розуміти, ЧОМУ невеличка партія більшовиків не тілька змогла взяти, а й втримати владу. І зрозумів, що там, як і всюди, діють свої закони, які необхідно виконувати, подобаються вони тобі чи ні. Вас такі дрібниці не цікавлять, тому ви більше теоретик, а я практик. До того ж, впливає ще й професія, в медицині дрібниць немає, іноді одне слово хворого допомагає встановити правильний діагноз. Тому ми з вами і живемо в різних площинах.Sintez писав: ↑Зате я читав Чапека, зокрема про прийоми полеміки. Тому на подібні спроби виставити мене нєучем давно кладу.
Леніна, як і Мракса, я чесно пробував читати в школі, але вони мені несмачні. На що вже складно читати "Мертву воду", але цікаво. А опуси Леніна й Мракса - туфта. Хоча у совку й небезпечно було про це казати. Навіть Сталіна прибили, як спробував мраксизм заперечувати.
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
я згодна, що нам треба щоб все вирішилось тут і заразClone писав: ↑То нэ зрада.
Волмер проводит анализ действий власти, имея те данные, которые имеет.
Семенченко был против того, чтобы в обменах фигурировал Цемах.
Ни Волмер, ни Семенченко не знали, что прокуроры Нидерландов дважды проводили допрос этого свидетеля, по словам Зеленского, другими словами Цемах выжатый лимон.
Возможно.
Мне, лично, муляет, что правдоруб Зе ещё не разу не заикнулся о судьбе добровольцев, шо в наших тюрьмах.
Как они туда попали, мы все знаем.
И то, что именно они своими действими подняли дух укр армии и становили наступление кацапов, мы тоже это все знаем, так в чем же дело?
И ещё очень много вопросов.
Состоявшийся обмен, это однозначно благое дело, но вопросов к остальному, и закону о земле, очень много.
Всё сложно.
я бачу, який втомлений зе, за три місяці, а точніше два тижні, коли він при повній владі, зроблено усе дуже багато. поки що особливих претензій до них небагато
кадрова політика викликає питання. Хто такий Баканов і що він робив на ювілеї у Суркіса? І що там треба було Шефіру
Думаю, що він не всесильний. Треба суддів міняти, для цього потрібен час. Будемо чекати.
именно. и там сложно не только с землей. там и сдобровольцами не все так просто - многие совершили действительно уголовные преступления, хотя в войну проявили себя хорошо. то же и с землей - мораторий - задумывался как временная мера до принятия нужных законов. прошло четырнадцать лет его действия, и шо? а нихуя. все по старому. и поскольку проебали уже почти все заводы-пароходы, вовлечение земельных паев в товарный оборот МОЖЕТ дать импульс внутреннему рынку. Может, но сможет ли? для этого до осени 20-го года надо принять кучу законов.
все мы имеем СВОЕ видение реформ, их порядок и очередность. но власть люди отдали зеленым. мне это тоже не совсем нравится, но реальность именно такова. и с этим надо жить и пробовать понять логику зеленого.
тем более что изменить все засранное и просранное за тридцать лет, в течении месяца - это сложней даже чем накормить тремя карасями толпу.
Знаете, я в своё время работал в зоне для ссыльных и довольно много контактировал с зеками. Сложилось мнение, что в основном там люди гнилые и трусливые и в случае войны на них надежды нет. Поэтому, когда я читал про 8 тысяч бойцов АТО в украинских тюрьмах, я удивлялся-откуда столько? Неужели люди, добровольно взявшие в руки оружие для защиты страны, сплошь убийцы и бандиты. Долго рылся в Интернете и нашёл очень простое объяснение-они действительно сидят по закону, но закону МИРНОГО времени, потому что за ПЯТЬ лет Украина так и не признала, что она в состоянии войны с Россией. Многое, что в военное время считается НЕОБХОДИМОСТЬЮ, в мирное считается ПРЕСТУПЛЕНИЕМ. Скажем, ты конфисковал у сепара автомобиль и мобильный телефон, благодаря которым он отслеживал и передавал своим сведения о передвижениях войск ВСУ. Ты, возможно, спас десятки жизней , но сел в тюрьму за разбой. А если войны нет, то по закону всё абсолютно правильно. Кому это выгодно-решайте сами. Зеля. как я понимаю, войну не только не признает, но и замирится с Россией, так что пацаны будут сидеть.asmodey писав: ↑именно. и там сложно не только с зеслей. там и сдобровольцами не все так просто - многие совершили действительно уголовные преступления, хотя в войну проявили себя хорошо. то же и с землей - мораторий - задумывался как временная мера до принятия нужных законов. прошло четырнадцать лет его действия, и шо? а нихуя. все по старому. и поскольку проебали уже почти все заводы-пароходы, вовлечение земельных паев в товарный оборот МОЖЕТ дать импульс внутреннему рынку. Может, но сможет ли? для этого до осени 20-го года надо принять кучу законов.
все мы имеем СВОЕ видение реформ, их порядок и очередность. но власть люди отдали зеленым. мне это тоже не совсем нравится, но реальность именно такова. и с этим надо жить и пробовать понять логику зеленого.
тем более что изменить все засранное и просранное за тридцать лет, в течении месяца - это сложней даже чем накормить тремя карасями толпу.
ага. а может ты конфисковал мобильный телефон и автомобиль у "сепара" под киевом или днепром. или как на улице моих родителей "конфисковали" два атошника телефонный кабель. метров сто. война. шо зробыш.Нечай писав: ↑Знаете, я в своё время работал в зоне для ссыльных и довольно много контактировал с зеками. Сложилось мнение, что в основном там люди гнилые и трусливые и в случае войны на них надежды нет. Поэтому, когда я читал про 8 тысяч бойцов АТО в украинских тюрьмах, я удивлялся-откуда столько? Неужели люди, добровольно взявшие в руки оружие для защиты страны, сплошь убийцы и бандиты. Долго рылся в Интернете и нашёл очень простое объяснение-они действительно сидят по закону, но закону МИРНОГО времени, потому что за ПЯТЬ лет Украина так и не признала, что она в состоянии войны с Россией. Многое, что в военное время считается НЕОБХОДИМОСТЬЮ, в мирное считается ПРЕСТУПЛЕНИЕМ. Скажем, ты конфисковал у сепара автомобиль и мобильный телефон, благодаря которым он отслеживал и передавал своим сведения о передвижениях войск ВСУ. Ты, возможно, спас десятки жизней , но сел в тюрьму за разбой. А если войны нет, то по закону всё абсолютно правильно. Кому это выгодно-решайте сами. Зеля. как я понимаю, войну не только не признает, но и замирится с Россией, так что пацаны будут сидеть.asmodey писав: ↑
именно. и там сложно не только с зеслей. там и сдобровольцами не все так просто - многие совершили действительно уголовные преступления, хотя в войну проявили себя хорошо. то же и с землей - мораторий - задумывался как временная мера до принятия нужных законов. прошло четырнадцать лет его действия, и шо? а нихуя. все по старому. и поскольку проебали уже почти все заводы-пароходы, вовлечение земельных паев в товарный оборот МОЖЕТ дать импульс внутреннему рынку. Может, но сможет ли? для этого до осени 20-го года надо принять кучу законов.
ну то ладно. главное шо война, а ты в тылу врага. а вдруг и тебя супостаты предложат дурным хохлам обменять на сепара? ты хоть выложи свои данные и отказ от обмена - из патриотических мотивов.
- Babasha
- Штучний інтелект
Та и под Донецком в 2014 самое пристальное внимание «героев Шахтерска-Торнадо» вызывали «сепары» проживающие в жилье по-элитней и на базах отдыха типа «Форест-парка» - у них и тачки и телефоны самые «шпионские» были
Востаннє редагувалось 08 вересня 2019, 20:52 користувачем Babasha, всього редагувалось 1 раз.
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
Судіть по ділах. Добрий актор легко зіграє будь-яку емоцію, а Вовка - добрий актор. Щодо Волмера - він має право на свою думку, як Ви, я, або Нечай, напримєр. Волмер щось збрехав про Зєлю? То уточніть.Віра писав: ↑Але ж з вас не пре ненависть і несприйняття зе майже в кожному пості? Я вчора зайшла на фуп почитати, що вони пишуть про обмін. Там порохоботи ще зліші стали, з шкіри вилазять знищують вовку. Зайшла до себе в клуб - тут така ж сама істерія у волмера.Sintez писав: ↑ Віро, я, напримєр, називав Зєлю самозакоханим чмом ще тоді, коли й Пороха презом уявити не міг. І шо? За Вовку мені ДОВЕЛОСЯ голосувати, тому що правила цього лохотрону не залишали вибору. Але ніяких ілюзій щодо нього я не маю. Він аморальний тип, актьорішка. Просто толпа зплутала кіношний образ і підмінила ним ресльну людину.
Мені не усе подобається в новій владі, навіть багато чого не подобається. Але не бачити, що зе через себе пропускає усе що відбувається з країною, тільки сліпий та негідник не побачить. Чи не бачили ви сльози на очах у нього, коли виходили з літака наші полонені? Ледве справився. І браслет носив не для красного слівця. А кучерявий носив браслет чи щось таке було? Якщо б і було, то тільки для піару.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Посилання на '12 прийомів газетної полеміки" єсть у моєму підписі.Нечай писав: ↑Я теж багато читав Чапека, так, навскидку "Абсолют", "Війна з саламандрами", але про полеміку не пам'ятаю. А для мене неук не той. хто чогось не знає. а той, хто не хоче нічого знати. Нічого, в сенсі нічого нового для себе. Я Леніна і Маркса читав в інституті в рамках вивчення діамата і істмата. Тоді вони мені теж не дійшли. А перечитав деякі речі зараз того ж Леніна-геніально. І починаю розуміти, ЧОМУ невеличка партія більшовиків не тілька змогла взяти, а й втримати владу. І зрозумів, що там, як і всюди, діють свої закони, які необхідно виконувати, подобаються вони тобі чи ні. Вас такі дрібниці не цікавлять, тому ви більше теоретик, а я практик. До того ж, впливає ще й професія, в медицині дрібниць немає, іноді одне слово хворого допомагає встановити правильний діагноз. Тому ми з вами і живемо в різних площинах.Sintez писав: ↑ Зате я читав Чапека, зокрема про прийоми полеміки. Тому на подібні спроби виставити мене нєучем давно кладу.
Щодо Леніна і його маленької але борзої партії. Дірку від бублика вони б здобули, а не владу, якби картавого і троцика не підтримував кагал своїми ресурсами. Задача була поставлена - знищити національну імперію, і картавий із троциком її виконали.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Меня не предложат, не переживай. После всех оптимизаций и введении платного образования врачи в Рашке стали чем-то вроде мамонтов-вымирающий вид. А на приём к советским скоро будет труднее попасть, чем на концерт Стаса Михайлова.asmodey писав: ↑ ага. а может ты конфисковал мобильный телефон и автомобиль у "сепара" под киевом или днепром. или как на улице моих родителей "конфисковали" два атошника телефонный кабель. метров сто. война. шо зробыш.
ну то ладно. главное шо война, а ты в тылу врага. а вдруг и тебя супостаты предложат дурным хохлам обменять на сепара? ты хоть выложи свои данные и отказ от обмена - из патриотических мотивов.![]()