та никто ж не спорит. про мнение. если это мнение. но следует учитывать, что информации у нас мало, а умные мы все до потери пульса.Sintez писав: ↑Судіть по ділах. Добрий актор легко зіграє будь-яку емоцію, а Вовка - добрий актор. Щодо Волмера - він має право на свою думку, як Ви, я, або Нечай, напримєр. Волмер щось збрехав про Зєлю? То уточніть.Віра писав: ↑
Але ж з вас не пре ненависть і несприйняття зе майже в кожному пості? Я вчора зайшла на фуп почитати, що вони пишуть про обмін. Там порохоботи ще зліші стали, з шкіри вилазять знищують вовку. Зайшла до себе в клуб - тут така ж сама істерія у волмера.
Мені не усе подобається в новій владі, навіть багато чого не подобається. Але не бачити, що зе через себе пропускає усе що відбувається з країною, тільки сліпий та негідник не побачить. Чи не бачили ви сльози на очах у нього, коли виходили з літака наші полонені? Ледве справився. І браслет носив не для красного слівця. А кучерявий носив браслет чи щось таке було? Якщо б і було, то тільки для піару.
как писал классик - каждый мнит себя стратегом, видя бой со стороны(С)
наличествующая информация говорит шо замена командарма не стала катастрофой, как бздели пидрофаны. эти за пару недель хоть шось сделали.
будь у власти Юля, я уверен - многое она сделала так же. многое по другому, но тут главное -"СДАЛАТЬ"
а не пиздеть, армовирыть по колокольням и бегать с кадилом.